folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung Note II Nin Bilinmeyen Özellikleri Hakkında Bilgisi Olan Var Mı

Samsung Note II Nin Bilinmeyen Özellikleri Hakkında Bilgisi Olan Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Nq vault die bir program inceleyin. Parali versionu mukemmel..

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

#4311* 'ı çevirince CIA'in ana makinasına bağlanıyormuş sadgasdngjk

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    m.youtube.com/#/watch?v=Q1ydPLuUGG0&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DQ1ydPLuUGG0
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Note 2 bilinmeyen özelliklerini keşfetmen için öncelikle root olman gerekli. 

Root olmak için custom rom yükleme bence. Bunun yerine kernel yükle. Tavsiyem perseus kernel yüklemen. Böylece telefonun orijinaline fazla müdehale etmeden root etmiş olursun. 

Note 2 gibi güzel bir telefona sürekli olarak oyun, program yüklemek isteyeceksin. Ancak belirli süre sonra telefonun hafızası yetersiz gelecek. 15 gb telefonun zaten 5 gb sistem yiyor. Geriye kaldı 10 gb. Bu çok yetersiz bir alan. Bunun için yapacağın en güzel şey sd kartı hafıza olarak kullanmak. Ben bunu denedim işe yarıyor. Peki nasıl oluyor

Telefonu yukarıdaki kerneli yükledikten sonra ExtSd2InternalSd yüklemen gerek. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2036796 

Bunu telefona yükledikten sonra telefon sd kartı kendi hafızası olarak görecek. Artık programların datalarını buraya atabileceksin. 

Not: bunu yapabilmek için hafıza kartının class 10 olması gerek

Toplam Hit: 3306 Toplam Mesaj: 15