Samsung S3 Öldü...
-
abi bendede şöyle bir sorun var. şarjı çok erken bitiyor. %50 den sonra emiyor resmen. birde %30 un altına düştü mü ekrana çizgiler geliyo parlıyo falan takılıyo kalıyor.. bataryadan olduğunu düşünüyorum çünkü biraz şişti. nedir sizce?
-
Hoca yorumlara baktım bi kaç kişide daha varmış aynı sorunu yaşayan salağa yatın servise yollayın kronik felan gibisinden
bişey diyolar sen yolla servise şansını dene en fazla 15 gün kaybın olur yazık günah 1700 lira para vermişsin.
-
Sserkan bunu yazdı
Hoca yorumlara baktım bi kaç kişide daha varmış aynı sorunu yaşayan salağa yatın servise yollayın kronik felan gibisinden
bişey diyolar sen yolla servise şansını dene en fazla 15 gün kaybın olur yazık günah 1700 lira para vermişsin.
hocam şimdi baktım faturaya 27/6 da bitmiş garanti. 1 haftayla kaybettik...
-
Fdumanli bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Yolla hocam yinede bakarsın yazılımlık bişeydir 50 ye 100'e kurtarırsın
-
Brick olmuş muhtemelen geçmiş olsun hocam.
Edit: brick garantiye3 dahil değil diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba ? Eğer öyleyse boşuna garantiye 1 hafta kala gitti diye üzülme hocam boşver sağlık olsun.
DadasAdam tarafından 03/Tem/14 01:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Fdumanli bunu yazdıSserkan bunu yazdı
hangi ıthalatcı ve servısı nerde ıse koy kargoya faturasız gönder
ulastıgını gör 1-4 gun bekle ve ara telefonun durumunu sor
en kötü kargo parası gırer bıde zaman kaybı ama en azından denemıs olursun , ama acele et
ustune acıklama yaz acılmıyor acılsa bıle beyaz ekran gelıyor vs gıbı
servis işi cok boktan,
dukkan cıhazını sıfır actık musterıye denıcez arızalı cıktı kapattık kutuyu paketledık gonderdık,
servıs yetkısız mudehale dedı..
ama alakasız musterı cıhazlarını musterı hatası oldugu halde onardı/ degıstıgını gordum
bakan elemanın anlık ınsıyatıfı
kady tarafından 03/Tem/14 02:30 tarihinde düzenlenmiştir -
kardeş senin telefon sahurda yarrak yemiş...
-
Fdumanli bunu yazdıkady bunu yazdı
yüklemeye calıstıgın rom lar tek dosyalı ise full rom dene
boot ayrı modem ayrı 4 lü romlar var bi dene sonra bide aynı roma pıt göstererek dene
2.i9300 e jtag olmaz en kötu download moda gecmedıgın de boot kablo ıle download moda alınır ama dıger s3 varyantları gıbı jtag yapılmaz
3. daha kötü senaryo emmc degısır
ama telefon normal de saglam sa ve sadece yazılımda batarya cıkardınsa bence ayaga kalkar
butun bunlardan önce eger yazılımla kaldıramazsan garantı varsa hıc elleme safa yat ve garantıye gonder en kotu 15 gun kaybın olur ama sans
(bu haldekı bır telefona denemedım ama ) odınle cwm yazdır recovery gecıyormu bak ve custom rom atmayı dene
teşekkür ederim hocam araştıracağım.
arkadaşlar bir de lütfen mezarcılık yapmayalım, 1700 e aldığım telefonu tutup ta sevabına ver bana diye pm atanlar bile var. insaf ya insan düzeltemezsen ver der bari. ben de öğrenciyim sonuçta bana bir android cihaz lazım development işleri için bunu versem bir tane satın almak zorundayım...
Hocam ben satarsanız para ile almayı kast etmiştim yanlış anlatmış olabilirim :(
Atakan tarafından 03/Tem/14 03:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Lazmania61 bunu yazdı
Bu nasıl bir yorum dostum.
-
Kumanaga bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
Bu nasıl bir yorum dostum.
gece 12 misali :D