Samsung S3 Öldü...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caki_caki
    caki_caki's avatar
    Erkek

kardesim benimde ekran camı catlak    öyle kullanıyorum  satarsan pm at...  görüselim  .....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Ingilizcen varsa ingilizce sayfalarda ara neydi o xpda miydi neydi brick olan telefonu nasil acacaklarini baya iyi anlatmislar adb ile bi arastir muhtemel senin sorun soft brick ve duzeltilmesini nette biyerlerde gorduydum isletim sistemini tamamen silip sifirdan yukluolardi ama nerwydi hatirlamiorum bende bi bakim 4pda ya ama ancak aksam bakabilirim sen dedigim gibi arastir.

Su linki bi incele.  gengandroidnegeri9.blogspot.com/2012/09/lets-unbrick-your-phone-guide-soft.html?m=1

ayhun tarafından 03/Tem/14 11:12 tarihinde düzenlenmiştir

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    DarkFall bunu yazdı

android iste, kasiyor kasiyor isiniyor sonrasinda yakiyor anakarti. servise gonder hocam

He kendi kendine kasıyor.Hala Android kasar diyorsunuz.Android kasmaz, firmaların kullandıkları arayüz kasar.Nexus kullanda gel hocam.

android kasar. isletim sisteminin yapisina gore, islemci ve ram kullanimini calisan butun programlara dagitir ve kasar. ios sisteminde butun guc, en son acilan kullanilan program uzerine harcandigindan, kasma hissetmezsiniz.

tabiki bu dediklerim gunumuzun 1gb ustu ram ve guzel islemci telefonlariyla degerlendirildigindedir.

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    DarkFall bunu yazdı

android iste, kasiyor kasiyor isiniyor sonrasinda yakiyor anakarti. servise gonder hocam

He kendi kendine kasıyor.Hala Android kasar diyorsunuz.Android kasmaz, firmaların kullandıkları arayüz kasar.Nexus kullanda gel hocam.

android kasar. isletim sisteminin yapisina gore, islemci ve ram kullanimini calisan butun programlara dagitir ve kasar. ios sisteminde butun guc, en son acilan kullanilan program uzerine harcandigindan, kasma hissetmezsiniz.

tabiki bu dediklerim gunumuzun 1gb ustu ram ve guzel islemci telefonlariyla degerlendirildigindedir.

hahaha

android telefon olarak ne kullandın hocam?

genellemeye gel ya :D "android işte kasar, ısınır sonra yanar gider, kül olur"

ios-android savaşları v15.3 reloaded

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
Toplam Hit: 3986 Toplam Mesaj: 35