Samsung S3 Öldü...
-
kardesim benimde ekran camı catlak öyle kullanıyorum satarsan pm at... görüselim .....
-
Ingilizcen varsa ingilizce sayfalarda ara neydi o xpda miydi neydi brick olan telefonu nasil acacaklarini baya iyi anlatmislar adb ile bi arastir muhtemel senin sorun soft brick ve duzeltilmesini nette biyerlerde gorduydum isletim sistemini tamamen silip sifirdan yukluolardi ama nerwydi hatirlamiorum bende bi bakim 4pda ya ama ancak aksam bakabilirim sen dedigim gibi arastir.
Su linki bi incele. gengandroidnegeri9.blogspot.com/2012/09/lets-unbrick-your-phone-guide-soft.html?m=1
ayhun tarafından 03/Tem/14 11:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
android iste, kasiyor kasiyor isiniyor sonrasinda yakiyor anakarti. servise gonder hocam
He kendi kendine kasıyor.Hala Android kasar diyorsunuz.Android kasmaz, firmaların kullandıkları arayüz kasar.Nexus kullanda gel hocam.
android kasar. isletim sisteminin yapisina gore, islemci ve ram kullanimini calisan butun programlara dagitir ve kasar. ios sisteminde butun guc, en son acilan kullanilan program uzerine harcandigindan, kasma hissetmezsiniz.
tabiki bu dediklerim gunumuzun 1gb ustu ram ve guzel islemci telefonlariyla degerlendirildigindedir.
-
DarkFall bunu yazdıMustafa bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
android iste, kasiyor kasiyor isiniyor sonrasinda yakiyor anakarti. servise gonder hocam
He kendi kendine kasıyor.Hala Android kasar diyorsunuz.Android kasmaz, firmaların kullandıkları arayüz kasar.Nexus kullanda gel hocam.
android kasar. isletim sisteminin yapisina gore, islemci ve ram kullanimini calisan butun programlara dagitir ve kasar. ios sisteminde butun guc, en son acilan kullanilan program uzerine harcandigindan, kasma hissetmezsiniz.
tabiki bu dediklerim gunumuzun 1gb ustu ram ve guzel islemci telefonlariyla degerlendirildigindedir.
hahaha
android telefon olarak ne kullandın hocam?
genellemeye gel ya :D "android işte kasar, ısınır sonra yanar gider, kül olur"
ios-android savaşları v15.3 reloaded