Samsung S6 Güncelleme Sonrası Resetlenme
-
s6 için mart sarkar bence
-
S6 için bundan sonra çıkan güncellemeleri yüklemeyin derim. 2 yaşına giriyor Samsung planlı öldürmeye başlayacaktır.
Bu arada güncelleme geri çekilmiş yahu koskoca firma denemez mi biz Türkiye'ye özel güncelleme veriyoruz şu cihaza bir Turkcell sim kart takalım bakalım ne olacak diye ?
Samsung telefonların tüm modelinde bir şebeke sorunu var istisnasız. Telefonlar gereksiz yere şebekeden düşüyor.
mkyb tarafından 10/Şub/17 13:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Benim telefonum note 3. TR saat güncellemesi daha 3 hafta kadar önce geldi. Samsung 1.5 - 2 senelik telefonlarına gerçekten değer vermiyor. Bende ciddi ciddi iphone'a geçmeyi planlıyorum.
-
Belki yedek almamak benim suçum ama bu kadar da olmaz yani turkcel kullanıyorum diye 1 yıldır telefonda olan herşey gitti
-
Her sene telefon almaktansa bi kere iPhone alıp senelerce kullanılmasını öneriyorum. 2012'de çıkan iPhone 5 hala güncelleme alıyor.
Samsung telefonlar çabuk eskiyor.
Bu saatten sonra Android telefon alacak olsam Xiaomi ve Huawei harici marka almazdım.
Huawei'nin resmi garantisi çok iyi kargoyla bile yollasanız aynı gün yapıp kargoya veriyorlar. Yapamazlarsa direk sıfırıyla değişim.
-
mkyb bunu yazdı
Her sene telefon almaktansa bi kere iPhone alıp senelerce kullanılmasını öneriyorum. 2012'de çıkan iPhone 5 hala güncelleme alıyor.
Samsung telefonlar çabuk eskiyor.
Bu saatten sonra Android telefon alacak olsam Xiaomi ve Huawei harici marka almazdım.
Huawei'nin resmi garantisi çok iyi kargoyla bile yollasanız aynı gün yapıp kargoya veriyorlar. Yapamazlarsa direk sıfırıyla değişim.
Xiaomi değilde Huawei ciddi ciddi düşünüyorum
-
-
Gece guncelleme tekrar verilmis sanirim yukledim bi sorun olmadi. 7.0 icin 24 subat tarihi verilmis ama ne kadar dogru bilmiyorum yine erteler ibneler.
-
mkyb bunu yazdı
S6 için bundan sonra çıkan güncellemeleri yüklemeyin derim. 2 yaşına giriyor Samsung planlı öldürmeye başlayacaktır.
Bu arada güncelleme geri çekilmiş yahu koskoca firma denemez mi biz Türkiye'ye özel güncelleme veriyoruz şu cihaza bir Turkcell sim kart takalım bakalım ne olacak diye ?
Samsung telefonların tüm modelinde bir şebeke sorunu var istisnasız. Telefonlar gereksiz yere şebekeden düşüyor.
Geçen Note 3 e güvenlik güncellemesi geldi. 300 mb bir şey.
Ama benim de bundan sonra ki telefonum Apple olacak. Adamlarda 10 numara servis var.
-
Android 7.0 güncellemesi gelen var mı ?