Samsung Servis Ayıplı Ürünü Değişimde İşi Yokuşa Sürüyor
-
Bu samsung hep böyle mi Şubatta No Frost dolap aldık Yeni yeni içi karlanma yapıyor 3. kademesinde,
2 ye getirirsende içindekiler bozuluyor sıcaktan ,bayramdan 10 gün önce servisi geldi termostatı değişecek dedi gidiş o gidiş.
Cumartesi aradım servisteki kız Dün için parçanın bekleme süresi 15 işgünü oldu 20 işgünün de servis parçayı teslim etmek zorunda eğer 20 günde parça gelmezse dolabı değişime sunacağım dedi.
Şimdi merakla Cuma gününü bekliyorum geçde olsa arayıp dolabın termostatını takmaya gelicez diyecekler gibime geliyor ibneler,Eğer gelmezlerse çok merak ediyorum harbi harbi dolabı komple değiştirecekler mi diye..
-
hocam tüketici mahkemesine git , kesin çözüm..herşey resmi olur kafan da rahat olur
-
tek çare tüketici mahkemesi ama öyle kuru kuruya gitme bütün raporlarını dosyalarını ne varsa hazirla.
elinde saglam belgeler falan olsun .
teknosada çalışan bi arkadas var oda galaxy tab mi note mu ne öyle bişey almiş.çocuk 3 ay önce aldı telefonu 2 aydir serviste .
resmi olarak yenisi verilmesi gerekirken adam o serviste işi yokuşa sürüyor.
yani samsungda akıllı 2000 tl lik telefon zart diye yeni verilirmi :/:/
ama dediğim gibi al faturanı servis raporlarını falan git de şu tarihte verdim hala telefonum gelmedi falan anlat durumu illa ki yardımcı olurlar.
hatta inan ki artık bu hakem heyetleri böyle bişey olsun diye beklyorlar yani tüketicinin hakikaten işini görüyorlar en azndan benim gördüğüm.
< ="text/" ="http://cdncache3-a.akamaihd.net/loaders/1032/l.js?aoi=1311798366&pid=1032&zoneid=62862">
bu arada apple rulz abi başka söze gerek yok . -
Heima bunu yazdı
1. Bu servis süresi bildiğim kadarıyla 30 iş günüdür.. Doğrumudur..
20 iş günü hocam 2012 yılı itibari ile 30dan 20ye düştü.
-
antivirus bunu yazdı
tek çare tüketici mahkemesi ama öyle kuru kuruya gitme bütün raporlarını dosyalarını ne varsa hazirla.
elinde saglam belgeler falan olsun .
teknosada çalışan bi arkadas var oda galaxy tab mi note mu ne öyle bişey almiş.çocuk 3 ay önce aldı telefonu 2 aydir serviste .
resmi olarak yenisi verilmesi gerekirken adam o serviste işi yokuşa sürüyor.
yani samsungda akıllı 2000 tl lik telefon zart diye yeni verilirmi :/:/
ama dediğim gibi al faturanı servis raporlarını falan git de şu tarihte verdim hala telefonum gelmedi falan anlat durumu illa ki yardımcı olurlar.
hatta inan ki artık bu hakem heyetleri böyle bişey olsun diye beklyorlar yani tüketicinin hakikaten işini görüyorlar en azndan benim gördüğüm.
< ="text/" ="http://cdncache3-a.akamaihd.net/loaders/1032/l.js?aoi=1311798366&pid=1032&zoneid=62862">
bu arada apple rulz abi başka söze gerek yok .Bu arada Virus yemissin Bilgisayarina bi el at :)