Samsung Telefon Kararsizligi ?
-
Merhabalar,
Arkadaslar, telefon almayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim. Iphone'den aldigim iphone4 ün, gelen yeni guncelleme sonucu bir halta yaramadigini farkedince, apple urunlerinden sogumaya basladim. Bu yuzden samsung daha cazip geliyor ama urun coklugu var kararsizim...
Samsung Note III ?
Samsung Galaxy S4 ?
Samsung Galaxy S4 Mini(Kücüklügü hos)
Samsung Galaxy Mega ?Sizce hangisi daha kullanilir ve neden kullanmak gerekir.
-
Oyunlarda felan iphone un o hızını almak istiyorsan yani akıcılığını note 3 hocam şuan en iyi telefon alınabilicek ha lg g2 de olabilir.Mega alma sakın cpu ve ram i az
-
takipteyim
-
iPhone 4 zamanında çıkmış samsungların bu günkü haline bir bak, ve hatta daha geçen sene çıkıp bu sene desteğini kaybeden diğer android telefonlara bak, hangisinden soğuyacağına karar ver.
ios 7.1 ile çok daha stabil oldu, geliştirmesinin bitmesini beklemeni tavsiye ederim.
Android pişmanlıktır.
-
iphone 4s
-
iphone'dan tatmin olmayan adam hiç bir telefondan tatmin olamaz.Windows Phone serisine bi bak derim.Microsoft açıklama yaptı çıkış tarihinden itibaren 2 sene resmi destek vereceğiz diye.
-
note 3 alıcaksan eğer saatini de alcan
-
hocam ben nexus4aldım çok memnunum sana da tavsiyederim hatta nexus 5 almanı öneririm
-
Daha önce s3 kullanmış, şuandada s4 kulanan biri olarak söyleyebilirim ki; tasarım olarak s3 çok daha hoşuma gidiyordu. Tutarken filan daha rahat geliyordu bana. S4 biraz daha köşeli ve daha kutu gibi bir tasarıma sahip nedense s3 deki rahatlığı bir türlü hissemedim. Benchmark testlerinde hem iphone 5 hemde s3u geçiyor. S3 le karşılaştırdığımda neredeyse 2 katı skor elde ettim. İphonedan da kıl payı önde gözüküyor. S3ü birçok kez yere düşürdüm sorun yaşamadım ama nedense s4 yere düşse dağılacakmış gibi bir his oluşturuyor bende.Sonuç olarak 2 telefondan da memnundum. Tavsiyem alırken kesinlikle kasko yaptır yoksa ekranı kırılır garantide yaptırmak için 500tl(orjinal samsung) para ödemeye mahkum olursun.
-
trampfd bunu yazdı
iPhone 4 zamanında çıkmış samsungların bu günkü haline bir bak, ve hatta daha geçen sene çıkıp bu sene desteğini kaybeden diğer android telefonlara bak, hangisinden soğuyacağına karar ver.
ios 7.1 ile çok daha stabil oldu, geliştirmesinin bitmesini beklemeni tavsiye ederim.
Android pişmanlıktır.
Android mi pismanlik :D
Tek bi pismanlik soyler misin bana ?
-
Hocam yazilimida donanimida aple yaptigi icin iphoneler daha kararli calisiyor. Al 3gs kac senelik telefon 256 mb ramle hala sorunsuz calusiyor.
android e gelirsek yazilim googlenin donanim yapanin. Bundan dolayi donanimi yapan ureticiler ne kadar uydurabilirse. O kadar oluyor.
son olarar bir laf vardirya "benden elektrik almayan kiza trafo soksan ne fayda" iste iphondan zevk almayan ne alsa bos diyorum:)
NuLL29 tarafından 30/Kas/13 23:02 tarihinde düzenlenmiştir