Samsung Wave525- S5253 Vodafone
-
Frank bunu yazdı:
-----------------------------
Saybirs bunu yazdı:
bende bu telefondan var hocam sormak istediğin bişey varsa buyur ?
-----------------------------Hocam öncelikle sorum s5253 diye tabir edilen telefon benim yukarda resmini verdiğim telefon mudur?
Fotodaki gibi manuel klavye mevcutmudur? Yani merak ettigim bunlar telefonda s5253 demişler. Ben bakınca bu cıkıyor internetten ama adamlar aynı isimde farklı sürümlerde daha saftirik bir telefon yollayabilirler mi?
-----------------------------manuel klavye yok ..
bu telefonun ismi hem wave 525 hemde samsung gt-s5253 diye geçer hocam yukardaki telefon benim telin aynısı.
-
Saybirs bunu yazdı:
Frank bunu yazdı:
Saybirs bunu yazdı:
bende bu telefondan var hocam sormak istediğin bişey varsa buyur ?
-----------------------------Hocam öncelikle sorum s5253 diye tabir edilen telefon benim yukarda resmini verdiğim telefon mudur?
Fotodaki gibi manuel klavye mevcutmudur? Yani merak ettigim bunlar telefonda s5253 demişler. Ben bakınca bu cıkıyor internetten ama adamlar aynı isimde farklı sürümlerde daha saftirik bir telefon yollayabilirler mi?
-----------------------------manuel klavye yok ..
bu telefonun ismi hem wave 525 hemde samsung gt-s5253 diye geçer hocam yukardaki telefon benim telin aynısı.
-----------------------------Anladım hocam. 2 ismi var. Peki sadece s5253 diye bir model var mı? tekrar tekrar sormuş gibi oldum ama telefon ilk once memlekete gideceginden farklı telf. olursa anlamayabilirler ve taahhütü imazalayabilrler diye.
Birde o manuel klavye google resimlerde bi cok yerde var sonradan filan mı ekleniyor acaba?
Teşekkürler bilgi icin. Büyük ihtimalle alacam teli.
-
-
Tamam hocam teşekkür ederm. Alcam telf. bi aksilik cıkmazsa. Ama resimdeki klavye en cok hosuma giden bi yerlerden ekleme şansı vardır inş.