Samsung Zor Durumda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

'' bluetooth ile dosya atılmıyo okadar parayla çöp iphone mu alalım '' cılar gelsin hele bi gelsin...

insanların bi kaç tiky nin yaptıgı dışında hava atmak için değil hayatını kolaylaştırmak için cihaz aldığını anlayamadınız. 

+ olarak  2.5 -3 bin liraya aldığınız cihaza 4-5 yıl destek veriyorsa bir firma hiç kimsenin yapmadıgı gibi ( samsung un 1 yıl düzgün veremediği gibi mesela ) o para helal olsun.

not : samsung dünyanın en büyük argelerine sahip donanım üreticilerinden biridir , her ne kadar donanımı çok iyi üretsede yazılımı ve inovasyonu hiç bir zaman en iyi seviyeye çıkartamadı. müşteri memnuniyeti ( size göre fanboyluk ) firmanın sadece o yıl değil her yıl katnalarak büyümesini sağlar.

Olayı özetlemiş o açıdan yazacak bişe  bulamadım.

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

androidde tek sevmedigim bok .skype kuaniyorudevamli telden acik skype ta is icin olan kisilerin hepsini rehberde gosteriyor tamam gizliyorum ama rehber icinde a ya basip arama yapinca yine gosteriyor aq .hadi bu sorun degil.yine skype ta ekli olup telefon nosu olan herkesi otomatik olarak whatspta gosteriyo bu boktan bir durum

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu hayatta iki seyi anlayamadan olecegim 2000 li yillara kadar telefon diye cumle kurup nokia dan baska marka konusanlar simdide telefon diyip iphone ile kiyas yapanlar . 

Bir kere s4 kullandim allah dusurmesin.  

Hayfonuda baska biseyle kiyaslamayin allah askina hakkini yemeyin. 

Aq millet ac kalsa yada kanser olsa daha az aci ceker iphone icin kapilarda yatan kitle var abi ne diyim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Dün telefon alacak bir arkadaş Samsung'un bir modeline bakıyordu. Ölümü gör dedim ve çıktım odadan. Yansın istiyorum sıçtığımın markası. Yemin ederim piyasadaki çin malı replikalarından bir tık daha kaliteliler. Anlamıyorum bu milleti hala yok edge miş yok bilmmemneymiş diye hava atmaya kasıyorlar. Kardeşim kaliteli kullanım mı istiyorsun ? Paran varsa İphone al, paran yok mu git Lumia 830 930 1520 bunlardan birini al da kullanım rahatlığı ve kalitesi gör. Ben kendi windowsphone'umu 1.5 yıldır kullanıyorum allah rızası için bir defa arıza çıkar bir defa yavaşla bir şey yap. Yok arkadaş adamlar gayet stabil işletim sistemi ve telefon yapmışlar. Ha param olsa iphone alır mıydım ? Türkiye şartlarında değil çünkü 2 3 katına aynı malı bile bile almak bana koyar ama Amerika'dan falan alsaydım alırdım ne yalan söyleyeyim.

Samsung'a nefretim geçmişten beri çok büyük. Aldığım hiçbir telefonununu sorunsuz 2 ay kullanamadım. En son sikerler diyip windowsphone'a dönmüştüm. Aslında bunun için onlara müteşekkirim.

Ayrıca Samsung neydi ? Samsung dertti. 

Samsung neydi, Samsung çileydi. Sokakta bir genç sinirlenmiş telefonunu yerden yere çarpıyor. Gidiyorum yanına diyorum evlat ne oldu. Diyor ki bıktım telefonu bir daha yere çarpıyor. Samsung'a sövüyor. Bir daha soruyorum evlat ne oldu ? Diyor kendi kendine açılıp kapanıyor donuyor. Hıncını alamıyor bir daha çarpıyor yerden yere. 

Yazımı burada sonlandırırken Samsung'un bir kez daha allah belasını versin diyorum. 

Saygılarımla.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Markadan girmişsin işletim sisteminden çıkmışsın hocam. Şuanda Windows Phone çöp. Çoğu uygulama hala beta. Uygulamalar senede 1 defa güncelleniyor. Windows 10 çıkartacak hala Microsoft. Zaten Windows 10 tuttu tuttu, tutamadı kendi ipini çeker.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Çevremdeki dört beş muhendisle birlikte telefonu iligine kadar kullaniyoruz. Iphone kullanicilari da var. Bende note 3 var. 

Birşey tarif ediyorum, şöyle yap yok, böyle yap,  yok. Pcye aktar,  yok. Amk öyle telefonun kusura bakmayin da.

Note serisinin kalemi zaten herşeye bedel benim için.

Ben şunu bilir şunu söylerim, apple kullanacaksan zengin olacaksin. Ipad de alacaksin,  mac de alacaksin rahat edeceksin,  windowsla olmuyor o iş. Bir tane ingiliz ortağım var. Adamin herşeyi apple, kral gibi işine bakiyor.

Son serilerin batarya olayi çok kötü oldu, yedek batarya taşıyordum acil durumlar için. Hafiza karti da ayni sekilde. Amk bu fikri ortaya atan tasarimcinin. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

beter olsun ak samsungu ilk telefon cıktıgında cok övuyorlar atıyorum note 2 cok ıyı amıral gemısı zart zurt ulan 1 yıl gecıyor note 2 den eser yok ne guncelleme ne saglamlık telefon bır yılda soyulmaya basladı guneste beklemıs gıbıı uygulamalar guncellestıkce telefon donmaya basladı hıcbır skılde guncelleme almıyor arkasında durulmuyor androıdın agzına sıctı samsung bence adını kötuledı ve halada kötulemeye devam edıyor beter olsun ak evlatları verdıgım para haram zıkkım olsun batsın satılsın bir boka yaramaz

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Telefon Markalarini mi kiyasliyosunuz yoksa 2 isletim sistemini mi ona bi karar verseniz keske.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

lenova ile huawei sağlam dağılıyor pazarda

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sadece S serisi ve Note serisi varken iyiydiler.

Note' u 2 yılda 1, S' i de 1 yılda 1 yapıyorlardı. Şimdi Note' u da her sene çıkarmaya başlayınca, telefonun bir havası kalmadı.

Öte yandan onlarca garip gurappa model çıkarttılar, yok ace serisi yok A serisi yok E serisi.

Iphone tek telefonla yürütüyor işi, bir de plus çıktı. Sen de S ve Note serisiyle yürüyecektin. Note zaten eskiden her türlü veriyordu kafasına iphone' nun.

Iphone S serileriyle kıyaslanıyordu. 

Çılgınlar gibi model çıkarınca boku yediler doğal olarak, umarım hepsini kaldırıp sadece S ve Note' dan devam ederler. Note' u da 2 yılda 1 verseler gidip koşa koşa alıcam.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 4249 Toplam Mesaj: 33
samsung