Samsung Zor Durumda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

beter olsun ak samsungu ilk telefon cıktıgında cok övuyorlar atıyorum note 2 cok ıyı amıral gemısı zart zurt ulan 1 yıl gecıyor note 2 den eser yok ne guncelleme ne saglamlık telefon bır yılda soyulmaya basladı guneste beklemıs gıbıı uygulamalar guncellestıkce telefon donmaya basladı hıcbır skılde guncelleme almıyor arkasında durulmuyor androıdın agzına sıctı samsung bence adını kötuledı ve halada kötulemeye devam edıyor beter olsun ak evlatları verdıgım para haram zıkkım olsun batsın satılsın bir boka yaramaz

Yakın arkadaşımda sıfırdan beri note 2 var marangoz kendisi. Bu öküz herif tlefona aldığından beri ne kılıf nede jelatin çekti. Tlefon talaşların içinde dura dura bi hal oldu. Arada arka kapağını açıp içine hava tutuyor ki tahta tozları çıksın. Neyse işte bu tlefonn kenarları dediğin gibi soyuldu arka kapak çizik içinde fakat gavur malı inatla çalışıyor. Ekranda jelatin olmamasına rağmen ufak tefek kılcal çizikler var. Geçen root yaptım gereksiz şeyleri sildim tlefon kendine geldi. 

Kenarların soyılması kronik sorun. Zaten plastik üzerine boya sürmüş adamlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Bu cok normal bir durum. Aslinda bu telefonlar bu kadar pahali olmamali.ederinin ustunde satilan cihazlar.

Bu iphone icinde samsung icinde gecerli.300 tl ye mal olan bisiyi 3000 tlye satarsan olacagi bu. Cinli firmalarda 300e 200e mal edip 500e satarsa samsung ne yapsin.

Iphone, samsung gereksiz bir sekilde pahali.

Birde yeni teknoloji uretilmedigi icin, insanlarda yeni telefona gecmiolar. Gecende de yazdim, islemciyi buyut rami arttir bide camerayi degis al sana yeni model diye dayiyorlar 3000bini, ozellik desen eski telefona gore yeni bisi yok. E millette almior dogal olarak

Iphone 6s ne gibi bir yeniligi var? Cok gereksiz bir force touch gelmis.sanki onsuz olmayacak... 

Ole bi ozellik getireceksin ki oha cok iyi bu diyecek alacak.oda gelmediginden...bakin iphonlarinda satislari dusuk ve dusecek

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

samsung inişli çıkışlı müşteri potansiyelini değiştirmeyi sever.

herzaman masaya vuracağı bir maça papazı vardır.

yeni ayfon modellerinin çıkmasından sonra apple ın satışlarının yükselmesi gayet normaldir. 

konunun ve raporların aksine ayfon çılgınlığı 6 dan sonra bir anda düşüşe geçecektir.

apple mağdurlarının son çırpınışlarınışları 6 olmuştur. 

sürekli bağımlıları artık daha fazla fakirlik yaşamaya dayanamayıp samsungun kusursuz donanımına ve heyecan verici android sistemine doğru ilerlemeye başlamıştır.

apple kendi reklamlarında bile kendileri ile taşşak geçtiğinin farkında değildir.  öyleki içi boş bbir yazılımı kenara koyup elimizi alerji yapan aliminyum kasaları tanıtmaktan başka işleri  yoktur.

büyük heyecanla alınan her ayfon pişmanlıkla 2. el olarak satılmaya mahkumdur.

yeya şekil olsun diye zike zike kısıtlı özellikleri ile ayfonu kullanmaya devam etmekit.r

sevdiklerimizi mobil veri olmadan özgürce görüntülü arayabildiğimiz bu günlerde ayfoncular hala whatsaap üzerinden mobil veri sancıları içinde kendilerini kandırmaya çalışmaktadır.

anadolun kaportasını keçilerin yediği günleri geride bırakıp ayfonların kasalarının büküldüğü kaportaları çizilip yamulmasın diye kılıfların içinde saklamak zorunda kalıdkları günlere gelmişlerdir.

yetmiyormuş gibi ayfon  cihazı güzelim windowsa bağlaya bilemk için 300mb lık gereksiz dosyalarla dolu itunesi windowsa binbir eziyet çektirerek yüklemek zorunda bıraktırmaktadılar.

dibindeki acsess poninte bile bağlanamayan ayfonlar mağduriyetin ciddiyetini gözler önüne sermektedir.

fedakakar gençlerin sevgilililerinin istedikleri ayfon 6 plasları alabilmek için hayatlarını mahvetmektedirler.

öte yandan paketlerini yükseltip görüntülü konuşma eziyetleri çekmektedirler.

apple sevgili tarafından sokağa bırakılmış yarı alkollü makyajı yüzüne bulaşmış bir şekilde yağmur altında taksi bekleyen kaşar milf gibi gecenin karanlığında yok olmaya yakındır.

The Beginning and The End.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Samsung son modellerinde marka satıyor. Yurtdışı bazı markaların Türkiye'ye girmesiyle Türkiye içi kullanımı düşecektir. Daha iyi özelliklere sayhip daha iyi telefonlar örneğin 900 lira ise daha düşük özellikteki Samsung 1200 lira. Müşteri enayi yerine konursa elbette alternatife yönelir. 

Teknoloji afyonu iphone kullanıcıları Samsung'a laf söylemesinler. :) Her sene ısıtıp ısıtıp aynı telefonu sunan Apple sanki çok farklı vaziyette. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

samsungu düşünmek bile bence anlamsız. dolayısıyla kalkıp samsungla iphonu karşılaştırırsan tabi iphoncu olursun. Bi kere samsungu sallamak gerek. ondan sonra iphone ve diğer markalar karşılaştırılabilir. özellik ve kullanıcı desteği olarak. mesela özellikleri aynı ise tek farkı iphonun kullanıcı desteği ise aynaya bakıp bi düşünmek gerek bu destek aradaki 1000 ila 2000 tl farka değer mi diye. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Samsung E250 dışında pek telefonunu kullanmadım. Kaldı ki bu stoke denen telefon bile sik gibiydi. HTC ve iPhone kullandım. O yüzden bir kıyas yapılacaksa; Androidli cihazlar ile İOS'lu cihazlar arasında yapmak gerek. Belli konularda Android (açık kaynak olması, müdehale edilebilmesi, ucuz yedek parçası vs vs) İOS'u siker atar. Ancak İOS'lu bir iPhone'nun da kendine göre avantajları var (bir anda aklıma gelmedi ama illa vardır) tüm bunları göz önüne alınca HTC bana göre Samsung'dan daha sağlam bir marka. Eski bir modelini 3 yıl kullandım. Bir kere tamire gitti; o da ekran dokunmatiğini yemiştim :)))

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

Bu cok normal bir durum. Aslinda bu telefonlar bu kadar pahali olmamali.ederinin ustunde satilan cihazlar.

Bu iphone icinde samsung icinde gecerli.300 tl ye mal olan bisiyi 3000 tlye satarsan olacagi bu. Cinli firmalarda 300e 200e mal edip 500e satarsa samsung ne yapsin.

Birde yeni teknoloji uretilmedigi icin, insanlarda yeni telefona gecmiolar. Gecende de yazdim, islemciyi buyut rami arttir bide camerayi degis al sana yeni model diye dayiyorlar 3000bini, ozellik desen eski telefona gore yeni bisi yok. E millette almior dogal olarak

Iphone 6s ne gibi bir yeniligi var? Cok gereksiz bir force touch gelmis.sanki onsuz olmayacak... 

Ole bi ozellik getireceksin ki oha cok iyi bu diyecek alacak.oda gelmediginden...bakin iphonlarinda satislari dusuk ve dusecek

O mantıkla bakarsan arabada 10 liraya mal oluyor ama 100 liraya satıyorlar ? Adam hiç kar yapmasın o zaman ? Giriş seviyesi telefonlarla, üst seviye telefonlarda aynı fiyata satılsın ? Çinli firmaların ucuza satmalarının sebebi adamlar arge yapmıyor direk büyük markalardan kopyalayıp içine Android basıp salıyor piyasaya.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Eğer iPhone'un uygulamalarına, aksesuarlarına ve her sene yenileyebilecek param olsaydı iPhone alırdım.
    Önümdeki 5 yıllık planda da zengin olmak görünmediğine göre Android'e devam, ama samsungun aq

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

dikkatinizi çekerim vestel venüs ile türkiye  kendi yerli ve milli telefonunu üretmeye başlarlar başlamaz samsung'un böyle dip yaptı.

samsung küçülme kararı aldı çünkü korkuyor.

biliyorlarki artık  ebedi ve ilelebet başkan recep tayyip erdoğan öderliğindeki yeni türkiye durdurulamaz.

önce samsung sonra apple ve diğerleri bir bir diz çökecekler yeni türkiye karşısında inşeallah.

çok yaşa uzun adam asdfghfdfsfssfsdfsdfsfsdgh.

çok yaşa ki.... neyse....

cann tarafından 16/Eyl/15 19:06 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

O mantıkla bakarsan arabada 10 liraya mal oluyor ama 100 liraya satıyorlar ? Adam hiç kar yapmasın o zaman ? Giriş seviyesi telefonlarla, üst seviye telefonlarda aynı fiyata satılsın ? Çinli firmaların ucuza satmalarının sebebi adamlar arge yapmıyor direk büyük markalardan kopyalayıp içine Android basıp salıyor piyasaya.

hcam ben kar etmesin demiorum 200 tl ye maal edip 3000 kazanacagına 1700 kar etsin...bu telefonların cidden ederi bu değil.gerçi yurt dışında daha ucuzlar ama halen 2300 fln 2000 civarlarında..

asıl demek istediğim insanların artık çok gerekmedikçe bir üst seviyeye geçmedikleri.yani yenisi çıkmış 6 yı satim 6s alim gibi bir eğilimleri vardı, ama artık çok az.çünkü güzel bi yenilik yok 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 4248 Toplam Mesaj: 33
samsung