Samsung‘Un Telefon Bataryalarına Yerleştirdiği Dinleme Cihazı
-
Cahillik çok kötü birşey..
Ben samsung un yerinde olucam, bu elemandan kan çekerim..
-
yarıldım :D
Sebepsiz Fırtına%100 gerçek kardeşim. Samsung kullananlar telefonlarını yok etsin ALLAH rızası için. Bu kafirler bizim kendi içimizdeki konuşmaları dinleyip bize tuzaklar kuruyolar. bundan sonra Samsung telefon görürsem anında ordan uzaklaşırım. Arkadaşımsa uyarırım, uyarımı dinlemezse zorla alıp telefonu parçalarım. Uyardığım halde Samsung telefon kullanan gözümde kafirdir. Hak yolu için Iphone kullanın.
-
Keşke bunları eğitebilmenin bir yolu olsaydı.
-
Süphanallah, ibretlik paylaşım. Teknoloji falan bunlar garip şeyler. Çok düşünmemek lazım, kafayı yeriz. Bize tek kitap, tek adam yeter.
-
İyi iyi elleri yansa felan oy kullanmasalar felan güzel güzel
-
Atakan bunu yazdı
İyi iyi elleri yansa felan oy kullanmasalar felan güzel güzel
xd
-
adam bu parçadan getirmiş yurtdışında dini de satışa destek için alet etmiş gibi :)) yedek parçacıymış bu arkadaş... :)) Allah islah eylesin
-
ahahaha bu nasi bisey lan :D
-
umit bunu yazdı
yarıldım :D
Sebepsiz Fırtına%100 gerçek kardeşim. Samsung kullananlar telefonlarını yok etsin ALLAH rızası için. Bu kafirler bizim kendi içimizdeki konuşmaları dinleyip bize tuzaklar kuruyolar. bundan sonra Samsung telefon görürsem anında ordan uzaklaşırım. Arkadaşımsa uyarırım, uyarımı dinlemezse zorla alıp telefonu parçalarım. Uyardığım halde Samsung telefon kullanan gözümde kafirdir. Hak yolu için Iphone kullanın.
zaten bunlar kafir diye herkese saldırır sen ne üretion diyince elde hiçbişi yok.kullandıgı tüm ürünler kafir malı ama her türlü yaygarayı yapar
-
dediklerini yaptım biiznillah.Artık kafirler beni takip edemiyor. : (
ReyiZ tarafından 25/May/15 18:04 tarihinde düzenlenmiştir