Samsung‘Un Telefon Bataryalarına Yerleştirdiği Dinleme Cihazı
-
umit bunu yazdı
yarıldım :D
Sebepsiz Fırtına%100 gerçek kardeşim. Samsung kullananlar telefonlarını yok etsin ALLAH rızası için. Bu kafirler bizim kendi içimizdeki konuşmaları dinleyip bize tuzaklar kuruyolar. bundan sonra Samsung telefon görürsem anında ordan uzaklaşırım. Arkadaşımsa uyarırım, uyarımı dinlemezse zorla alıp telefonu parçalarım. Uyardığım halde Samsung telefon kullanan gözümde kafirdir. Hak yolu için Iphone kullanın.
Viral olmasın :D Yani yoksa bu derece beyin patlaması normal olamaz heralde..
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıumit bunu yazdı
Sebepsiz Fırtına%100 gerçek kardeşim. Samsung kullananlar telefonlarını yok etsin ALLAH rızası için. Bu kafirler bizim kendi içimizdeki konuşmaları dinleyip bize tuzaklar kuruyolar. bundan sonra Samsung telefon görürsem anında ordan uzaklaşırım. Arkadaşımsa uyarırım, uyarımı dinlemezse zorla alıp telefonu parçalarım. Uyardığım halde Samsung telefon kullanan gözümde kafirdir. Hak yolu için Iphone kullanın.
müdür bu elemanı ben de önce salak sandım da sonraki yorumları okuyunca çok deli güldüm. acayip makaraya sarıyo malları (:
-
antivir-US bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıumit bunu yazdı
müdür bu elemanı ben de önce salak sandım da sonraki yorumları okuyunca çok deli güldüm. acayip makaraya sarıyo malları (:
Bir ara Boydak grubu halı işine girince başka markaların halıları hakkında sosyal medyada saçma sapan haberler yayınlattı. Yok Cuma namazı kıldırmıyor, yok efendim motiflerde domuz figurü var, Aman efendim mason yıldızı çıktı felan filan. Millet bunlara kanaat getirmiş olacak ki, hala delirmişcesine kin kusan angutlar var.
Boydak başarılı oldumu ? Viral reklam açısından evet. Peki kendi marka değeri arttı mı ? Hayır. İstikbal Halı'nın sonu fiyasko =)
-
Birisi "iPhone viral reklamı" diye yorum yapmış yarıldım. :D
-
sayfaya bakın yorumlar video dan daha içler acısı cidden..
sunum yapan eleman dahil olmak üzere yorum yapanlar felan hepsini toplayıp katliam yapmak lazım
eğitmek lazım, felan uğraşmamak lazım
ibnenin çocugu birde yorumlara kesin doğru felan diye de cvplamış..
boşuna oksijen israfı bunlar..
ölsünler bari ozon tabakasına katkıları olur küresel ısınma felan...
edit
bu aklıma geldi amk
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/185492/imam-hatipte-bilim-fuari
manyaksi tarafından 26/May/15 00:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Tam da yeni telefon almışken başlık fena stres yaptı bende :)
-
sanki birisi bataryada ki nfc tanıtmışta o video ya montaj yapmışlar gibi :) nasıl zihniyet anlamadım doğrusu.
-
Bence adam pazar yaratıyor kendine, 2 gün sonra dinleme cihazları Samsung telinizden 100 liraya sökülür diyip para kazanır :D
-
Bunu yapan ne,
Chip,
At islam'in i sini chip den, ne kaldi,
CHP,
-
güldürdün bizi hocam