folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Samsung‘Un Telefon Bataryalarına Yerleştirdiği Dinleme Cihazı

Samsung‘Un Telefon Bataryalarına Yerleştirdiği Dinleme Cihazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı

yarıldım :D

Sebepsiz Fırtına%100 gerçek kardeşim. Samsung kullananlar telefonlarını yok etsin ALLAH rızası için. Bu kafirler bizim kendi içimizdeki konuşmaları dinleyip bize tuzaklar kuruyolar. bundan sonra Samsung telefon görürsem anında ordan uzaklaşırım. Arkadaşımsa uyarırım, uyarımı dinlemezse zorla alıp telefonu parçalarım. Uyardığım halde Samsung telefon kullanan gözümde kafirdir. Hak yolu için Iphone kullanın.

Viral olmasın :D Yani yoksa bu derece beyin patlaması normal olamaz heralde..

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    umit bunu yazdı

Sebepsiz Fırtına%100 gerçek kardeşim. Samsung kullananlar telefonlarını yok etsin ALLAH rızası için. Bu kafirler bizim kendi içimizdeki konuşmaları dinleyip bize tuzaklar kuruyolar. bundan sonra Samsung telefon görürsem anında ordan uzaklaşırım. Arkadaşımsa uyarırım, uyarımı dinlemezse zorla alıp telefonu parçalarım. Uyardığım halde Samsung telefon kullanan gözümde kafirdir. Hak yolu için Iphone kullanın.

müdür bu elemanı ben de önce salak sandım da sonraki yorumları okuyunca çok deli güldüm. acayip makaraya sarıyo malları (:

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    umit bunu yazdı

müdür bu elemanı ben de önce salak sandım da sonraki yorumları okuyunca çok deli güldüm. acayip makaraya sarıyo malları (:

Bir ara Boydak grubu halı işine girince başka markaların halıları hakkında sosyal medyada saçma sapan haberler yayınlattı. Yok Cuma namazı kıldırmıyor, yok efendim motiflerde domuz figurü var, Aman efendim mason yıldızı çıktı felan filan. Millet bunlara kanaat getirmiş olacak ki, hala delirmişcesine kin kusan angutlar var.

Boydak başarılı oldumu ? Viral reklam açısından evet. Peki kendi marka değeri arttı mı ? Hayır. İstikbal Halı'nın sonu fiyasko =)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Birisi "iPhone viral reklamı" diye yorum yapmış yarıldım. :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaksi
    manyaksi's avatar
    Erkek

sayfaya bakın yorumlar video dan daha içler acısı cidden..

sunum yapan eleman dahil olmak üzere yorum yapanlar felan hepsini toplayıp katliam yapmak lazım

eğitmek lazım, felan uğraşmamak lazım 

ibnenin çocugu birde yorumlara kesin doğru felan diye de cvplamış..

boşuna oksijen israfı bunlar..

ölsünler bari ozon tabakasına katkıları olur küresel ısınma felan...

edit

bu aklıma geldi amk 

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/185492/imam-hatipte-bilim-fuari 

manyaksi tarafından 26/May/15 00:51 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Tam da yeni telefon almışken başlık fena stres yaptı bende :)

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek

sanki birisi bataryada ki nfc tanıtmışta o video ya montaj yapmışlar gibi :) nasıl zihniyet anlamadım doğrusu.

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence adam pazar yaratıyor kendine, 2 gün sonra dinleme cihazları Samsung telinizden 100 liraya sökülür diyip para kazanır :D

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bunu yapan ne,

Chip,

At islam'in i sini chip den, ne kaldi,

CHP,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcsinx
    arcsinx's avatar
    Erkek

güldürdün bizi hocam

Toplam Hit: 6250 Toplam Mesaj: 46