Samsun"Un Nesi Meşhur !!!!
-
biri samsun dan mı bahsetti ne ...
evet ben doğma büyüme samsunluyum. samsun'un simiti ve pidesi meşhurdur.demek ki neymiş ;
1. simit
2. pide -
19 Mayıs 1919 u meşhur
-
ben samsunluyum ama daha tam olarak neyi meşhur duymadım :) ama pide ve gül dondurması die bişiler işitmiştim :D
-
samsunun herşeyi sembol yawwwwwww.İzmirimizin mesela bana göre tek büyük sembolü var o da zaten izmirde insanın yaşaması için yetiyo.TAbiki de kızlarımız ( Bknz. amele_2 :))
-
Samsunun Çarşambası meşurdur..Türküsüde vardır Çarşambalı olan varsa pm atın görüşek:))
-
Yaklaşık bir senedir samsundayım ama kayda değer meşhur bir şeyini göremedim...
-
Beyler bende doğma büyüme SAMSUN luyum. ya kurban olurum memleketime ya . bizim buraların harbiden herşeyi meşhurdur. ama öncelikle simidi meşhurdur üzelmemleketimimiz. sonra dürüm ü meşhurdur. çiflik caddeinde, beyaz ev ya da çalı kuşunda yediğiniz dürümü Terkiye nin hiç bi yerinde yiyemezsiniz arkadaşlar.Kızları dersneniz evet İzmire de ittim amagüzel Samsun un izmerden de güzeldir. Akşam alacaksın sevgilini gideceksin sevi gölüne bi güzel öpeceksin. dünyalar senin olur o zaman. Sonra heykeli yle ünlüdür. Sonra bizim çooook güzel bi doğu parkımız var arkadaşlar bilmem kaç km lik yeşillik alan. al sevgilini bi ağacın altına gir. Kimse karışşmaz. Sonra bizim bi çarşamba vardır ki sormayın . Herkes bilir orası Türkiye nin Texsas ıdır. Orada adam bıçaklanmaz. Direk ölüm :)). ya anlatmala bitmez ki arkadaşlar. Samsuna doyum olmaz. Sasmun lu arkadaşlar varsa PM atsınlar tanışalım ya.wolfturkk@gmail.com adresim. bu arada yasin55 seni tanıyo gibiyim.sen çarşambalı değilmisin
-
kavak diye bi yer var oranın insanları çok meşhur
-
Ben hala kısa samsun diom abi.
-
19 mayısı
Toplam Hit: 12145 Toplam Mesaj: 31