Sanal Gerçeklilik Gözlük

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drone
    Drone's avatar
    Erkek

sanal gerçeklilik gözlüğü elinde olan varmı denemek istiyorum. hangi model var piiyasada hangisini önerirsiniz 

buraya bi yazsam. olaylar olaylar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Google cardboard en iyisi 3 5 lira bisey

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

orjinal google cardboardlar 30 dolar

ritech var kendim kullanıyorum memnunum

telefon çin olanları mı soruyorsun hocam ?

DadasAdam tarafından 07/Şub/16 22:17 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    griffin bunu yazdı

En iyisi derken? Oculus kullandın mı hocam? :) F/p dersen tamam da, performans dersen yakınından geçemez :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    griffin bunu yazdı

En iyisi derken? Oculus kullandın mı hocam? :) F/p dersen tamam da, performans dersen yakınından geçemez :)

Kullanamadim samsung note 4 um olmadigi icin lakin denedim onu kullanmak icin adam samsungmu alsin

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

hocam ben karton olan modelle denedim, google ürünü mü bilmiyorum. ancak çok tatmin edici bir şey sunmuyor aslında, görüntü de pek net değildi. Ama telefondaki videoları falan göstermesi oldukça ilginçti. Küresel olarak düşünürsen, nereye baksan senin çektiğin videolar var mesela. İstediğin videonun üzerine geldiğinde yandaki mıknatısı çekip bırakıyorsun, video oynamaya başlıyor. Bence şimdilik birkaç denemeden sonra kenara atılacak bir ürün.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Bu cardboard i nereden satın alabilirim kendimin çizip kesip yazmam mümkün değil note 3 kullanıyorum 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    twilight_flame bunu yazdı

Bu cardboard i nereden satın alabilirim kendimin çizip kesip yazmam mümkün değil note 3 kullanıyorum 

Gearbest.com su an icin en iyisi. Birsuru gozluk secenegi var.

Yurtdisindan getirip ustune 3-5 birseyler koyup sahibinden de satanlar da var.

Donanimhaberde de satanlar var. Ana konusuna almak istiyorum yazarsan saticilar pm atiyor.

Ben 15 dolarlik bluetooth kumandali ritech v2 yi sahibinden den 55 liraya almistim.

Ipucu: Trinus vr uygulamasi ile bilgisayardan oynanan oyunu telefona aktarip sanal gerceklik tadinda oynayabiliyorsunuz. Hafif lag oluyor ama ince ayar ile halledilebiliyor.

Herhangi bir filmi telefona atip vr cinema uygulamasiyla gozlukten izleyebiliyorsunuz. Filmi converter ile donusturup render alma eziyeti cekmezsiniz boylelikle.

Telefon icin vr henuz gelisme asamasinda. Insidious vr disinda kaliteli grafige sahip vr uygulamasina rastlamadim. Rollar coasterlar falan hep camur. Zevki cikmiyor.

Su an icin vr gozluk alinip yapilabilecek en iyi sey yataga uzanip filmin icinde hissederek film izlemek. Trinus vr uygulamasini calistirabilecek dassakli bir pc yoksa oyun falan oynanmaz bununla :D

En onemli nokta ise telefonun ekrani yuksek cozunurluge sahip olmali. 720p ekran yetmez. 1080p olacak ki telefonu gozluge taktigin zaman pikseller sayilmasin. Genelde telefonunun ekrani yuksek cozunurluklu olmayanlar deneyip memnun kalmiyor. 

DadasAdam tarafından 08/Şub/16 11:45 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Ohaa konu çok iyi. Hemen sorayım. Attim telefona shutter Island taktim gozlugu gozume telefonu gozluge. Ben kafami saga sola cevirdikce o görüntü nasil saga sola gidicek. Nasi oluyor bu. Sunu bi anlatin helede alayim cok keyifli amenyum

http://www.leyladansonra.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

iphone 5S için bu gözlüğü sipariş ettim geldi.

http://www.dx.com/p/assembling-google-virtual-reality-cardboard-w-resin-lens-set-khaki-339632#.VrhwhFiLSM8

App Store'dan VR Roler Coster, Liftoff VR, Star Wars uygulamaları gibi bir kaç görüntü uygulamasını indirebilirsiniz.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

bu gözlüklerdeki ekrana (cep tel ekranı) gözler nasıl odak sağlıyor ben de bunu merak ediyorum. 10-15cm mesafeden film izlemek gözler için pek sağlıklı olmaz gibi geliyor. ya da google glass acaba bunu nasıl başarıyor, adamlar 2-3 cm mesafeden cama gözün görebileceği görüntü yansıtıyor (ya da doğrudan cam üzerinde saydam bir ekran var, aynı şey).

Toplam Hit: 4809 Toplam Mesaj: 35
i dont know about this smart glasses