folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sanal Gözlük Önerisi

Sanal Gözlük Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı

Ben artık sadece seyahate giderken havalimanında vs kullanıyorum. Meta Quest3 var. (ekteki ürüne de bakin)

immersed.app diye bir app var. Özellik ile hastanede yattığım zaman çok kullanmıştım. Sanal PC ekranları oluşturup o sanal ekranları farklı platformlara koyup çalışabilmeni sağlıyor. Aralıksız bi saat calistiktan sonra baş ağrısı yaptı bende.

Oyun pek oynamadığım için oyun kismi hakkında konuşamam ama film izlemek ve bilgisayarda sanal ortamda calismak için uygunlar. ortalama bi film izleme süresinden sonra başının üzerinde bir ağırlık çekici gelmiyor. 

edit:

https://www.youtube.com/watch?v=WA-BQY3aRN8

Bu veya bunun gibi olan xreal air 2 pro gibi modellerede biraz baktim ama onlarında görüş açısı düşük olduğu için benim istediğim virtual env olayini tam karşılamıyor. Fakat bu hafıf olanları film izlemek için harika. Pil de olmadiği için normal gözlük ile hemen hemen ayni ağırlıkta sadece kulak arkasindan bi kablo sarkıyor. Gerçek anlamda artirilmiş gerçekllik deneyimi bunun gibi ürünler ile gelişecek. Oyun - film media tüketimi için harikalar. Şimdi lenovo da yapmiş yeni bi tane. Büyük bi teknoloji marketine gidip kiyaslamak istiyorum ona göre bi tane alacağım.

bas agrisi bir yana dursun, boyun agrisi da yapiyor kafada yarim kilo ekstra bisi tasimak.

bir de benim gibi astigmattan muzdarip iseniz ekstra lens takmaniz gerekiyor alete, yoksa gozlukle kullanmak icerideki lensleri cizebiliyor zamanla.

monitor olarak kullanma noktasinda ise hic de oyle konforlu degil yazi okumak kod yazmak icin vs. ama ev isi yaparken youtube izlemek cok keyifli oluyo :D

end tarafından 06/Tem/25 01:04 tarihinde düzenlenmiştir

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
Toplam Hit: 725 Toplam Mesaj: 12
vr sanal gözlük