folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Sanal Makine Hakkında Önemli Bir Soru?

Sanal Makine Hakkında Önemli Bir Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

sanırım en mantıklısı masaüstüde denemek.. ikinci bios chipini bulsam deneyeceğim hemen :)

cevaplarınız için teşekkürler.. sanal makinede çaresiz kaldı.. insan bizi de düşünür bir program yaparken :)

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sun VirtualBox kullanıyorum,sorun olmaz.

Microsoft Virtual PC'ye pek bulaşmayın. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    forumdan gelen cevaplar zaten Sun VirtualBox dan geldi..Oradaki yönetici çalışmayacağını söyledi..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    mantigi genel aciklamak icin örnek bir soru yöneltiyim.
    virtual makinede ses kartini sildiginde , normal pcdeki donanimini etkilermi?
    dikkatini cekerim, vmware yardim sitelerindeki basliklarda bile "virtual hardware" yazar
    emin olmak icin birkac yerde arama yaptim
    virtual pc de yaptigin hicbir islemin kaliciligi olmaz. bence deniyebilirsin

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    ama sizin sildiğiniz donanım sanal işletim sistemini bağlıyor ve o işletim sistemi o donanımı görmüyor.. ama biosa yazdırmak donanımsal birşey.. vm kendine has bir bios yazmış ve bu biosun yeniden yazmasına müsade etmiyor.Çünkü ona uygun bir bios update dosyası yok! Bu yüzden de bios update i olacağını düşünmüyorum artık :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------
    ama sizin sildiğiniz donanım sanal işletim sistemini bağlıyor ve o işletim sistemi o donanımı görmüyor.. ama biosa yazdırmak donanımsal birşey.. vm kendine has bir bios yazmış ve bu biosun yeniden yazmasına müsade etmiyor.Çünkü ona uygun bir bios update dosyası yok! Bu yüzden de bios update i olacağını düşünmüyorum artık :)
    -----------------------------
    ama bunun böyle oldugu zaten belli.
    sonuc itibariyle söyle düsünmek lagzim virtual pc sadece görsellikten ibaret. biosundan tut tüm diger funksiyonlarina kadar. benim bahsettigimde buydu. yani yapmaya calissan bile bir etkisi olmaz. sen denemek istedigini belirtmissin. deniyebilirsin ama islevi olmaz.

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    anladım hocam.. mantık doğru sanırım doğru olan da odur.. Ama yine de denemem risklidir :)

Toplam Hit: 3281 Toplam Mesaj: 38