Sanal Pos Entegrasyonu
-
up
-
ortak ödeme sayfası kullan hocam bi tek post atılacak ssl e bile gerek yok
hangi değerlerin hangi parametrelerle hashlanıp yada birleştirilip gönderileceği zaten bankanın dökümasyonlarında yazıyordur
-
hocam yazıyor yaptımda zaten ama 3d işlem başarısız gibi bi hata veriyor.
https://onlinebagis.usaksportif.com/sanalpos.php
buradan istersen denemelik 1 tl gönderimde bulunabilirsin :) hatayıda görmüş olursun :)
-
bankasyanın sanal posu vardı bi ara bende ona uygun function yazmıştım.
işine yarayacaksa örnek açısından atabilirim. Bu arada sanal pos için ilk iş olarak server ipsini bankaya tanımlattırın.
-
sezginari bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar, çalışmış olduğum şirket için finansbanktan sanal pos aldık bugün onaylandı. Benim bunu acilen online bağış sayfası şeklinde bi sayfaya entegre etmem gerekiyor. Sanal pos entegrasyonu konusunda bilgisi olan müridler yardımlarınızı bekliyorum
Yardımcı olabilmek için zamanım yok ama entegrasyonu kendin yapacaksan dikkat et derim :)
-
Finansbanka sor beli bir iki sey vardir ellerinde.
-
sezginari bunu yazdı
hocam yazıyor yaptımda zaten ama 3d işlem başarısız gibi bi hata veriyor.
https://onlinebagis.usaksportif.com/sanalpos.php
buradan istersen denemelik 1 tl gönderimde bulunabilirsin :) hatayıda görmüş olursun :)
ortak ödeme saydası bu değil hocam
ortak ödemede sen sadece çekilecek tutarı ve bankanın istediği bi kaç parametreyi post edersin
kullanıcı kart bilgilerini bankanın sayfasında girer
-
SPY-CX5 bunu yazdı
bankasyanın sanal posu vardı bi ara bende ona uygun function yazmıştım.
işine yarayacaksa örnek açısından atabilirim. Bu arada sanal pos için ilk iş olarak server ipsini bankaya tanımlattırın.
valla üstad bi gönder bakayım mantığını çözmeye çalışayım en azından :)
-
EnableTurk bunu yazdısezginari bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar, çalışmış olduğum şirket için finansbanktan sanal pos aldık bugün onaylandı. Benim bunu acilen online bağış sayfası şeklinde bi sayfaya entegre etmem gerekiyor. Sanal pos entegrasyonu konusunda bilgisi olan müridler yardımlarınızı bekliyorum
Yardımcı olabilmek için zamanım yok ama entegrasyonu kendin yapacaksan dikkat et derim :)
entegrasyonu kendim yapacam evet, sağol üstad dikkatli olmazsam zaten bi tarafımdan kan alacaklar :))
-
random oluşturduğu veri noktalı boşluklu onu sadece integer hale getirirmisin.
edit: bi de oid niye boş gidiyor
Cosmic tarafından 18/Şub/14 09:19 tarihinde düzenlenmiştir