Sanal Pos Entegrasyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    badass bunu yazdı

Finansbanka sor beli bir iki sey vardir ellerinde. 

var üstad  örnek php kodu verdiler 2 tane 3DPay.php ve 3DPayOdeme.php diye bunun için de client id storekey kısmı felan var. Fakat şöyle birşey var bu ürün satışı için olan bi kod bizimkisi ise online bağış için olması gerekiyor. Yani biz 3DPay.php de ;

- Kart Sahibinin Adı Soyadı

- Kart Numarası ( name=pan )

- Son kullanım tarihi ( ay = Ecom_Payment_Card_ExpDate_Month  / yıl = Ecom_Payment_Card_ExpDate_Year )

- Güvenlik Kodu (Cv2) ( name= cv2 )

- Taksit Sayısı (name = taksit )

- Bağış tutarı ( name=amount )

bunları isteyip girilen değerleri kontrol ettirip 3DPayOdeme.php dosyasına göndermemiz lazım ve 3DPayOdeme.php dosyasında da bunları kontrol edip onaylaması veya reddedmesi lazım.

Bankanın bana vermiş olduğu dosya bu;

http://s3.dosya.tc/server18/cpgWwu/Yeni3DSecuredokuman.rar.html

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sonunda ödeme işlemini tamamlattırdım :) yani ödemeyi yapıyor onaylıyor onda sıkıntı yok :) sadece php bilgisi olan bi arkadaşa ihtiyacım var. Öyle büyük birşey değil sadece değer atanacak. yani ;

ödemeyi sabit alıyor 1 tl olarak

$amount="1";

yukarıdaki şekilde alıyor ödemeyi. bunu bi input açıp;

Bağış Tutarı :____________

buradaki name="amount" şeklinde tanımlayıp, bağış tutarı kısmına girilen değeri yukarıda belirtmiş olduğum;

$amount="1"  değilde  $amount="GİRİLEN BAĞIŞ TUTARI"   şeklinde göndertmem gerekiyor sorguya. Yani yapılan bağış tutarı benim belirlediğim sabit 1 tl - 2tl-10 tl- 100 tl gibi benim belirlediğim değilde oluşturduğum inputa girilen değer baz alınsın istiyorum.

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır acaba ?

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absurd
    absurd's avatar
    Erkek

yav aslında bu konu(lar) bir çok kişinin derdi... şöyle delikanlı bir arkadaş çıkıp neyin ne olduğunu bir detaylı doküman verir gibi anlatsa memnun olacağız doğrusu.

Güneş tekrar doğudan doğacak. Mustafa Kemal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

valla mürid şu isim soy isim ve bağış kısmını bizim belirlediğimiz tutar değilde kullanıcının belirlemiş olduğu tutarıda ayarlayabilirsem güzel bi döküman hazırlayacam şöyle şöyle yapılıyor diye :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

up , ufak bi php desteği verecek müride ihtiyacım vardır arkadaşlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Php ve xml den anlayan bir mürid bana ulaşabilir mi ? Son bir adım kaldı gerçekleştiremiyorum onu bi yardım ediverin gali :)

Toplam Hit: 2922 Toplam Mesaj: 27