Sanal Posu Olan Bir İnternet Sitesi Yaptırmak?
-
PM'den ve buradan yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara ilgili kişiyle konuştuktan sonra dönüş yapacağım. Herkese teşekkürler. :)
-
E-Ticaret pazarlamış ve kodlarıyla epey haşır neşir olmuş biri olarak sana basitten anlatayım hocam senin sıfırdan bir script yapıp bunu sanal pos için uygun hale getirmen eğer iyi bir php yada asp kodcusu isen bile en az 3-4 ay sürer. Niye ? Şöyleki sanin yaptığın scriptin güvenilir olup olmadığını denetleyecekler bi kere uygun değilse düzenle gel diyecekler vs vs... ki sıfırdan e-ticaret kodlamak öyle kolay iş değil cidden bi ton ıvır zıvırı var. Tavsiyem ya idea soft benzeri bir yerden yaptır ve komisyonunu al ama bu 1200$ ın 1000$ civarını isterler ama sen hiç uğraşmadan 200$ komisyon kazanmış olursun ya da opencart benzeri free bir script kur editle düzele parayı kendin ala ama kodlama cidden taşak ister helede acemi isen ;)
-
asp net ile yazdım aylarca sürecek bir iş yok .niyetim e ticaret sitesi yapmak değildi. firmanın sitesini yapıyorduk ürün tanıtım sayfasıda vardı müşteri sonradan online satış ta isteyince onuda yazdık atla deve değildi uğraştırırmı,tabiki emek var ortada netice itibariyle ama aman aman yapılamayacak işler değil. işin komik tarafı sanal post pahalı geldiği için sonradan yaptırmaktan vazgeçti. kargo ile kapıta ödeme, ve paypal yaptık :D