Sanal Tütün Ve Tütün Ürünleri Satılsa ?
-
Merhaba arkadaşlar, malumunuz en iyi tütün adıyaman celikhanda, orayla bağlantım var, tütün ürünleri hakkında bir site açsam sizce tutarmı ?
-
inernetten tütün/alkol satışı yasak bildiğim kadarıyla
-
Yasal sorun tutmassa neden tutmasında burdaki tablacılardan farkı var mı alıcısı oluyor mu? Tütün ve tütün ürünlerinden nefret ederim kullanmam :) İşin ticaret tarafını merak ettim ben. Zamanında kaçak ürün satışı yapan arkadaş iyi para döndürüyordu ürüne fatura kesemiyor diye bırakmıştı maliyeci amcalar google de bakar olmuş dediler :)
-
-
kadirozdemir bunu yazdı
Yasal sorun tutmassa neden tutmasında burdaki tablacılardan farkı var mı alıcısı oluyor mu? Tütün ve tütün ürünlerinden nefret ederim kullanmam :) İşin ticaret tarafını merak ettim ben. Zamanında kaçak ürün satışı yapan arkadaş iyi para döndürüyordu ürüne fatura kesemiyor diye bırakmıştı maliyeci amcalar google de bakar olmuş dediler :)
üretici arkadaş var, rica etti benden sat diye her türlü satma sıkıntı değil fakat alıcısı olurmu onu merak ettim
-
artık her yerde el altından satılır oldu tütün ben sanmıyorum netten bu işin tutacağını,
Kaldı ki yasal değil, kitlerler adamı.
-
kargoya ne diyeceksin hocam tütün gönderiyorum mu :)
-
ArduouS bunu yazdı
Kargo bile sıkıntı yaşatır. PTT açıp bakıyor. 3
tutunsatisi.net boşta yoksa
-
ArduouS bunu yazdı
wayy bee uyusturucu gibi olmus desene..
-
sanal tütün bağımlılık yapar mı hocam ?
-
biraz reklam ve kaliteli urunle bence patlar gider hocam
ama saglam olman lazim yani kargoda malda sIkInti yasatmiyacaksin musterilerine
bide isin yasal kismi var tabi