folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sanal Tütün Ve Tütün Ürünleri Satılsa ?

Sanal Tütün Ve Tütün Ürünleri Satılsa ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu işin elinde ve içinde patlama ihtimali bir hayli yüksek.

Tutmaz, imkansız demiyorum ama çok zor. Bir defa olayın çok büyük hukuki sorumlulukları ve cezai yaptırımları var. 

Haaa nasıl olur? Uluslararası uçuş yapan veya gemi adamı belgesi olan bir tanıdığın olacak; o senin bahsettiğin tütün ürününden kotalı olarak (Gemi adamından da Gümrük Vergisi alınır ama senden 3 alırken devlet, gemi adamından 1 alır) getirir sende satarsın. Alan olur mu? Reklamını iyi yaparsan merak edip almak isteyenler illa olacaktır. Örneğin orjinal Black satsan gider diye tahmin ediyorum. Yine Türkiye'de pahalı olup yurtdışında ucuz olan tütün ürünlerini de satabilirsin.

Ancak işler yolunda gitmez ve yakalanırsan;

- Kaçakçılıkdan

- Vergi kaçakçılığından

- TPDK yönetmeliğine uymadığından adli işlem görürsün.

Tabi birde bu sigaraların üreticileri sana TELİF davası açabilir, açarsa götünden değil şırıngayla tulumbayla kan çekerler.

Sanırım yeterince açık oldu...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

hocam sorsana preslenmiş pipo tütünü satıyor mu kirazlı vişneli? 

edit: yanıtla diyeceğime alıntıla demişim. 

SweetyVolty tarafından 30/Ağu/12 17:16 tarihinde düzenlenmiştir

Çok sıkılıyom
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek

Ne yaptın CEO :-)

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Sigara Boynu Büküklüktür.... Sigara Esir Olmaktır... Sigara Hiç Bir Zaman Geri Getiremeyeceğin Sağlığına Elvedadır.. Sigara Güzel Ve Rahat Nefes Almaya Engeldir....

Sigara İçmek Kısaca Pişmanlıktır.. Olmayınca Onu Aramak Onun Esiri Olmak Çok Kötü...   Ben 28 Yıllık Tiryaki Bıraktıysam Sizlerde Bırakırsınız... Zor Değil o kadar Ama Şimdiki Rahatlığımı Bilseydiniz İnanın Bırakırdınız. 2 Yıl oldu İçmeyeli. Şu An Çok İyiyim... Kendimi Çok İyi Hissediyorum. Nefesim Süper... Dahada İyi Olacak.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 1778 Toplam Mesaj: 15