Sanalpazar Düzeldi Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Dün, tam 1 ay dolunca gönderdiler. 

Alışveriş yapmayı düşünen varsa, hiç bulaşmayın. Müşteri mağdur olmasın, az komisyon verelim falan demeyin, gerçekten hiç değmiyor. 

1 ay yollamadılar parayı, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım gibi tehdit mesajları da yazdım, para lazım kira ödeyeceğim diye mesajlar da yazdım. Hep aynı temada cevap verdiler. Robotla konuşuyorsun sanki.

Resmen yaptıkları dolandırıcılık, hırsızlık. Üstelik siteyi de devamlı yeniliyorlar, reklam yapıyorlar. Halbuki adam gibi sorun olunca ara verdik diye kapatsalardı, sorun düzelince de açsalardı tekrar kullanmakta tereddüt etmezdim. Ama zaten 3-4 aydır bu çaldıkları paralar ve faizleri ile 3 yıllık hasılatı kazanmışlardır. 

Birdaha da asla kullanmam, düzelse bile eksik kalsın, kampanyalar falan umurumda olmaz. Ş.sizler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Komisyon oranı biraz fazla olabilir ama sahibinden.com daha güvenli geliyor bana satış için. Bilmiyorum nasıl olur ama :S

sahibinden.com kalsın. kurulduğu günden beri GG sahibinden ve sanalpazar kullanırım.

hız olarak GGden hızlısı yok.

sanalpazar sahibindenden daha iyidir.

en son GET ile sattım sahibindenden ve yaklaşık 20 gündür GET ürünleri iptal ettim. adam onay verdikten 17 gün sonra geçti para hesabıma.

2 güne bir aradım. en son aradığımda görevli dediki hesabınıza girip onay verin ne onayı dedim. ayarları açıp kaydet dedim sadece.

15 gündür de bu bilgiyi verememişler mk.

şu an GGye transfer ediyorum tüm ilanları.100 lira yazacağıma 105 yazıyorum bitiyor olay. en azından daha güvenli ve hızlı.

sahibinden alırken de daha riskli.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

100 tl lik satis yaptim 4 5 gunde tehtit icerikli mesajlar atarak para mi geri alabildim yoksa panxer gibi 3 4 ay beklerdim xd

Break Dance Bboy MaxeL
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Soruya cevap; hayır.

Paralel ayağına sağlam girdiler adamlara. 

Ama hakkını yemeyeyim çok kullandık yıllardır. GG %10 (+ivir zivir) alırken bunlar %5 alıyordu. Paranın dini olmaz, o yüzden düşene de bi tekme ben atamam. En kısa sürede toparlanmasını bekliyorum ama çok çok çok zor.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Bi kere kullandım burdan bi arkadaşa laptop sattım. 1 haftada zor yolladılar parayı.

Benim paramı bana vermiyolar amk öylede değişik bi site. Bidaha kullanır mıyım töbe, siteye bile girmiyorum o gün bu gündür.

Karşınızda muhattabınız yok çağrı merkezi yok mailleri klasik herkeze aynı cevaplar felan. 

3 krş fazla verin kafanız rahat olsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Gold dukkani vs alayini kapattim. Odeme yapamiyorsan satisi kaldiracaksin.

Urubleride kaldirdim sanal posa geciyorum allah belalarini versin 1000 lira gecirdiler :)

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 2208 Toplam Mesaj: 17
sanalpazar