Sandoz İlaç (Gebze / KOCAELİ) Tanıdığınız Yada Bana Referans Olabilecek Birileri Varmı
-
merhaba arkadaşlar ben 5 yıldır okuyorum ve okulum bitti (kimya)
5 yıldır aklımda tek bir şirket var diyebilirim. Konu başlığındanda anlayacaksınız.
Arkadaşlar bu şirkete torpilsiz yada yardımsız girmek imkansız gibi bi şey, insan kaynaklarına bile bağlamıyor o kadar yani...
Yine destekleriniz bekliyorum.
Sizin yoksa bi tanıdığınızın olabilir.
Lütfen adminler konuyu silmesinler...
Teşekkür ederim
-
haci 2konu acmissin bence bu konunu sileceklerdir bu dilegini diger konuna post ile belirtirsen daha iyi olur.),
http://www.tahribat.com/Forum-Kimya-Bolumunu-Bitirdim-Is-Ariyorum-Yardiminiz-Olabilir-Diye-Aciyorum-113362/
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
haci 2konu acmissin bence bu konunu sileceklerdir bu dilegini diger konuna post ile belirtirsen daha iyi olur.),
http://www.tahribat.com/Forum-Kimya-Bolumunu-Bitirdim-Is-Ariyorum-Yardiminiz-Olabilir-Diye-Aciyorum-113362/
-----------------------------bilgin için teşekkür ederim :)
Bu site için ben şu güne kadar hiç bir şeyimi esirgemedim bknz : mesajlarım... (Kaç kişiye yardım etmişim)
adminlerimizinde bu konu için sorun çıkartacağını düşünmüyorum...
Saygılarımla Erdem UZUN
-
konu up yatıyorum umarım sabaha güzel bi şeyler görebilirim.
-
Bi bakalım hocam
-
matematik1 bunu yazdı:
Bi bakalım hocam
-----------------------------kardeşim umarım bi şey çıkabilir.
En azından insan kaynaklarıyla bi randevu olabilir.
oraya görüşmeye gidersem kesinlikle güveniyorum kendime. işe girebilirim.
cv boş olsa boş mezun olsam eyw.
Hektaş ilaç (Tarım ilaçları 2 aylık staj her şeyi ben yapıyordum kalite kontrolde)
Petkim A.ş (Hammadde üretimi kitap çıkardık bitirme tezi.)
Colgate A.Ş (Düz işçi ancak öğle arasında laboratuvardaki abinin yanındaydım)
Bunların yanında
iso 9001, 2200,18001, proje yönetimi, sorun çözme teknikleri gibi bir çok sertifikam var.
p.m atıyorum belki bi şey çıkar.
-
sandoz o kadar sağlam bir şirket mi :|
ben özellikle sandoz ilaçları kullanmam gerektiğinde başka firmaların kullanırım :W
demek ki pazardaki payı büyük
-
Kreyzi bunu yazdı:
ben özellikle sandoz ilaçları kullanmam gerektiğinde başka firmaların kullanırım :W
-----------------------------Bkn : Novartis firması :) oraya bağlı ... 3 4 sene önce satın aldılar orayı :)
sen almayabilirsin tabi :) ama alan çok :)
Neyse arkadaşlar hala arayışım devam ediyor.
-
Elimden ancak dua etmek gelir, Allah yardımcın olsun, inşallah girersin hayırlısıyla..
-
mont-blanc bunu yazdı:
Elimden ancak dua etmek gelir, Allah yardımcın olsun, inşallah girersin hayırlısıyla..
-----------------------------konu up yapman bile yeterli kardeşim.
allah razı olsun :) ben yüzsüzlüğün tavanına sürdüm artık ellerimi ya ban yiyecem yada bu şirkete girecem :)
-
Zxone bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Bkn : Novartis firması :) oraya bağlı ... 3 4 sene önce satın aldılar orayı :)
sen almayabilirsin tabi :) ama alan çok :)
Neyse arkadaşlar hala arayışım devam ediyor.
-----------------------------hoca doğrudur sürekli firmaları satın alıyorlar ama mf veren firmadan şüphe ederim :W