Sandoz İlaç (Gebze / KOCAELİ) Tanıdığınız Yada Bana Referans Olabilecek Birileri Varmı
-
bulursan birini benide aldırtsana :D benim hem ilaç fabrikası referansımda vvar :D
-
Sandozun Satın Alması İle Görüşüyorum Sürekli Bizim Müşterimiz Bi Çıtlatıyım Ama Kesinde Bişey Söyleyemiycem Şimdi..
-
HeyQirs bunu yazdı:
-----------------------------
Sandozun Satın Alması İle Görüşüyorum Sürekli Bizim Müşterimiz Bi Çıtlatıyım Ama Kesinde Bişey Söyleyemiycem Şimdi..
-----------------------------umarım kardeşim ya çok istiyorum ben bu şirketi bir çok kimyager gibi...
Allah razı olsun içime su serptin belki olur...
Olmazsa hayal kırıklığına uğramayacağım. (için rahat olsun yani )
tekrardan sağol arkadaşlar
başka yardım edebilecek birileri varsa lütfen esirgemeyin..
-
valla hocam bi kurcalarım belki vardır bi yerlerde biri bende HeyQirs gibi firmaların satın alma şeysileriyle irtibat içerisindeyim ama sandoz bunların arasında mı değilmi bilmem uzun zaman olmadı işe başlayalı ama başka bi firma istersen yarın bende bi yüzsüzlük yapıp organizeye inebilirim :D
en azından konu uplanır :P -
anarsist_manyaq bunu yazdı:
-----------------------------
valla hocam bi kurcalarım belki vardır bi yerlerde biri bende HeyQirs gibi firmaların satın alma şeysileriyle irtibat içerisindeyim ama sandoz bunların arasında mı değilmi bilmem uzun zaman olmadı işe başlayalı ama başka bi firma istersen yarın bende bi yüzsüzlük yapıp organizeye inebilirim :D
en azından konu uplanır :P
-----------------------------eyw. kardeşim benim yaptığım yüzsüzlükler baya bi oldu
ama babam hep der.
göt öpmekle ağaz bok olmaz.
Başka firmalarda olur en azından tecrübe edinene kadar...
Ama ilk hedefim sandoz :)
başka bi yer olursada neden düşinmiyim ki
cevabını bekliyorum
-
konu bi up olsun :) affınıza maruren