Sanırım ABD Suriyeye Girecek
-
tr için ayrılmış abd asker sayısı 154 000, ingiliz asker sayısı 25 000, diğer ülkelerden asker sayısı toplamı 38 000. bm barış gücü bölgeye girecek ve bir daha da çıkmayacak.
-
Kürtlere isyan çıkaracaklar şimdiden alt yapısı oluşuyor
-
bizde isyan çıkmaz öyle bir durum yok ama eğerki çıkarsa allah korusun kan gövdeyi götürür,kıyım olur.
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------
bizde isyan çıkmaz öyle bir durum yok ama eğerki çıkarsa allah korusun kan gövdeyi götürür,kıyım olur.
-----------------------------olacak zaten hoca, kürtler türklere türkler kürtlere sonra ırkçı bir şekilde doğulu vatandaşlar doğuya sürülecek kıyım kıyım komşu komşuyu kesecek, gaziyi düşünüyorum da orada bayağa bir kan akar, varoş kesimler falan gitmek istemeyecektir, bu işten en zararlı zavallı kürtler olacak, önce tc ile savaş, sonra ermenilerle, sonra israille savaş sıçacaklar zavallılar.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Kürtlere isyan çıkaracaklar şimdiden alt yapısı oluşuyor
-----------------------------İsyan çıkarmayan şerefsizdir...
-
Kafire kafir diyemiyoruz, ya da demiyoruz belki hiç farkında bile değiliz.
Ben şahsen bir müslüman olarak bu hadiseleri; İslam ile tağut* arasında kıyamete dek sürecek olan mücadelenin tezahürleri olarak değerlendiriyorum..
Osmanlı Devleti; İslam birliğinin parçalanması adına yıkılmıştır ve bugün de daima yükselişte olan İslam'ın tekrar birleşmesini engellemek için kafirler (abd - ab - israil vb.) kendi devletlerinin başına getirdiği hain ve uşak yöneticiler vasıtasıyla kitleleri oyalamakta ve uyutmaktadır. Amaç sadece şudur; müslüman kitlelerin birleşmesini engellemek, Allah'ın iradesinin hakimiyetini örtbas etmek..
Dünya üzerinde hem siyasi hem ticari açıdan stratejik noktalarda bulunan, her türlü yer altı ve yerüstü zenginliklerinin bulunduğu coğrafi alanlarda ikamet eden müslümanlar 150 senedir mazlum ve mustaza'af durumdadır, servetler yağmalanıyor ve kan dökülüyor..
BOP da bunların en çok gündeme gelen uygulamasıdır.. Halkları çeşitli korku ve hezeyana sevk ederek sindirme politikası izlemesi açısından bu kafir necis* pislikler dünyadaki en büyük ve en organize terör örgütleridir, her daim maşaları olmuştur ve olmaya da devam edecektir, bugün başta tayyip ve feto olmak üzere neredeyse hepsi abd ye iman ve ibadet etmektedirler.
İslam kendi hukuk iktisat ictimai ve siyasi idolojisini tatbik edeceği ve cihad vasutasıyla devlet kontrolünde kafirleri korkusuzca yerle yeksan edip müslümanların intikamını alacağı günler Allah tarafından vaad edilip müjdelenmiştir ve yakındır inşaAllah.
tağut : Allah'ın iradesi hükümleri kanunları dışında kalan her türlü şeytani yol
necis : pislik, dışkı
-
din hiç bir zaman bir sıva bir harç olamamıştır ve olamayacaktır da.
-
dikkat ettiyseniz güneydoğudaki eylemlerde polisler insanlara karşı yumuşak davranıyor.
buda birilerinin ayaklanma çıkmasından tedirgin olduğunu gösteriyor.
oynanacak oyun basit gibi geliyo bana.bi yerlerde birileri ayaklanacak.asker polis müdahele etcek
dünya basınında " sivil halkı öldürüyorlar" diye masum edebiyatı yapılcak
sonra birileri "demokasi" adı altında uçaklarını tepemizden eksik etmicek.
biraz spekülatif yaklaştım ama olabilitesi var.
-
IRET bunu yazdı:
din hiç bir zaman bir sıva bir harç olamamıştır ve olamayacaktır da.
İslam sadece bir din değildir ki, din desek bile bugün cemaatlerin tarikatlerin yumurtladığı, hastalıklı mistik bunakların profili değildir. Ekonomi de hukuk da siyaset de ticaret de sanayi de harb dairesi de herşey ama herşeyi düzenlemiş bir ideolojidir.. Peygamber efendimiz (s.a.v) her alanda sünnetini sergilemiştirDediğin şekilde olsaydı; 14 asır tüm dünyaya hakimiyet sağlamış adaleti tesis etmiş bir nizamın olmaması gerekirdi
-
onur35 bunu yazdı:
dikkat ettiyseniz güneydoğudaki eylemlerde polisler insanlara karşı yumuşak davranıyor.
buda birilerinin ayaklanma çıkmasından tedirgin olduğunu gösteriyor.
oynanacak oyun basit gibi geliyo bana.bi yerlerde birileri ayaklanacak.asker polis müdahele etcek
dünya basınında " sivil halkı öldürüyorlar" diye masum edebiyatı yapılcak
sonra birileri "demokasi" adı altında uçaklarını tepemizden eksik etmicek.
biraz spekülatif yaklaştım ama olabilitesi var.
-----------------------------yanlış noktalar var, güneydoğuda yumuşak davranma diye bir şey yok, aksine sert davranılıyor polis gayet sert bunlar gösterilmiyor tv de, çünkü her protesto bir ayaklanma niteliğinde, polise ateş ediliyor, açık işyerleri yakılıyor veya taşlanıyor, o güzergahta araç varsa harap ediliyor, devlet otoritesi yok, kalkışma denilir buna. eğer bunlar haberlerde gösterilse batıda yaşayanlar doğudan gelenlere karşı psikolojik olarak cephe alırdı, bunun olması istenmiyor.
hükümetin planı federal yapıya kavuşana kadar bölgeyi kontrol altında tutmakmış, bunu burdaki gazetelerden okuyoruz, aşiret reisleriyle anlaşılması, hizbullahçıların serbest bırakılması (hizbullahçılar 50 000 kişi ile gösteri yaptı geçenlerde) pkk nın gücünü kırmaktan ziyade kontrolü bu güçleri bölgeye yerleştirene kadar elde tutmak. bir kaç milyon insan sokağa dökülüp özgürlük diye bağırdığında birleşmiş milletler kayıtsız kalamaz, gelecekler ve yerleşecekler, gayet basit, planlı, programlı ve sistematik.