folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sanırım ABD Suriyeye Girecek

Sanırım ABD Suriyeye Girecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Türkiyede isyan çıkmaz sebep? :)

neden bukadar kesin kronuşuyorsunuz dayanağınız ne ?

Kürtler özerklik istiyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

Thelordmax bunu yazdı:
    -----------------------------

Bop denilen projede türkiyenin yem olmayacağını, aksine bölgede amerikan destekli bir merkezi sistem olacağı da bilinmekte. Ama unutulmaması gereken, bizim komşu devletler ve ortadoğu ülkelerinde kan akacak ve ülkelerin kaderi  değişecek gerçeğini değiştirmiyor. Sıra türkiyede vs. laflar eskidi artık. Bulandırmayın. kimse türkiyeyi ele geçirmek gibi bir riski göze almaz taraflar zaten anlaşmış.. BOP projesi bu işte.

BOP iyidir, hoştur diyorsun yani... ?

Hem müslümanlıkdan dem vuracaksın hem de müslüman kanının akmasına destek olacaksın sonunda da ABDdestekli merkezi yönetimde söz hakkın olacak bölgede güç olacaksın, sınırların değişsede, Irak da olduğu gibi 2 milyona yakın insanın kanı dökülse, tecavüze ugrayan kadınlar olsa da olur ne de olsa '' Demokrasi '' geliyor...

ortada güzel bir but var şöyle yağlı etli, ABD etini yiyecek kemiğinide biz yalarız, kemiririz desen daha açıklayıcı olurdu...

Merak ediyorum sırf AKP ve RTE yi savunmak adına daha neleri görmezden gelebileceksiniz?

Yarın öbür gün ola ki Kürdistan kurulduğunda

'' eee demokratik hakları, halkların kardeşliği, zaten o topraklar verimsiz bir işe yaramaz oradaki halk fakir milli gelir seviyemizi düşürüyor bak nufusumuz 15 milyon azaldı bu sayede milli gelir dağılımı 20.00 dolar seviyesine yaklaştı ''

şeklinde savunma yapmacaksınız gibi geliyor bana

ne dersin ?

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Türkiyede isyan çıkmaz sebep? :)

neden bukadar kesin kronuşuyorsunuz dayanağınız ne ?

Kürtler özerklik istiyor

Türkler sivil olarak isyan etmez. Kesinliğini tarihte alıyorum. Türk tarihinde taht kavgaları hariç devlete karşı isyan neredeyse yoktur. Türklere göre devlet kutsaldır. Eski Türklerde Devlet başkanı Tanrıyla bir tutulurdu /gücünü Tanrı'dan aldığı düşünülürdü. Anadolu'daki Celali isyanlarında da başı askerler çekmiş.

Ayrıca %95'i müslüman olan bir ülkede bireyler şükretmeyi, kanaat etmeyi çocukluktan beri öğreniyorlarsa; sol yeterince gelişmemişse Türkiye'de topyekün bir Türk isyanından bahsetmek sosyolojik olarak imkansıza yakın. Kömüre, bulgura, paraya pula oyunu/şerefini satan insanların eline taş, sopa, silah alıp isyan edeceğini düşünmek komik olur.

Eğer devrim olabilecek bir isyanı Türk halkı tetikleyecek olsaydı 60-70'lerde tetiklerdi. O dönem en müsait zamandı. Askeri darbeyle son buldu.

Sen hiç çobanını boğazlayan koyun gördün mü? Ben görmedim. Tarih de görmemiş. En fazla birkaç me! Sonrası Elhamdülillah.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
Toplam Hit: 6055 Toplam Mesaj: 44