Sanırım Aldatılıyorum Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

-Selamun Aleyküm Abilerim Kardeşlerim.
    Şimdi Olayı Anlatmaya Şöyle Başlım Kız Arkadaşımla Tanışalı Ortalama 3 Ay Oldu ve Ben Nedendir Bilmiyorum Ama Kötü Şeyler Seziyorum.

Ve Bunu Ispat Edemiyorum Bi Edebilsem Biliyorum Ne Yapacağımı Ama Edemiyorum İşte..

Neden Bu Kadar Şüpheleniyorum.?

Ne Zaman Arasam Telefonu Meşgul. Mesajlarıma Geç Cevap Veriyor Hatta Bazen Benim Numaramı Engelledini Bile Düşünüyorum.

İlk Başta Üstüme O Kadar Düşen Kız Şimdi Tınlamıyo Acıkcası Sevmesem Bir Dk: Durmam Yanında Ama Şayet Aldatılıyosam ve Bunu Öğrenirsem Bi Şekilde Durumu En Kötü ve Pis Şekilde Kapatıcam...

Şimdi Ben Bu Şüpheyle Nasıl Yaşarım? :/ Ispatlıyamıyorum Yada Bi Acığını Nasıl Yakalarım?
    Telefonuna Farklı Yazılımlar Yüklemeye Calıştım Adam Gibi Bişe Bulamadım.

Bu Konuyu Sağdece TBT'de Sizlerle Paylaşabilirdim. Lanet Olsun Sıyırcam Az Kaldı. ..

Önerilerinizi Bekliyorum Hocalar Lütfen Boş Geçmeyin.... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

walla aldatılmasan da pek parlak değil durumun . seni sallamayan bi hatunun peşinden daha ne kadar gidebileceksin ki ? egon kaldırıyor mu bunu ?

durum böyleyse hatun elbet siktir edecek seni ama bugün ama yarın . ayrıca neden senden ayrılmayıp seni aldatsın ?

neden ben ayrılıyorum demek yerine gizli gizli seni aldatsın . sana acıdığı için mi yoksa ortada başka şeyler mi var . mesajlarına döndüğünde sana nasıl cevap veriyor. soğuk ilgisiz mi yoksa başka türlü mü?

aranızda cinsellik var mıydı son günlerde durum nasıl ?

uzun uzun anlat ki yorum yapabilelim . yeterli bilgi yok şimdilik

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Erkek

3 ayda hiç mi açık vermedi ? Maşallah. Hattı ne ?

sabır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Yanlış..

Bak şimdi, önce hiç tınlamıyorsun, tınlamamış gibi gözükmek değil yani gerçekten tınlamıyorsun.. kafanı arındırıyorsun.

Sonra aramaya mesaj atmaya ara veriyorsun o aradıkça konuşuyorsun, eğer seviyorsa kıymetini anlar sevmiyorsa istediği olur ayrılırsınız.

Eğer ayrılırsan işte o zaman tüm sonuçları öğrenmiş olursun..

Tavsiyemi dinle..

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

Thewhitewizzard bunu yazdı:
    -----------------------------

3 ayda hiç mi açık vermedi ? Maşallah. Hattı ne ?

Hattı Turkcell 3 Ay Acık Vermedi Değil Ben Bu Şüpheye Yeni Kapıldım 2 Haftadır Falan. .s

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

çok mu üzerine düşüyosun?

Bittik biz bittik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:

çok mu üzerine düşüyosun?

-Hayırr Bi Anda Bu Değişiklik Oldu Üzerine Ne Fazla Düşüyorum Nede İlgisiz Bırakıyorum .s sağdece çok seviyorum :S 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

ben sevgilim tarafından  100 lerce kişi ile aldatılsam yinede konuyu buraya açmazdım ula bu konular erkek adamı bozar la şüphelendin mi hemen bırak gitsin soru sorma sorgulama bırak gitsin ha çokmu zoruna gidiyor döv geçer....

🥒
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

bychaos bunu yazdı:

Yanlış..

Bak şimdi, önce hiç tınlamıyorsun, tınlamamış gibi gözükmek değil yani gerçekten tınlamıyorsun.. kafanı arındırıyorsun.

Sonra aramaya mesaj atmaya ara veriyorsun o aradıkça konuşuyorsun, eğer seviyorsa kıymetini anlar sevmiyorsa istediği olur ayrılırsınız.

Eğer ayrılırsan işte o zaman tüm sonuçları öğrenmiş olursun..

Tavsiyemi dinle..

-Hocam Tamam Çok İyi Yazmışsında Benim Öğrenmek İstediğim Tek Şey Aldatıyodumu Bunu Bi Öğrene Bilsem Gerekeni Fazlasıyla Yapıcam Zaten ://

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

böyleşeylere hiç gerek yok ama yinede yazayım. catchmee.com ve buna benzer bi ton site var yerli yazılımlarda mevcut telefonuna bu programları yüklersen ona gelen giden sms leri sende alırsın ve onun telefonuna iletildi gibi bir bildiirm gitmez farkına varmaz. sen aradığında otomatik açılır böylece seside dinleyebilirsin. facebook msn kullanmıyormu bu ordan açık verir mutlaka ve ya boşver kızmı yok vakit kaybetmeden başkasını bul

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4FY0K
    4FY0K's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

ben sevgilim tarafından  100 lerce kişi ile aldatılsam yinede konuyu buraya açmazdım ula bu konular erkek adamı bozar la şüphelendin mi hemen bırak gitsin soru sorma sorgulama bırak gitsin ha çokmu zoruna gidiyor döv geçer....

-Arkadaşım Senin Gibi Odunlar Yontulmaz ;) 

Toplam Hit: 4051 Toplam Mesaj: 32