Sanırım Aldatılıyorum Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

4FY0K bunu yazdı:
    -----------------------------

bychaos bunu yazdı:

Yanlış..

Bak şimdi, önce hiç tınlamıyorsun, tınlamamış gibi gözükmek değil yani gerçekten tınlamıyorsun.. kafanı arındırıyorsun.

Sonra aramaya mesaj atmaya ara veriyorsun o aradıkça konuşuyorsun, eğer seviyorsa kıymetini anlar sevmiyorsa istediği olur ayrılırsınız.

Eğer ayrılırsan işte o zaman tüm sonuçları öğrenmiş olursun..

Tavsiyemi dinle..

-Hocam Tamam Çok İyi Yazmışsında Benim Öğrenmek İstediğim Tek Şey Aldatıyodumu Bunu Bi Öğrene Bilsem Gerekeni Fazlasıyla Yapıcam Zaten ://

çaktırmadan takip et olmadı bi gün olay patlar sen de çata küte pata küte allah ne verdiyse :D

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

bu ilişkiden olsa olsa forvet olur. bu şüpheyle ne kadar yürütebilirsinki ? bence kısa yoldan ne olursa olsun şüphelenmiceğin birini bul.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

hattı her neyse internet şifresini iste mesela dünkü arama sms bilgilerine bakarsın işim var diyipte mesaj attığı varsada .......... sen doldur diye bıraktım

bana sorarsan aşkından sevginden ölsende takma sonunda aldatıldığını öğrenince daha kötü olursun. Bir dost

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

vur kaç tattiğini uyguluyor kız hacım. sen de ona aynı taktikle cevap ver. hiç arama sorma, isterse 1 hafta aramasın sormasın sen kesinlikle birşey yapma. o aramaya başlarsa sorun yok taktiği uygulamaya çalıştı eline yüzüne bulaştırdı ama aramazsa zaten kaybetmişsin demektir.

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

4FY0K bunu yazdı:

tahref156 bunu yazdı:

ben sevgilim tarafından  100 lerce kişi ile aldatılsam yinede konuyu buraya açmazdım ula bu konular erkek adamı bozar la şüphelendin mi hemen bırak gitsin soru sorma sorgulama bırak gitsin ha çokmu zoruna gidiyor döv geçer....

-Arkadaşım Senin Gibi Odunlar Yontulmaz ;) 

hoca yontma montma değilde bana sorsana sevgilin varmı diye :d hepsi bu yüzden terk etti la :)) İnan bana uyma yoksa dakikada ayrılır senden ve bir daha yüzüne bakmaz :)) bu arada '' odun tabiri ağır oldu la gidip yakıcam kendimi :D ''

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşım  aldatacak olan kız her türlü aldatır ruhun duymaz :D sende rahat olacaksın. her türlü duruma hazırlıklı olmak için sende aldatacaksın. bunun rajonu budur. tecrübeyle sabittir :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

total recall araştır

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Öğrenip ne yapacaksın? Eğer durum buysa ayrıl.  Erkek olmak birazda nerde geri çekileceğini bilmektir. Anladığım kadarıyla yaşın biraz küçük şimdilik şunu bil ki bir önemi yada bir anlamı yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsane_212
    efsane_212's avatar
    Erkek

Yeni birini bul.  Onu unutursun

Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

Öncelikle konuyu gizle bence

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
Toplam Hit: 4050 Toplam Mesaj: 32