Sanırım Vdsl Bağlantıların İçine Etti!!
-
5 mb dosyayı 15 dk indiremedi ... 2 saatte sayfa acıyor insanı sinir etmekten başka bir işe yaramıyor
-
1haftadir net felc,simdi 444 03 75 i arayip kayacam amk.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
117lerdeki rapidshare hızı 30 lara düştü...predeki herkestemi böyle :(
-----------------------------70 lerle indiriyorum normalde 100 dü.25 i geçmeyen internetim olduğunu düşündükçe bunada şükür.
Tek sorun böyle arada bi kopuyordu oda uzun süredir düzgün :D
-
aradim kaydim harbi harbi,gerizakali adam bana aptal muamelesi yapiyor,yok splitter ,yok paralel varmi,fax varmi...ulan hadi bende var butun turkiye genelindeki arkadaslarimdada mi var dedim.Herkes sikayetci bu durumdan ,1haftadir internet felc iste...bey efendi hakaret etmeyin musteri gvenligi icin konusma kaydediliyor...edilsin daha iyi ya amk dedim...lan ne bu ya 1haftadir sinir kupu oldum :S
-
Benim adsl de problem yokta g.shdsl de berbat bi yavaşlama ve kesilme var :S
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
aradim kaydim harbi harbi,gerizakali adam bana aptal muamelesi yapiyor,yok splitter ,yok paralel varmi,fax varmi...ulan hadi bende var butun turkiye genelindeki arkadaslarimdada mi var dedim.Herkes sikayetci bu durumdan ,1haftadir internet felc iste...bey efendi hakaret etmeyin musteri gvenligi icin konusma kaydediliyor...edilsin daha iyi ya amk dedim...lan ne bu ya 1haftadir sinir kupu oldum :S
-----------------------------compu hoca belli oluyo sinirden 3 kez aynı şekilde göndermsin:)
-
hoca gonder dedim gitmedi , 100 defa gonder gonder gonder 3tanesi gitmis :D
-
bursada sorun yok :|
-
bağlantı kalp grafiği gibi ak. :/
-
Evet büyük düşüş var nette torrentte özellikle gündüz gece yinede biraz kendine geliyo VDSL2 nin altyapısı döşendiği için bizim bağlantılarlada oynadıkları için düşüş var :)