Sanırım Vdsl Bağlantıların İçine Etti!!
-
ya bu vdsl çıktı falan denildiğinden beri adsl bağlantısı kopup duruyor.Tekrar kapayıp açıyorum yeni ip adresi almak zorunda.Eskişehirde böyle dedim.Düzceye geldim burdada böyle.LAptopla bağlandım yine aynı bune ya ??
Sizlerde de böyle sorun varmı?
-
evet ya bnm de adsl çok sorunlu bu aralar =/
-
hem sorunlu artı bide dosya indirme yavasladı nedeni büyük ihtimal vdsl aslında yavaslatacagını sanmıyorum ama milleti vdsl 2 ye yönlendirmek için her türlü piçliği deneyeceklerdir emin olun :d
-
abi of ya bi işide adam gibi halledemezler mi ??AMma canım sıkıldı hea..Bi alt yapı daha açılsa başkaları tt hattından değil kendi hattı ile internet hizmeti verse rekabet olsa...Yok ama tek tt..Başkalarını bağlatmak fantazi....
-
düzceden bi adm daha at sakarya ya gel. burda bi sorun görmedim ben
-
bende sorun yok noma problema :)
-
Telekomun öyle birşey yapacağını zannetmiyorum. 100 000 kişi alacak zaten vdsl2 yi. Tabi eğer satış kaygısı varsa( yuh artık ne kaygısı ) küfür ederim. hır çıkarırım.
-
vdls kullanıcı varmı hocalar net nasıl ?
-
Bende sabah modemi reslediğimde neden 100mbit yazo aq diyodum :D
vdsl aklıma gelmedi hatlar bozuk japonyadan geliyo heralde :D
-
kasıyor sonra düzeliyor kasıyor düzeliyor kasıyor düzeliyor.Vdslinde adslinde ttnetinde ... gerisini siz getirirsiniz..
-
ankara adsl sapitti. devamli kopuyor resetsiz, 5-10 dakika buuyor bazen internetin gelmesi... dusunun baskentte...