Saniyede 3 Megabyte İndermek Rüya Gibiydi
-
ozaman telekomun kafası bize mi girecek :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
ozaman telekomun kafası bize mi girecek :D
puheaheha :D:Dbende bu aralar 2 saniyede 1 mb down ediyorum :) tabi geceleri :D tek pc ile:D
-
yTSe_JaM bunu yazdı:
-----------------------------hayır onunla alakası yok bazen oluyor dc++ da ve flashget de
zamanında dial-up warken daha o zamanlar geceleri baglantının iyi oldugu zamanlarda 4 mb ile çekiyodun bi şarkıyı ben flashgetle 17 ye kadar çıktıgımı bilirim.
dc++ ile de 256 baglantı ile en fazla 25 kb ye çıkıyosun yada 27 diyelim 50 60 görmüştüm bazen oluyor böyle abzuk şeyler sanırım o serverlarla alakalı
-----------------------------uçtun mu sen hoca. dial up i nasıl 4 mb ile indiriyon
-
bende gecen sene gazi universitesinin bilgisayrından 12 mb la indirmiştim pardusu 6 saniyede indirmişti
ben gecici birsey sanmıstım ama her gidiyimde o hızdaydı
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------valla ben konya selçuklu üniv. tesinde 5 mb e kadar indirdiğimi biliyorum çok zevkli oluyor 2 saate dünyanın linuxunu indirmiştim zamanında :D :D
-----------------------------Dur tahmin edeyim bilmeri sömürdün :).... Çok zevkli oluyor valla ben 64 bit xp yi ve vistayı orada indirmiştimhepsi toplamda 40-45 dakika ya sürmemişti diye hatırlıyorum :)
-
daha durun neler goreceksiniz!!!!!!!!!!
-
şahsen kendi okulumdan biliyorum (odtü) saniyede 3500kb "min" hız ile indiriyorsunuz. Hız testinden 51mbit çıkıyor oda 6500kb filan işte.
-
TurkTelekom bunu yazdı:
daha durun neler goreceksiniz!!!!!!!!!!
laksdlasjdkasdj a:D:D
abi bsg :E E:Eabi burası Türkiye heran herşey olabilir :f
-
mersinde yarım saat bıyunca 10mb/s indirdiğimi biliyorum flashget kafayı yemişti ama bazen oluyor
-
dayı olur bole wakalar turk telekom yakalr