Saniyede 3 Megabyte İndermek Rüya Gibiydi
-
zamanında benim bi arkadaş da 256 sınırsız bağlatmıştı adamlar 2048 sınırsız bağlamışlardı 1 sene farketmedi bunu geryy telekom 1 sene boyunca 256 fiyatına 2048 ile uçmuştu....
-
mtinyilmaz bunu yazdı:
-----------------------------bende gecen sene gazi universitesinin bilgisayrından 12 mb la indirmiştim pardusu 6 saniyede indirmişti
ben gecici birsey sanmıstım ama her gidiyimde o hızdaydı
-----------------------------o nasi la ? pardus 48mb mı?
-
hakkaten rüya olmasın türkiyede cok zor
-
dun computerwolf bana screen attı 830 mb 10 dk indirmiş nasıl olur bu diyoduk:s demek böleymiş:D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
yTSe_JaM bunu yazdı:
-----------------------------hayır onunla alakası yok bazen oluyor dc++ da ve flashget de
zamanında dial-up warken daha o zamanlar geceleri baglantının iyi oldugu zamanlarda 4 mb ile çekiyodun bi şarkıyı ben flashgetle 17 ye kadar çıktıgımı bilirim.
dc++ ile de 256 baglantı ile en fazla 25 kb ye çıkıyosun yada 27 diyelim 50 60 görmüştüm bazen oluyor böyle abzuk şeyler sanırım o serverlarla alakalı
-----------------------------uçtun mu sen hoca. dial up i nasıl 4 mb ile indiriyon
-----------------------------pardon 4kb olacak :)
-
walla kardes ben 1gb ile internete cok baglandim mesela.
nasıl oldu bende anlamadım ama alt koseye baktıgımda hep 1 gb yazıyordu 100 mb vs degil 1 GB
telekom bızlerı denek olarak mı kullanıyor ne yapıyor acaba ?
-
dun benimde aynı sey basıma geldi...30 mb lık bi dosyayı tıkladım bi kac sn de indi :S sonra tekrar denedim eski hızına geri donmustu..Hayırlısı diyelim artık :D
-
o senin ethernetinin gigabit olmasından kaynaklanıyor:D
istanblue bunu yazdı:
-----------------------------walla kardes ben 1gb ile internete cok baglandim mesela.
nasıl oldu bende anlamadım ama alt koseye baktıgımda hep 1 gb yazıyordu 100 mb vs degil 1 GB
telekom bızlerı denek olarak mı kullanıyor ne yapıyor acaba ?
----------------------------- -
Telekom sanırım alt yapı çalışmaları denemeleri yapıyor bu aralar bir çok kimsede görülebilecek halusilasyonlar olabilir, Lütfen internet ayarlarınızla oynamayınız. hız sınırında son adımları atmak üzereler çünkü. :) Du bakalım ne olacak. :)))