folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sansürsüz Cübbeli Ahmet Hoca ( Canlı Yayın )

Sansürsüz Cübbeli Ahmet Hoca ( Canlı Yayın )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

%3cbbli

Bu akşam Cübbeli Ahmet Hoca ( Ahmet Mahmut Ünlü ) sansürsüz adlı programda canlı yayında.. takipçileri vardır belki dedim ilim sevenlere tavsiye, program teke tek tarzıdır cübbeli ahmet hocadan başka konuk yoktur..

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

cok sıkı takipcisiyim.

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Şeyhler dervişler ülkesinde bu tip insanlar 3. kişi olarak büyük ilgi topluyorlar bireyin güçsüzlüğümüdür nedir bilim ve edebiyat kültürümüzün yoksunluğumudur nedir kendimzi hiç yerine koyup başka eksenlerde yörünge olduğumuz sürece bir sürü cübbeliler takkeliler beytullahlar mehmetullahlar türer gider.kalkınamayız sadece 2 ileri bir geri gideriz.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

şehler müritler bıd bıd bıd... bitmedi arkadaş bitmedi bu karın agrısı

kaçırılmaz orda olucam...

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

je skici cübbeli ahmet ha :)))

siz dünyevi günahlardan arınınki kendisi evdeki 105 ekran lcd yi 120 ye cıkarsın :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

cristof colomb yaşayasaydı bu adamı kıskanırdı hea

cübbelinin tatil yaptığı mekan ları bi görün hele hele heleee

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

karanlık karanlık karanlık...

din görevlisi mi ? hayır. siyasetçi mi ? hayır. peki amaç nedir ? dini sömürmek ve insanların kanına girip prim kazanıp kendilerince cemaatine hizmet etmek.peki bunu neden yapar? emperyalizmin Türk milletinin aptallaşması ve ülkesinde neler olup bittiğini düşündürmemesi için...

peki insanoğlunun özellikle ülkemizde dinin bir vicdan muhasebesi olduğuna göre...bu takunyacıda din görevlisi olmadığına göre...illegal bir gizli cemaat örgütünün şeyh konumuna kitap okuyarak ezberlediklerini tekrar tekrar anlatarak milleti aptallaştırmaya hakkı yoktur...biz Allahını peygamberini bilen geçmişi şanlı bir Türk Milletiyiz. Biz Türk ulusuyuz. bizi arap kültürüne sokan bu cemaatin kölesimi olacaktı Türk gençliği yahut Türk vatandaşı...

her günüm ekmek peşinde koşmakla geçiyor...ülkem işgal altına girmiş. neyi anlatma hissiyatı varki...normal bir vatandaş cemaatsiz dinini yaşayamaz diye bir kural mı var islamiyette de bizim mi haberimiz yok ? daha öncede belirttiğim gibi..insanlarımızın kanına duygusal yönden girip cahilliklerinden kim menfaat edinirse işte o şerefsizdir. ve bir video paylaşmak zihinleri silkelemek en iyisi olacaktır;

http://www.facebook.com/video/video.php?v=189958084309

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

din görevlisi mi ? hayır. siyasetçi mi ? hayır. peki amaç nedir ? dini sömürmek ve insanların kanına girip prim kazanıp kendilerince cemaatine hizmet etmek.peki bunu neden yapar? emperyalizmin Türk milletinin aptallaşması ve ülkesinde neler olup bittiğini düşündürmemesi için...

peki insanoğlunun özellikle ülkemizde dinin bir vicdan muhasebesi olduğuna göre...bu takunyacıda din görevlisi olmadığına göre...illegal bir gizli cemaat örgütünün şeyh konumuna kitap okuyarak ezberlediklerini tekrar tekrar anlatarak milleti aptallaştırmaya hakkı yoktur...biz Allahını peygamberini bilen geçmişi şanlı bir Türk Milletiyiz. Biz Türk ulusuyuz. bizi arap kültürüne sokan bu cemaatin kölesimi olacaktı Türk gençliği yahut Türk vatandaşı...

her günüm ekmek peşinde koşmakla geçiyor...ülkem işgal altına girmiş. neyi anlatma hissiyatı varki...normal bir vatandaş cemaatsiz dinini yaşayamaz diye bir kural mı var islamiyette de bizim mi haberimiz yok ? daha öncede belirttiğim gibi..insanlarımızın kanına duygusal yönden girip cahilliklerinden kim menfaat edinirse işte o şerefsizdir. ve bir video paylaşmak zihinleri silkelemek en iyisi olacaktır;

Yok hocam bizim milletimiz kendi kendine yorum yapabilecek kapasitede olmayan, kapasitesiz, bişeyin günah olduğunu kendisine birisinin söylemesi gerekli olduğu için hocam cemaatsiz yaşayamaz...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Suç bunda değil haftasını geçirmeden televizyona çıkarıp konuşturanda. Reyting alacağım diye hangi amaca hizmet ettiğinin farkında değil bu Yiğit...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

Yok hocam bizim milletimiz kendi kendine yorum yapabilecek kapasitede olmayan, kapasitesiz, bişeyin günah olduğunu kendisine birisinin söylemesi gerekli olduğu için hocam cemaatsiz yaşayamaz...

aklıma gelmişken yazacağım bu tiplerin ne tür olduğunu..nakşi cemaatinin tayfalarından bir eleman fabrikada gece yemekteyiz konu ise kokoreç konusu kendince dinde kokoreçin caiz olmadığı vurgusunu belirtip din adamı ahkamlığı yapıyor. o anda daşşak konusu geldi daşşak yemek caizmi felan derken bilgisizce sustu...dedim dedem kurban bayramında tosunun daşşağını yerdi. daha mekruh ile günahın ne olduğunun ayrımına varamayan kapasite var adamda..neyse işbaşındayız radyodaki sunucu köpeklerin neden kuyruk sallarlar diye soru soruyor hazır sorayım şuna dedim. köpekle konuşabilirmiyiz ne dersin felan :) demez mi kalp gözüyle gönülden konuşanlar var diye...peki ben bu şeyhlerinden bahsettiğini anladım dedim ama peygamber dışında kimsenin böyle bir ilahi gücü yoktur deyince kızdı elbette...neyse. dinle kafayı yeyip aptallaşmaktan yahut cihat yapacak gibi mücadeleleri neye gebedir anlamış değilim. ben biliyorum içlerini...cemaatin neler yaptığını...Atatürk zamanında kapatılan cemaatlerin bugün avrupa destekli Cıa raporlarında rahatça dernek kurma serbestisi getirip kendilerine eleman çekme serbestisiyle ülkesini umursamaz insanların yetiştirildiği ortada...bugün düzen onların düzeni ya serbestçe tozu dumana katıyorlar..hani ben böyle yazıyorum ya bazı okuyanlarda kıs kıs gülüyorlar devir bizim devir diye ama yarın keserin sapı götüne girdiğinde anlarlar deviri.Türk Milletine en büyük ihanetleri nakşi cemaati yapmıştır..hemen yanında saidi kürdinin cemaati nede olsa kankalar..bu duzen tıpkı kurtuluş savaşı öncesi günlerdeki gibi -işgal günlerindeki gibi- büyük bir baskı, sömürü ve zulüm var

neyse sabah sabah...aman uzak durun bu tarikatlardan...gizli illegal örgütlerden...kendinizi kullandırtmayın.

Tarih bilincini yitirmiş bir toplum yok olmaya mahkumdur.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

gülmek için izlerim sanırım, adamda çok güzel kafa var gerçekten..alkol falan almadığını iddaa etse de özel bi karışımı var bence ne içiyorsa ben de aynısından istiyorum

bu arada 5bininci loginim kutlu olsun demek nasip cübbeliyeymiş

http://kocaer.me
Toplam Hit: 5944 Toplam Mesaj: 20