folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sansürsüz Cübbeli Ahmet Hoca ( Canlı Yayın )

Sansürsüz Cübbeli Ahmet Hoca ( Canlı Yayın )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

bu adam neci? iki günde bir haberturke cıkıyo. cıkaracak baska adam yokmu.

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:
    -----------------------------

bu adam neci? iki günde bir haberturke cıkıyo. cıkaracak baska adam yokmu.

Bişeyci değil hocam salla gitsin ;) ben oyle yapıyorum (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

JetSki, olayını anlatayım.. cübelli hoca'nın sürekli yurt dışına konferansa gittiği adam bayram zamanı gel diyo tatil yapalım.. cübbeli kabul etmiyor, ısrar falan ben ödücem kimsenin olmadığı 1 yer diyor.. neyse gidiyorlar denize giriyorlar malum ama dikkat edin basın'ın dediği gibi değil, adam haşama giymiş hanefi mezhebinde  karın altı diz kapağı adamın diz kapağının altına geliyor giydiği şey.. onun dinen günahmı hayır.. sonra yüzüdüğü kendi kızı ve onu getiren adamın kızı, bu adam jetski' ile açılıp daha tenha bir yerde yüzelim diye bindiriyor.. bu gün jetski'de bir araç arabada, jetski'ye binmek günahmı? ve 2 kızda ergen değil daha sebi sübyan, adam resimleri birleştirip veriyor ama bilmeyen adam derki a sahtekâr yüzüyo karılarla kızlarla bak çıplak geziyo... ya kardeşler basının oyununa gelmeyin hele müslüman 1 inanca sahipseniz hiç gelmeyin.. bu olaylar çıktığında basında bende dedim bu nasıl hoca ama işin içine girince anladım yani, bu adam siyaset hiç yapmaz..

http://www.youtube.com/watch?v=gity5rT1H8M

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

yazık

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

edit : izlicem..

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Xir bunu yazdı:

JetSki, olayını anlatayım.. cübelli hoca'nın sürekli yurt dışına konferansa gittiği adam bayram zamanı gel diyo tatil yapalım.. cübbeli kabul etmiyor, ısrar falan ben ödücem kimsenin olmadığı 1 yer diyor.. neyse gidiyorlar denize giriyorlar malum ama dikkat edin basın'ın dediği gibi değil, adam haşama giymiş hanefi mezhebinde  karın altı diz kapağı adamın diz kapağının altına geliyor giydiği şey.. onun dinen günahmı hayır.. sonra yüzüdüğü kendi kızı ve onu getiren adamın kızı, bu adam jetski' ile açılıp daha tenha bir yerde yüzelim diye bindiriyor.. bu gün jetski'de bir araç arabada, jetski'ye binmek günahmı? ve 2 kızda ergen değil daha sebi sübyan, adam resimleri birleştirip veriyor ama bilmeyen adam derki a sahtekâr yüzüyo karılarla kızlarla bak çıplak geziyo... ya kardeşler basının oyununa gelmeyin hele müslüman 1 inanca sahipseniz hiç gelmeyin.. bu olaylar çıktığında basında bende dedim bu nasıl hoca ama işin içine girince anladım yani, bu adam siyaset hiç yapmaz..

Ha iyi o zaman bizde kendi mantığımızı fln unutup elin adamının söylediklerine uyalım..

kendi beynimizle bazı şeyleri çözebilecek zihniyete sahip olmadığımız için ahmet hocadan cobanımız olmasını isteyelim...

Koyun kadar beynimiz olmayınca bizi güdecek birileri lazım çünkü...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Xir bunu yazdı:

Ha iyi o zaman bizde kendi mantığımızı fln unutup elin adamının söylediklerine uyalım..

kendi beynimizle bazı şeyleri çözebilecek zihniyete sahip olmadığımız için ahmet hocadan cobanımız olmasını isteyelim...

Koyun kadar beynimiz olmayınca bizi güdecek birileri lazım çünkü...

Ben jetski olayına genel yorum yaptım, yani o zaman duyan ve sonra hiç cübbeli hoca'dan birşeyi haberi olmaya bilir adamın kafasında o an o zihniyet kalmış ve sonra o adamı hep öyle biliyor... bilmeyen olabilir kaldı ki her gün izliyorum teke teklerden önce bende öyle biliyordum, teke tekte izlemediyse adam bu işlerin içindede değilse nerden bilicek yani anca birinden duyarsa, ondan anlattım..
    sonra kimse mantıksız demedim ki.. ben sadece bu gün bu var seven izleyen varsa dinlesin yorum yapsın düşünsün etsin biçsin, ha sevmez adam isterse dünyanın en kral adamı olsun yine sevmiyorum der o kendi görüşü, zaten bunu diyebilince ahmet hoca kimsenin çobanı değil anlaşılıyor....

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

bu cübbeli ahmet hocayı seviyorum ipne zeki bişey öyle boş değil kapasite var:) İnsanlar koyun olursa mutlaka bir cetsikili çoban çıkacaktır.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Gebze Spor Salonu 3 bin kişilik olmasına rağmen, Cübbeli Ahmet Hoca'nın geleceğini öğrenenler salına akın etti. Yarısını çarşaflı kadınların oluşturduğu ve çeşitli illerden de geldikleri öğrenilen yaklaşık 8 bin kişi salonu tamamen doldurdu. Kuran-ı Kerim okunarak başlanan gecede daha sonra Cübbeli Ahmet Hoca konuşmaya başladı. Konuşması sırasında salonun çevresindeki kahvehane ve lokallerde Beşiktaş-Eskiheşirspor maçını izleyenlerin "Goooll" diye bağırması üzerine konuşmasını kesti. "Kimin maçı var?" diye soran Cübbeli Ahmet Hoca'ya takımların adı bildirildikten sonra, "Camiye namaza gitmezler ama maçları kaçırmazlar" dedi.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 5948 Toplam Mesaj: 20