Sansürsüz Cübbeli Ahmet Hoca ( Canlı Yayın )
-
bu adam neci? iki günde bir haberturke cıkıyo. cıkaracak baska adam yokmu.
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------
bu adam neci? iki günde bir haberturke cıkıyo. cıkaracak baska adam yokmu.
Bişeyci değil hocam salla gitsin ;) ben oyle yapıyorum (: -
JetSki, olayını anlatayım.. cübelli hoca'nın sürekli yurt dışına konferansa gittiği adam bayram zamanı gel diyo tatil yapalım.. cübbeli kabul etmiyor, ısrar falan ben ödücem kimsenin olmadığı 1 yer diyor.. neyse gidiyorlar denize giriyorlar malum ama dikkat edin basın'ın dediği gibi değil, adam haşama giymiş hanefi mezhebinde karın altı diz kapağı adamın diz kapağının altına geliyor giydiği şey.. onun dinen günahmı hayır.. sonra yüzüdüğü kendi kızı ve onu getiren adamın kızı, bu adam jetski' ile açılıp daha tenha bir yerde yüzelim diye bindiriyor.. bu gün jetski'de bir araç arabada, jetski'ye binmek günahmı? ve 2 kızda ergen değil daha sebi sübyan, adam resimleri birleştirip veriyor ama bilmeyen adam derki a sahtekâr yüzüyo karılarla kızlarla bak çıplak geziyo... ya kardeşler basının oyununa gelmeyin hele müslüman 1 inanca sahipseniz hiç gelmeyin.. bu olaylar çıktığında basında bende dedim bu nasıl hoca ama işin içine girince anladım yani, bu adam siyaset hiç yapmaz..
http://www.youtube.com/watch?v=gity5rT1H8M -
yazık
-
edit : izlicem..
-
Xir bunu yazdı:
JetSki, olayını anlatayım.. cübelli hoca'nın sürekli yurt dışına konferansa gittiği adam bayram zamanı gel diyo tatil yapalım.. cübbeli kabul etmiyor, ısrar falan ben ödücem kimsenin olmadığı 1 yer diyor.. neyse gidiyorlar denize giriyorlar malum ama dikkat edin basın'ın dediği gibi değil, adam haşama giymiş hanefi mezhebinde karın altı diz kapağı adamın diz kapağının altına geliyor giydiği şey.. onun dinen günahmı hayır.. sonra yüzüdüğü kendi kızı ve onu getiren adamın kızı, bu adam jetski' ile açılıp daha tenha bir yerde yüzelim diye bindiriyor.. bu gün jetski'de bir araç arabada, jetski'ye binmek günahmı? ve 2 kızda ergen değil daha sebi sübyan, adam resimleri birleştirip veriyor ama bilmeyen adam derki a sahtekâr yüzüyo karılarla kızlarla bak çıplak geziyo... ya kardeşler basının oyununa gelmeyin hele müslüman 1 inanca sahipseniz hiç gelmeyin.. bu olaylar çıktığında basında bende dedim bu nasıl hoca ama işin içine girince anladım yani, bu adam siyaset hiç yapmaz..
http://www.youtube.com/watch?v=gity5rT1H8M
-----------------------------Ha iyi o zaman bizde kendi mantığımızı fln unutup elin adamının söylediklerine uyalım..
kendi beynimizle bazı şeyleri çözebilecek zihniyete sahip olmadığımız için ahmet hocadan cobanımız olmasını isteyelim...
Koyun kadar beynimiz olmayınca bizi güdecek birileri lazım çünkü...
-
renegadealien bunu yazdı:
Xir bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=gity5rT1H8M
-----------------------------Ha iyi o zaman bizde kendi mantığımızı fln unutup elin adamının söylediklerine uyalım..
kendi beynimizle bazı şeyleri çözebilecek zihniyete sahip olmadığımız için ahmet hocadan cobanımız olmasını isteyelim...
Koyun kadar beynimiz olmayınca bizi güdecek birileri lazım çünkü...
Ben jetski olayına genel yorum yaptım, yani o zaman duyan ve sonra hiç cübbeli hoca'dan birşeyi haberi olmaya bilir adamın kafasında o an o zihniyet kalmış ve sonra o adamı hep öyle biliyor... bilmeyen olabilir kaldı ki her gün izliyorum teke teklerden önce bende öyle biliyordum, teke tekte izlemediyse adam bu işlerin içindede değilse nerden bilicek yani anca birinden duyarsa, ondan anlattım..
sonra kimse mantıksız demedim ki.. ben sadece bu gün bu var seven izleyen varsa dinlesin yorum yapsın düşünsün etsin biçsin, ha sevmez adam isterse dünyanın en kral adamı olsun yine sevmiyorum der o kendi görüşü, zaten bunu diyebilince ahmet hoca kimsenin çobanı değil anlaşılıyor.... -
bu cübbeli ahmet hocayı seviyorum ipne zeki bişey öyle boş değil kapasite var:) İnsanlar koyun olursa mutlaka bir cetsikili çoban çıkacaktır.
-
Gebze Spor Salonu 3 bin kişilik olmasına rağmen, Cübbeli Ahmet Hoca'nın geleceğini öğrenenler salına akın etti. Yarısını çarşaflı kadınların oluşturduğu ve çeşitli illerden de geldikleri öğrenilen yaklaşık 8 bin kişi salonu tamamen doldurdu. Kuran-ı Kerim okunarak başlanan gecede daha sonra Cübbeli Ahmet Hoca konuşmaya başladı. Konuşması sırasında salonun çevresindeki kahvehane ve lokallerde Beşiktaş-Eskiheşirspor maçını izleyenlerin "Goooll" diye bağırması üzerine konuşmasını kesti. "Kimin maçı var?" diye soran Cübbeli Ahmet Hoca'ya takımların adı bildirildikten sonra, "Camiye namaza gitmezler ama maçları kaçırmazlar" dedi.