Sapıklıkta Sınır Tanımıyorlar !
-
bende burdan bu adamı bulup bana adresini verebilecek tahribatın hızlı bilişimcilerine 1000 lira ödül vaadediyorum.
kemiklerini kırıp polise teslim edicem sadece.
amkodumun memleketi ya çivisi çıktı resmen. ramazanda sigara içiyorlar lan desen koşar gelirler linç etmek için, memleketin her tarafında herkes tecavüze ugruyor ses seda yok ecdatlarını sikeyim.
-
bunu alıp, inşaat da çalışan amelelerin eline vereceksin.
-
Bu amcıkları bi şekilde tufaya düşürüp götüne yağlı kazık sokmak varda işte tufaya gelmez bu amcıklar.
-
vay orossspuu çoçuğuu nutkum tutuldu benimde 12 yaşında yeğen var. Bian gözümün önüne geldi
-
bir çocuk babası olarak dün görüp irfan değimenciyi mentionlamıştım ardından da sinir krizlerine girmiştim orospu çocuğunun **kini kesip **tüne sokacaksın ibreti alem olsun diye de gezdireceksin boynuna tabela asıp pedofili pezevenk !
-
wordros bunu yazdı
Biz çocukken sokaktan kimseden birşey almayın derdi ailelerimiz. Biz çocukken diyorum çünkü ne biz çocuğuz nede bizim çocukluğumuzdaki gibi sapıklar. :( Teknoloji ile gelişti YAVŞAKLAR !
Hep vardı ama dediğin gibi o zaman ortamını yakalamak zordu, şimdi her çocuğun elinde akıllı cihazlar, evde internet, olmasa olmaz bir devir. Gel görki şerefsizler için açık davet, face' di, younow' du vs. vs. Özellikle şu Younow gözüme takılıyor son zamanlarda orada da çok pis döndürüyorlar bu işleri, deepwebi geçti her yerde de paylaşıyorlar çocukların herşeylerini. Bu işin tek çözümü var artık, çocukların ciddi ciddi cinsel eğitimi erkenden almaları şart, yoksa yalan yanlış internet aracılığıyla herşeyi öğreniyorlar, doğrudan kurban yapıyoruz resmen çocukları:(
-
zeyrekli bunu yazdıwordros bunu yazdı
Biz çocukken sokaktan kimseden birşey almayın derdi ailelerimiz. Biz çocukken diyorum çünkü ne biz çocuğuz nede bizim çocukluğumuzdaki gibi sapıklar. :( Teknoloji ile gelişti YAVŞAKLAR !
Hep vardı ama dediğin gibi o zaman ortamını yakalamak zordu, şimdi her çocuğun elinde akıllı cihazlar, evde internet, olmasa olmaz bir devir. Gel görki şerefsizler için açık davet, face' di, younow' du vs. vs. Özellikle şu Younow gözüme takılıyor son zamanlarda orada da çok pis döndürüyorlar bu işleri, deepwebi geçti her yerde de paylaşıyorlar çocukların herşeylerini. Bu işin tek çözümü var artık, çocukların ciddi ciddi cinsel eğitimi erkenden almaları şart, yoksa yalan yanlış internet aracılığıyla herşeyi öğreniyorlar, doğrudan kurban yapıyoruz resmen çocukları:(
Eğitim şart abi. Anlatacaksın çocuklara herşeyi bir bir. Önleminide alacaksın. Sürekli izleyeceksin. PARANOYAK OLACAKSIN ! Olacaksın abi. Devir çok kötü.
-
Kafasını keseceksin.
-
arkadaşlar elimde sahte bi instagram hesabı var yahu gelen mesajları görseniz oha dersiniz direk görüşelim diyen mi sevişelim diyen mi çekip resmini yollayan mı daha neler neler....
aslında ifşa edecem onları ama biraz daha biriksinler.
daha sapıklarmı arıyorsunuz escobarvip die bi site var oraya bakın o cocukları gizli gizli çekiyor yada bu yöntemlerle çektiriyorlar..
KaptaN tarafından 15/Mar/16 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Sadece ağır cezalar bu işi engellemez belki azaltır ama daha gizli devam eder.
Önce devlet cinsel açlığı bitirme adına genelevleri canlandırmalı.. Millet orada birbirini napıyorsa yapsın..
Esas önemli olan şey eğitim tabi ama orada umut bile yok..