folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sapıklıkta Sınır Tanımıyorlar !

Sapıklıkta Sınır Tanımıyorlar !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Sadece ağır cezalar bu işi engellemez belki azaltır ama daha gizli devam eder.

Önce devlet cinsel açlığı bitirme adına genelevleri canlandırmalı.. Millet orada birbirini napıyorsa yapsın..

Esas önemli olan şey eğitim tabi ama orada umut bile yok..

napsın bilader devlet kpss yle orospu mu alsın. :D

fikir veriyorsun da biraz düşün de ver

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Önce devlet cinsel açlığı bitirme adına genelevleri canlandırmalı.. Millet orada birbirini napıyorsa yapsın..

islam ülkesi olduğunu söylenilen bir ülkede cinsellik dersi olmaz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Orospu alsın demiyoruz hocam ondan yeterince var ülkede devlet kontrolünde olsun diyoruz.. :)

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Orospu alsın demiyoruz hocam ondan yeterince var ülkede devlet kontrolünde olsun diyoruz.. :)

yani kısaca fuck  mu olsun

bknz : fuck nedir

rivayete göre çook eskiden ingiltere'de vatandaşlar kralın izni olmadan bırakınız zevk-ü sefayı , çocuk yapmak içün bile cima edemezler imiş. çocuk yapmak isteyenler kralın rızasını alırmış ve o rızayı alanların cima etmek esnasında evlerinin kapısında "fornication under consent of the king" şeklinde bir yazı asılırmış. işbu kağıtta yazan ibarenin başharflerinden bu kelimenin türetildiği söylenir...

kaynak ekşi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Ortalık böyle şeyler yapmak isteyenler için fırsat kaynıyor dostlar, internet ve cep telefonları bu işin kilit noktası. İstediğiniz yerde sallandırın, en ağır cezaları verin, hiçbir şey çözemezsiniz. Sadece Türkiye' de oluyor sanan yanılır ki ABD, Avrupa ( ki İngiltere, Fransa bu konuda en azılı bölgeler arasında), Rusya, Endonezya vs. vs. Ortalıkta milyar dolarlar dönerken dünya üzerinde görmezden gelinmesi normal oluyor istesenizde istemesenizde. Arada bir birilerini yakalayıp ifşa ediyorlar ya, yok FBI bildirdi filan diye emin olun onlarda birilerinin işine çomak soktuğu için ifşa yoksa yakalamak istediklerinden filan değil.

İşin özü ortalık pisten de öte bu anlamda. Okul filan vermiyor eğitim bir türlü aşamadık onları, ama ne olursa olsun aileler devralmalı bu konuyu. 14 yaşında yeğenim var benim her dakika internette, kafayı kuma gömmenin alemi yok, biz internetle sürekli haşır neşir insanlarız, yeri geliyor deepweb konuları açıyorsunuz, siz görmesenizde bambaşka bir dünya yaşanıyor ve işin ilginci kimsenin sesi de çıkmıyor. 12-13 yaşında çocukların tor la ilgili bilgi bulmaları ne kadar zor, orada görebileceklerinin farkındamısınız. Yalan yanlış bildiği şeylerle orada gördüklerini birleştirince, onun için nelerin normalleşeceğini anlamak için psikolog olmaya gerek yok herhalde.

Biraz ince düşünülmesi gerekiyor, tor ile ilgili paylaşım yapan arkadaşlar örneğin, bu paylaşımları küçük yaşta çocuklarında okuyabildiğini hatırına getiriyormu acaba? Suçlamak açısından yazmıyorum zira bende o paylaşımlardan bir çok bilgi ediniyorum. Ama bazı şeyleri unuttuk veya görmezden geliyoruz. Karşılıklı nezaket ve düşünce 2000 lerde iyice yerlerde sürünmeye başladı artık hiç kalmadı. Tamam dünya değişiyor, toplum değişiyor, anlıyoruz da ya bu işi böyle kabul edeceğiz ( kabul etmek isteynler el kaldırsın) ya da bu işe hatırı sayılır bir çözüm getireceğiz ve herkese mutlak surette iş düşüyor bu konuda. Özellikle internet başında bunca süre harcayan bizlere.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

yani kısaca fuck  mu olsun

bknz : fuck nedir

rivayete göre çook eskiden ingiltere'de vatandaşlar kralın izni olmadan bırakınız zevk-ü sefayı , çocuk yapmak içün bile cima edemezler imiş. çocuk yapmak isteyenler kralın rızasını alırmış ve o rızayı alanların cima etmek esnasında evlerinin kapısında "fornication under consent of the king" şeklinde bir yazı asılırmış. işbu kağıtta yazan ibarenin başharflerinden bu kelimenin türetildiği söylenir...

kaynak ekşi

ben consent değil de control biliyordum onu :D yeni birşey öğrendim bak sen şu işe :D

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Kanun, ceza, eğitim. bunlar şart kardeşim sosyal medya kullanmıyorum ama böyleleri paylaşın ki insanlar dikkat etsin. sanırm herkes herşeyi facebooktan felan takip ediyor.

siyahbereli tarafından 15/Mar/16 16:53 tarihinde düzenlenmiştir

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

ya bu gırtlağını siktiklerim (kusura bakmayın uzun zamandır tepkili olduğum bir konu) bunun gibi onlarca kişiyi kandırıp sağda solda ifşa diye paylaşıp para kazanıyorlar. forumlarda ücretli linklerden , 150-250 TL'ye varan premium üyelikler vs.

Hayır siteleri erişime engellemekten başka bir çaresi de yok kimsenin, çünkü hepsi whois gizli hosting yurtdışında domain yurtdışında.

Özellikle Deepweb sitelerinde ifşa bölümleri en popüleri, piç kuruları sanki deepwebde millet orasını burasını yayınlıyormuş gibi, ergen birisine deepweb nedir diye sorsan ifşa der başka da bir halt demez.

Birde öyle iğrençler ki, adam klasör klasör dizmiş, giyinik resimleri, çıplak resimleri, işte mesajlaşma ispatları iletişim bilgileri vs.

Ya gördükçe insanın beynine kan sıçrıyor. bunların piyasadaki birkaç tanesi kapatıldı ama diğerleri götü sağlama almışlar engellemekten başka bir çare yok.

Anca adamların sitelerine atak yapıcaz ne bileyim DDos mu yer ne yer bu ibneler ama başkalarının namusları ile para kazanmaları tam iğrenç birşey. Hani kendi kızım olduğunu düşünemiyorum bile kendimi onların yerine koyamıyorum öyle iğrenç bir duygu.

konunun açıldığı da iyi oldu, açıkçası biz birkaç kişi birlik olup en azından bu piç kurularının sitelerini pasif hale getirmek için birşeyler yapabiliriz düşüncesindeyim.

imza.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

hadi bu bi şekilde ifşa oldu ve ulaştık diyelim. ya ulaşamadıklarımız?

imza mı gelmiş?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Vallahi okuyamadım. En sonunda facebook twitter tahribat ne varsa kapatıcam akılsız bir telefon alıp mal gibi yaşayacağım arkadaş bir günde moralim yüksek kalsın ne zaman bir haber birşey okusam akşama kadar sinirden kendimi kasıyorum

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 10015 Toplam Mesaj: 59
sapık taciz oktay decko doğan