Sapıtık Edebiyatçımız
-
http://www.tahribat.com/Forum-Edebiyatin-Rezilligi-146480/
Meraba arkadaşlar geçenler Edebiyatın Rezilliği adında bi konu açmıştım(üsteki link) ama anladım ki o edebiyatın değil edebiyatçının rezilliğimiş hocaya gidip hocam siz bize froydu anlattınız diyorum adam sürealizmi anlattım froydla alakası yok diyor hoca hem anlattığını bilmiyor hemde tam bir sapık bu haftada bir kız öğrenciyi kaldırıp parmağını elini tuttu ve dediki sürrelizme göre ben şuan cinsel arzularımı giderme çabasındayım dedi sürrealiz hakkında bilgisi olan arkadaşlardan konuya açıklık getirmelerini rica ediyorum -
ne biçim bir hoca bu miki miki saypsa cinsellik sürealizim falan ayağına getirip aradan çıkacak :D
-
oha, aga iki konuyu da okudum ben, sen ciddi misin yoksa bizi mi yiyon ? kafan mı iyi nedir yani, ha gerçekse o hocaya dayak lazım toplanıp atak
-
hocayı şikayet edin,hocam sürrealizme göre boşaldık biz falan deyin yani.adam sınırları zorluyor bence :)
-
bildiğin sapık a.k gitsen şikayet etsen ben derse örnek verdim diye kendini savunacak kadarda adi bir herif bunun kızı ve bacısı varsa buna göstermek gerek sürrealizmi en alasından
Bende dershaneye gittim bende bu dersleri gördüm ben öğrenirken neden kimse böyle örnekler vermedi demekki bize öğretenler doğru öğretememeiş heralde -
sende hocanın parmagını tut hocam hep size hep size olmuyor birazda biz giderelim de nedicek merak ediyorum
-
pirax bunu yazdı:
-----------------------------
oha, aga iki konuyu da okudum ben, sen ciddi misin yoksa bizi mi yiyon ? kafan mı iyi nedir yani, ha gerçekse o hocaya dayak lazım toplanıp atak
-----------------------------yok kesinlikle doğru arkadaşlar yaşadık bunları yani hemen sıcağı sıcağına tahribata döktüm olayı yani sürrealizm ile alakası yok mu bu olayların
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------pirax bunu yazdı:
-----------------------------yok kesinlikle doğru arkadaşlar yaşadık bunları yani hemen sıcağı sıcağına tahribata döktüm olayı yani sürrealizm ile alakası yok mu bu olayların
kaç yaşında hoca ? boyu, cismi ne ? tek dalabilir miyim diye ölçüp biçiyorum -
pirax bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
kaç yaşında hoca ? boyu, cismi ne ? tek dalabilir miyim diye ölçüp biçiyorum
-----------------------------52 yaşında
-
Programmer bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
-----------------------------google diye bir şey var yazınca bir sürü şey çıkıyor oku karar ver.
-
x-files bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
pirax bunu yazdı:
-----------------------------google diye bir şey var yazınca bir sürü şey çıkıyor oku karar ver.
-----------------------------hocanın bahsettiği kadar alakalıu değil erkek çocuğun anneye daha düşkün olmasından bahsediyor hoca bu froydun görüşü sürrealizm sadece ahlak dışı olaylarında olabileceğini düşünen bir akım ama hoca direkt froyddan örnek veriyor ayrıca sürrealizm bu kadarda abartmıyor ahlaksızlığın sınırını aşmıyor