Sapphire HD 6990 Ekran Kartı [Soru?]
-
Anakart-İşlemci-Ram-SSD+HDD güzel ama madem bu parçalar iş amaçlı kullanılacak o zaman neden oyun oynamak için yapılmış bir AMD ekran kartı alınıyor Orada kendini bu konularda kanıtlamş Nvidia Quadro varken ?
İş için kullanılacak grafik kartı bunlardan biri olmalı.PROFESSIONAL 3D GRAPHICS FOR WORKSTATIONS
http://www.nvidia.com/object/workstation-solutions.html#
-
Bütçe kısıtlı ise işlemciyi amd ye çevirip ekran kartını nvidia çipsetli almak daha mantıklı duruyor. Amd nin de oldukça sağlam işlemcileri var ki bence yapacağınız işe daha uygun amd işlemciler. Ayrıca buradan para artacaktır bununla da nvidia çipsetli üst seviye kartlar tercih edilebilir.
Ram de corsair de kingston da kullandım bana göre kingston hyperx ler daha performanslı gib duruyor Oc de de corsaire göre daha tatmin edici oldu benim için.
-
ne yapcan sen o kartları ? :|
render mender quadro düşünsene hacı :)
quadro ekran kartları bu iş için icat edildi.
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------ne yapcan sen o kartları ? :|
render mender quadro düşünsene hacı :)
quadro ekran kartları bu iş için icat edildi.
-----------------------------
Aklın yolu bir :) -
tabi yaa ne de olsa şirket veriyor parasını istediğin bilgisayarı topla amk :D
2 adet NVIDIA GeForce GTX 680 al. SLI yap kullan birader, yada bu ekran kartının türevleri de olur yani :D
-
render yogunluklu olarak kullanacaksaniz ne ge force ne de radeon serisi size uygun degil.
bu seriler oyun kartidir.
alacaginiz ekran karti nvidia quaddro yada ati firegl serisi olmali.
yada hic ugrasmayin yollayin render ciftliklerine halletsinler projeyi :)
-
Ekran Kartı olarak oyun için olan ekran kartı seçtiğimden değil :)
seçtik birşey fakat bu iş için önerisi olan varsa diye onu alabiliriz Quadro 4000'nede bakmıştım ama oraya eklemedim Quadro serisinden hangisini almak mantıklı olur masraf konusunda zaten bilgisayar 9000TL buldu sorun yok :)
-
sağlam power da aldınız dimi hacı
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------sağlam power da aldınız dimi hacı
-----------------------------1000W yetermi :) hocam kasa topluyorum oturupta 300-400W alcak değiliz :) benım seçtiğim ekran kartı ortalama 400W harcıyor :)
-
http://www.webdenal.com/pny-quadro-4000-2-gb-256bit-ddr5-16x_282626.html?ref=akakce&v=1.26
çizim için oyun açma ama =))