Sarımsak Yetiştiriciliği Kastamonulu Üyelerden Rica
-
someone_from_71 bunu yazdı:
-----------------------------Sen dediğimi yap sor bak ondan sonra o amcalar sana neler anlatıyor, endüstriyel tarımdan tut, mekanik nişancılık, platonik aşk, politik baskı, demokratik yönetim gibi bi çok konuda aydınlatıcaklardır seni :)
-----------------------------
aynen herseyi biliyolar. tarim il mudurlugu + bu amcalar[TECRUBE] -
Taşköprü tarım müdürlüğüne ulaş birde yıllarca bu işi yapmış ziraat müh. veya teknikeri bul. Kastamonuya gitme demiyorum ama gezmek için git.
-
Olgunisik bunu yazdı:
Taşköprü tarım müdürlüğüne ulaş birde yıllarca bu işi yapmış ziraat müh. veya teknikeri bul. Kastamonuya gitme demiyorum ama gezmek için git.
-----------------------------Teşekkür ederim aklıma yattı. İlk kez yapacağım için nasıl ve nereden başlanılacağını bilemiyorum, tavsiye ve önerileriniz işime yarıyor.
-
Direk atla bin işin yerine git hocam senin ilacın oradadır burada zaman kaybedersin bence
-
Sarımsak işini bilen kastamonulu tanış bulamadan kastamonu yolundayımm :) hayırlısı.
-
hayırlısı olsun bakalım artık sarımsak satıs konunuda bekleriz :)
-
UmuT38 bunu yazdı:
hayırlısı olsun bakalım artık sarımsak satıs konunuda bekleriz :)
-----------------------------Kendimi yaşlı hissediyorum, keşke geçmişte daha fazla çalışsaymışım :( 3 ay önce aylık sabit gelirim 3-3,5 bin lira olup, akşama kadar uyur haftanın bazı günlerini kapalı alışveriş merkezlerinde takılarak geçirirdim şimdi meteliğe kurşun atıyorum :) Tezgahı kurup para kazanmaya başlayabilirsek yatmaya devam ederim :) Çalışmayı sevmiyorum :) sevmeyeceğim, sevenleri kınıyorum :)
-
hocam soğan bildiğim kadarıyla sonbaharda dikilir yaz sonu hasat edilir. sarımsakta onun gibiyse zamanı geçmiş demektir
-
sarımsağı dikerken osuracan unutma... :)
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------sarımsağı dikerken osuracan unutma... :)
o soğandaydı hocu =))) acı olmaması için =)))))