Sarımsaklı Şampuan Kullanmak
-
şöyle bir konu açmıştım
http://www.tahribat.com/Forum-Kel-Ve-Kel-Adayi-Beri-Gelsin-Tecrubelerimizi-Paylasalim-196866/
-
niyeyse bu tarz şeylere pek inanmıyorum.. sonuçta bunu en çok belirleyen şey genetiktir.. istediğin kadar şampuan kullan.. tabi saça bakım yapmak dökülmesini azaltır.. mesela jöleli yatarsanız o saç dökülür tabi :)
-
zigavus güzel
-
yağlanmaya ne iyi gelir ?
-
biraz daha dökülsün, borçlarda bitsin gidip saç ektircem :) :) kökten çözüm :)
-
bende kullanıyorum sarımsak filan kokmuyor rahat olun. ben sarımsak ve ıssırgan otlu olanı var onu kullanıyorum saçımı kazıttıktan 1 hafta sonra başladım buna saçım dökülmemeye başladı. Birisi dese hadi len derimde bana faydası oldu bilmem size olurmu olmaz mı. Denemekte fayda vardır.
-
saç dökülmesi varsa zigavus kullanın..
ben epeydir kullanıyorum , etkisi oldu. -
lan varya sabah okudum öğlen markette gördüm aldım geldim başka markaymış,bide yılan yagını nerde buluruz çıkarırısa turuncu muruncu idare edecez artık :D
-
unbalanced bunu yazdı
niyeyse bu tarz şeylere pek inanmıyorum.. sonuçta bunu en çok belirleyen şey genetiktir.. istediğin kadar şampuan kullan.. tabi saça bakım yapmak dökülmesini azaltır.. mesela jöleli yatarsanız o saç dökülür tabi :)
hocam boy da genetiktir ama sen o vicuda cocukken yeterli süt vermezsen gene uzamac cocuk
bir inşaatı yaparken plan önemlidir , ama demir olmaz ile belli bir kata kadar çıkabilirsin :)
bakım ürünleri olmasaydı ünlülerimiz özellikle dökülürlerdi sanırım.
şampuan işe yaramayan biomen kullansın. artık devir ilerledi eczanelerdeki bir çok ürün işe yarıyor. kelin ilacı yok diye bişi yok
dayım da saç dökülmesi degilde seyrekliği vardı saç diktirdi , sizde dökülme varsa dökülme önleyici kullanmanız lazım.
-
Bugün fiyto marka ısırgan şampuanı aldım yanında losyonuyla beraber bakalım noolacak.