Şarj Edilebilir Optik Mouse / Öneri - Onay (A4 Tech G11-570HX)
-
Elimde Everest'in güzel bir oyuncu faresi var; ancak 2-3 hafta içinde pilin bitmesinden gına geldi.
A4 Tech G11-570HX adında değişik bir mouse buldum. Sanırım en ucuzuda bu. 40-50 lirayı aşmayacak, az biraz kullanışlı ve ele oturan -mümkünse- güzel bir fare arıyorum. Önerisi olan varsa sevinirim.
-
duracel kullan
-
futurist bunu yazdı
duracel kullan
Rechargeable düşünmedim değil ama onu şarj etmeside 2 dert. Bekle babam bekle. Yine elektrik kaybı. :)
-
palakan229 bunu yazdıfuturist bunu yazdı
duracel kullan
Rechargeable düşünmedim değil ama onu şarj etmeside 2 dert. Bekle babam bekle. Yine elektrik kaybı. :)
evdeki bütün pillerim şarjlı hoca al 4 tane tamam işte.yıllarca kullanırsın.
-
kablosuz oyuncu mousemu olurmus :O
-
logitech m235 kullanıyorum memnunum
-
Bimdeki 4 lü piller 1.25 TL ayrıca duracell kadar iyi ( abartmıyorum xbox kollarımda kullanıyorum.)
Ayrıca katılıyorum kablosuz oyuncu faresi olmaz hocam.
DrKill tarafından 28/Şub/14 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
Bimdeki 4 lü piller 1.25 TL ayrıca duracell kadar iyi ( abartmıyorum xbox kollarımda kullanıyorum.)
Ayrıca katılıyorum kablosuz oyuncu faresi olmaz hocam.
Hocam bende onlardan kullanıyordum. Ancak 2.5 - 3 hafta anca dayanıyordu. Rechargeable aldım bakalım öneriler üzerine. Insallah daha faydalı olur. :)
-
palakan229 bunu yazdı
Elimde Everest'in güzel bir oyuncu faresi var; ancak 2-3 hafta içinde pilin bitmesinden gına geldi.
A4 Tech G11-570HX adında değişik bir mouse buldum. Sanırım en ucuzuda bu. 40-50 lirayı aşmayacak, az biraz kullanışlı ve ele oturan -mümkünse- güzel bir fare arıyorum. Önerisi olan varsa sevinirim.
Mouse'undan memnunsan değiştirme derim. Arkadaşların önerileri gayet mantıklı. Ayrıca şu bim'deki piller cidden iyi. Piyasa'da varta ve duracell'den sonra en iyisidir hatta.
-
sadece rechargeble olması yetmez hocam. almışken yüksek güçlü alsaydın keşke (umarım öyle yapmışsındır.)
gidip 800 mah aldınsa, gene 2 haftada bir değiştirmek zorunda kalabilirsin.
-
Metanet bunu yazdı
kablosuz oyuncu mousemu olurmus :O
neden ?