Şarj Edilebilir Optik Mouse / Öneri - Onay (A4 Tech G11-570HX)
-
şirkette mause klawyeye pil yetiştirmekten gına geldi
rechargeble pil şarz cihazı alalım dedik, kullanan varmı kaçlık alalım 1200 ma yeterli olurmu?
daha önce kullanan varmı fiyat kalite oranı güzel bişey alıcam salı yada çarşamba gününe
biraz fazla adetli alacagımdan içime kaçmasın sonradan...
-
crimeangel bunu yazdı
sadece rechargeble olması yetmez hocam. almışken yüksek güçlü alsaydın keşke (umarım öyle yapmışsındır.)
gidip 800 mah aldınsa, gene 2 haftada bir değiştirmek zorunda kalabilirsin.
Hocam valla şans eseri o anda 800 dek geldi, onu aldım. Dediğiniz gibi diğer kullandığım pillerden farkı yok mAh olarak. Sanırım 2 haftada bir yenileyeceğiz yine. Böyle olur diye 4'lü paket aldık hadi hayırlısı.
buruksu hocam, sanırım yeter. Bir önceki mesajda bir arkadaşımı 800 üstü alsaydın dediğine göre size hayli yeter. :)
palakan229 tarafından 02/Mar/14 00:42 tarihinde düzenlenmiştir -
golgi bunu yazdıMetanet bunu yazdı
kablosuz oyuncu mousemu olurmus :O
neden ?
Kablosuz farelerde kablolulara göre gecikme süresi daha fazladır. Hele ki bazı oyunlarda o gecikme süresi ölümünüz olabilir. Ben infestation oynuyorum kablosuz laptop farem var. Lanet ettirdi bana. Gittim teknosada 5 liraya kablolu mouse aldım. Ciddi söylüyorum sana 50 liralık logitech ten daha iyi performans alıyorum. Maddi durumum iyi olsa şuan vatanda %30 indirim var bloody v7 alıcam direk. Yada logitech g300 eğer yeni fare almayı ve oyunlarda daha iyi performans arayan varsa bu ikisi fiyat performans için en ideal 2 faredir. Özellikle bloody önerimdir. Gerek tasarım gerekse kullanım olsun fiyat performans kullanıcıları için idealdir. Bir ikincisi kablosuz farelerde pil sorunu oyuncuları fıtık eder. Kendimden biliyorum. LOL oynarken mesela tam tf deyiz pil bitiyor :D Neyseki her zaman yedek pil bulundururum masada touchpad den geri adım atıp pili değiştiriyorum. Tabi yediğim küfürleri sen düşün :D
-
Bim'in piller harbiden duracell'den daha fazla dayanıyor. :)
-
Şu bim pili dediklerinizin markası, adı falan nedir?
-
trampfd bunu yazdı
Şu bim pili dediklerinizin markası, adı falan nedir?
coLin tarafından 02/Mar/14 07:37 tarihinde düzenlenmiştir
-
Metanet bunu yazdı
kablosuz oyuncu mousemu olurmus :O
http://www.razerzone.com/gaming-mice
-
magic mouse kullaniyorum tavsiye ederim. oyunlardada iyi :)