Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Şarjı Uzun Giden Akıllı Telefon Önerisi (Max 1000₺)
Şarjı Uzun Giden Akıllı Telefon Önerisi (Max 1000₺)
-
Sony tüm cihazlarına 3 yıllık güncelleme garantisi veriyor. Android 7'yi görür bu cihaz.
-
mkyb bunu yazdı
Lg alırsan ekran sararma sorunu var özelikle g2'de.
evet var :D bendekinde var mesela ve benimki deli dehşet ısınıyordu özel bi menüsü var # bilmem neli ordan birşeyi kapattım artık o kadar ısınmıyor.Aydın havasında boşta ısınıyordu telefon :D
-
0x656e bunu yazdımkyb bunu yazdı
evet var :D bendekinde var mesela ve benimki deli dehşet ısınıyordu özel bi menüsü var # bilmem neli ordan birşeyi kapattım artık o kadar ısınmıyor.Aydın havasında boşta ısınıyordu telefon :D
Kapatmadın açtın. Açtığın özellik ise işlemci hız kilidi. Telefon işlemci ısınınca perfornmasını otomatik düşürüyor soğumak için.
-
0x656e bunu yazdımkyb bunu yazdı
Ne boktan marka bu LG bu kadar amatör hatlar yapılırmı bir sürüde ürün satıyorlar
-
Çünkü ucuza satıyor. LG g4 mesala şuan 1400 liraya almak mümkün. Çok hızlı değer kaybediyor lg cihazları. Kağıt üstünde mükemmel pratikte berbat.
-
htc bunu yazdımkyb bunu yazdıarchille bunu yazdı
hocam asus zenfonelar var onlara bak derim
Zenfone serisinin alayı şarj özürlü. Telefonlarda 1080p ekran yeterli. Hatta ekran kalitesine göre 720p bile yeter. 2k ekran vs şarjın içine ediyor. Pazarlama hilesinden başka bir şey değil.
zenfone 5 kullanıyorum.sarjı olayı sıkıntı.gece sarja taktım öğlene kadar toplasan 45 dakika bile kullanmadım sarj %25 kaldı.bu durum zenfone 6 da aynı.sarj yönünden uzak durulacak markadır.
adam beni özetledi :(
-
Toplamda 10 000 tllik telefon almışızdır lgden. 4-5 kişiye g2 aldık ben de kullandım kimsenin bir şikayeti yok.
-
Sırf meraktan soruyorum powerbank kullanmayı neden istemiyorsun?
-
Olgunisik bunu yazdı
Çok basit powerbank hamalligi yapmak istemiyordur.
-
mkyb bunu yazdıOlgunisik bunu yazdı
Çok basit powerbank hamalligi yapmak istemiyordur.
ios apple android samsung apple s4 şarj şarj süresi şarjı uzun giden telefon