Şarjı Uzun Giden Kablosuz Mause
-
Kardeşim Razer Ouroboros kullanıyorum 2 saat kablolu kullanıyorum %100 şarj oluyo sonra 12-13 saat gidiyor.Pili 1.5 yılda bitiyor pilide 20 lira felan.
-
Logitech M705 al hocam 2012'de aldım ozamanlar dolar böyle değildi 44TL'ye almıştım pilini 2-3 ay önce değiştirdim ve bu zaman'a kadar 7/24 kullandım hergün işyerinde sabahtan akşama kadar ve evde sabah'a kadar sen düşün :)
-
Logitech M175 var bende de arkadaşlar tavsiye ederim hem ucuz hem pili uzun ömürlü aldım bimden 5li sarı pillerden 1 senedir daha bitmedi.
-
logitech m 705
kullanıyorum 1 sene oldu pili bitmedi hala benimkinin bir de çok sağlam kaç kez düşürdüm ettim zerre bozulma kırırlma vs olmadı tavsiye ederim -
705 100 TL şuan gerçekten limitim 60 tl ay başına kadar ekstra hiç bişi yapamıycam malesef. Tbt ye ve bütçeye uyan 525 i yarın alıyorum
-
aLcoL bunu yazdı
Logitech M185 kullanıyorum çok memnunum,pili ne zaman değiştirdiğimi unutuyorum..
aynen bende bunu kullanıyom leptopta hediye gelmişti hatta baya bi gidiyo meretin pili kullanmadığın zamanlarda altında düğmesi var kapıcan ordan max çıkarırsın süreyi
-
çoğunluğa uydum logitech aldım 2 pil çıkıyormuş içinden akşam 11 gibi test edebileceğim
mause u bimeks den aldım , en iyi fiyat garantisi kapsamında indirim talep ettim , fatura keserken sistemleri çötkü sayemde fatura veremediler ama olsun sonra elden teslim edeceklermiş faturayı daha sonra.
5 tl ye mause pad buldum onu da aldım , sanırım 5 yıldır kablosuz mause kullanmıyorum bakalım gamer mause dan sonra nasıl bir hissat olacak , dünya için küçük benim için garip bi adım.
-
dene bakalım bende düşünüyorum bu aralar kablosuz mause almayı önerir misin bir bak :)
-
hocam bende logitech m325 mouse ve logitech k360 klavye var.
ikisi de kablosuz.
mouse tek pille, klavye çift pille çalışıyor.
yaklaşık 3 yıldır aynı pillerle ikisi birlikte gidiyor.
geçen sene mouse un pili bitti, klavyedeki bir pil ile mouse daki pili değiştirdim, şimdi ikisi de hala çalışır durumda :)
tavsiye ederim.
-
Logitech M serilerinden birini al rahat et hocam. M165 kullanıyorum. Alt ışığı yanmıyor. 1 yıl gidiyor diyemem ama ben sureklı açık tutuyorum kapatmıyorum hani sure veremem yalan olur ancak aylarca gidiyor diyebilirim. Unutuyorum iste ne zaman koyduğumu.