Şarjlı Matkap Tavsiyesi
-
180 liraya basit bisey aldim ama yalpalama yapiyo cozumunu bilen var mi, mandreni degistirsem duzelir mi?
-
Ben de basit sarjli makina var. Kaliteli 2. el bulabilirsen kacirma. Dewalt. Aeg.
Bir de su takimi tavsiye ederim
-
Makita en sağlamından sağlamdır 2010 yılında servis işleri için aldığımız tork ve şarjlı vidalama makinaları taş gibi hala sağlam birinin şarj sorunu var internette parça tonla ama iş yapmıyoruz o kadar sıkıntı yok japon aşırı sağlam bozulmayandır onu bilirim.
-
Tüüüü Allah belanızı versin. 2 sene önce neredeyse 1/3 fiyata şu aleti almıştım fiyatı nerelere gelmiş. Ayda yılda bir kullanmak için 1225 tl verilirmi bilmiyorum ama ben delme dahil devamlı kullanıyorum şuana kadar bi sıkıntı çıkarmadı.
Şu uç setide de baya iş görüyor.
-
Black decker aldım. Eve geldi Bi denedim arka havalandırmasından bakınca iç tarafta mandalı bir anda bırakınca yada yüksek hızda çalıştırınca içeride elektrik parlaması yapıyor sanki kıvılcım gibi. Koku yada güç kaybı yok ama durduk yere iade ile uğraşıcaz.
-
kıvılcım olayı kömürlülerde olur, aşırı bir kıvılcım çıkmıyorsa normal bir durum
-
sir bunu yazdı
kıvılcım olayı kömürlülerde olur, aşırı bir kıvılcım çıkmıyorsa normal bir durum
Hmm. Kıvılcım mı parlama mı belli belirsiz öyle aman aman değil yani. Tetiği bir anda bırakınca yani bir anda durunca oluyor zaten. Sorun yok mu diyorsun? Hayır bide alet hoşuma gitti baya güçlü :))
-
iLLuMiNaTi bunu yazdısir bunu yazdı
Hmm. Kıvılcım mı parlama mı belli belirsiz öyle aman aman değil yani. Tetiği bir anda bırakınca yani bir anda durunca oluyor zaten. Sorun yok mu diyorsun? Hayır bide alet hoşuma gitti baya güçlü :))
Motorda sorun olsa alet güçten düşer ve hafiften yanık kokar zaten. Nasıl olsa 2 yıl garantisi var, korkacak bir durum yok bence. Bir de arızalı olsa normal çalışma sırasında da çok kıvılcım çıkarır. Kömürlü motor için bence normal ama sen yine de takip et biraz
-
Ben birikmiş miller heba olmasın diye şunu aldım, miles and smiles sayfasında dışarıdan da daha ucuz hem de (cimri,akakçe falan göstermiyor ama değişik ) şimdilik memnunum, çift aküsü var, fiyat iyi performans iyi, sadece çantasının plastiği dandik bişey olmuş onu beğenmedim :)
TheBattal tarafından 08/Eki/21 00:29 tarihinde düzenlenmiştir
Fiyat için hesaba girmek lazım, yoksa göremiyorsun, yazayım şuraya 589.90 TL, varsa milin ya da bir tanıdığın mili falan biraz daha ucuza geliyor ben 300e mi ne almıştım mesela milleri düşünce. -
Tnrsk bunu yazdı
180 liraya basit bisey aldim ama yalpalama yapiyo cozumunu bilen var mi, mandreni degistirsem duzelir mi?
Disliler merkezlemiyor olabilir yani ucuz makinaya adam kotu disli koymustur o da vibrasyon yalpalama yapar,parana yazik etme