Şarjlı Matkap Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

180 liraya basit bisey aldim ama yalpalama yapiyo cozumunu bilen var mi, mandreni degistirsem duzelir mi?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeknikA
    TeknikA's avatar
    Erkek

Ben de basit sarjli makina var. Kaliteli 2. el bulabilirsen kacirma. Dewalt. Aeg.

Bir de su takimi tavsiye ederim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Makita en sağlamından sağlamdır 2010 yılında servis işleri için aldığımız tork ve şarjlı vidalama makinaları taş gibi hala sağlam birinin şarj sorunu var internette parça tonla ama iş yapmıyoruz o kadar sıkıntı yok japon aşırı sağlam bozulmayandır onu bilirim. 

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek

Tüüüü Allah belanızı versin. 2 sene önce neredeyse 1/3 fiyata şu aleti almıştım fiyatı nerelere gelmiş. Ayda yılda bir kullanmak için 1225 tl verilirmi bilmiyorum ama ben delme dahil devamlı kullanıyorum şuana kadar bi sıkıntı çıkarmadı. 

https://www.n11.com/urun/stanley-sch12s2k-tr-108v-15-ah-li-ion-cift-akulu-darbeli-matkap-vidalama-1537148?magaza=teknikpazar34#unf-info

Şu uç setide de baya iş görüyor.

https://www.trendyol.com/stanley/sta7223-53-parca-delme-ve-vidalama-uc-seti-p-3566283?boutiqueId=584101&merchantId=4513

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Black decker aldım. Eve geldi Bi denedim arka havalandırmasından bakınca iç tarafta mandalı bir anda  bırakınca yada yüksek hızda çalıştırınca içeride elektrik parlaması yapıyor sanki kıvılcım gibi. Koku yada güç kaybı yok ama durduk yere iade ile uğraşıcaz. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

kıvılcım olayı kömürlülerde olur, aşırı bir kıvılcım çıkmıyorsa normal bir durum

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sir bunu yazdı

kıvılcım olayı kömürlülerde olur, aşırı bir kıvılcım çıkmıyorsa normal bir durum

Hmm. Kıvılcım mı parlama mı belli belirsiz öyle aman aman değil yani. Tetiği bir anda bırakınca yani bir anda durunca oluyor zaten. Sorun yok mu diyorsun? Hayır bide alet hoşuma gitti baya güçlü :)) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    iLLuMiNaTi bunu yazdı
    sir bunu yazdı

Hmm. Kıvılcım mı parlama mı belli belirsiz öyle aman aman değil yani. Tetiği bir anda bırakınca yani bir anda durunca oluyor zaten. Sorun yok mu diyorsun? Hayır bide alet hoşuma gitti baya güçlü :)) 

Motorda sorun olsa alet güçten düşer ve hafiften yanık kokar zaten. Nasıl olsa 2 yıl garantisi var, korkacak bir durum yok bence. Bir de arızalı olsa normal çalışma sırasında da çok kıvılcım çıkarır. Kömürlü motor için bence normal ama sen yine de takip et biraz

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheBattal
    TheBattal's avatar
    Erkek

Ben birikmiş miller heba olmasın diye şunu aldım, miles and smiles sayfasında dışarıdan da daha ucuz hem de (cimri,akakçe falan göstermiyor ama değişik ) şimdilik memnunum, çift aküsü var, fiyat iyi performans iyi, sadece çantasının plastiği dandik bişey olmuş onu beğenmedim :)
    Fiyat için hesaba girmek lazım, yoksa göremiyorsun, yazayım şuraya 589.90 TL, varsa milin ya da bir tanıdığın mili falan biraz daha ucuza geliyor ben 300e mi ne almıştım mesela milleri düşünce.

TIKLA

TheBattal tarafından 08/Eki/21 00:29 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

180 liraya basit bisey aldim ama yalpalama yapiyo cozumunu bilen var mi, mandreni degistirsem duzelir mi?

Disliler merkezlemiyor olabilir yani ucuz makinaya adam kotu disli koymustur o da vibrasyon yalpalama yapar,parana yazik etme

_ICEMAN_
Toplam Hit: 3060 Toplam Mesaj: 27
matkap