folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Şarjlı Pil Tavsiyesi, Panasonic Eneloop Pro AA

Şarjlı Pil Tavsiyesi, Panasonic Eneloop Pro AA

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Bim pili power hepsini tokatlamis dagilin .)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Hacılar bu şarjlı pili tavsiye olarak buraya paylaştıysam emin olun günlerce internette araştırma yapıp, çeşitli markaları denemiş ve mutlu sonuca ulaştığım için paylaşmışımdır.

Bu testlerin birçoğu ne yazıkki yeni pil alınıp yapılıyor. 2 ay kullanın, 20-30 defa doldur boşalt yapın bakalım sonuç nasıl oluyor.

Eneloop ile eneloop pro arasında 2 kat fark var diyebilirim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

logitech m185 kullanıyorum ben de. 2 3 ay önce ortatuş bozulunca çekmeceye attım. 6 yıldır falan kullanıyordum. 6 yılda 4 kere pil değiştirdim. alırken pilin markasına bile bakmadım 50 kuruş 1 liralık pil takıyodum aylarca gidiyordu. bittiğinde pili çıkarıp ısırıp koyunca bile 15 20 gün daha gidiyordu :)

başka şey için bilemem de fare için fareden fazla para verilmemeli pile bence.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

logitech m185 kullanıyorum ben de. 2 3 ay önce ortatuş bozulunca çekmeceye attım. 6 yıldır falan kullanıyordum. 6 yılda 4 kere pil değiştirdim. alırken pilin markasına bile bakmadım 50 kuruş 1 liralık pil takıyodum aylarca gidiyordu. bittiğinde pili çıkarıp ısırıp koyunca bile 15 20 gün daha gidiyordu :)

Fare var fare var.

5000dpi 10tuslu programlanabilir, hafizali farenin şarjı 20saat gidiyor hocam. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=0A1GvQ40j0Q

Bonibon tarafından 20/Nis/19 23:32 tarihinde düzenlenmiştir

om mani padme hum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Fare var fare var.

5000dpi 10tuslu programlanabilir, hafizali farenin şarjı 20saat gidiyor hocam. 

Doğrudur hocam ben hiç profesyonel işlerde kullanmadım.

şarjlı almak alırken de fazla para vermek mecburiyetindesiniz o zaman

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

ne güzel test etmiş yâ.

Fiyat/Performans ile fiyattan bağımsız En iyi performans arasında, farklı Amper'lerde şarj/deşarj test edildiğinde sıralama bâyâ değişiyor. 

Bir de bu testin aynısının, standart Kullanıma bağlı olarak 3-6-.. Ay gibi farklı zaman aralıklarından sonra yapılan test sonuçlarını görmekte, şahâne olurdu. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

varta şarjlı pil aldım ( 2700 Mah yazıyor üzerinde) mikrosoft mouse'um için,25-30 günde bir pil değiştiriyorsun... daha öncesinde Duracell'lere verdiğim paranın haddi hesabı yok :) ( bir Mouse parası vermişimdir)

Mikrosoft Mouse'u ilk kullanmaya başladığımda en az 2 ay pil istemiyordu canı

Öğrendiğim şu oldu mouse ihtiyarladıkça daha çok pil yiyor,yani mevzu sadece pil kalitesiyle alakalı değil

Bende Mikrosoft mause'u emekliye ayırıp bir Logitech (m325) kablosuz orta düzey mouse bir tane gene orta düzey oyuncu (a4) mouse'u alıp yoluma devam ettim...

3 ay falan oldu Logitech pil falan istemiyor hafifler işlerde ve uzaktan kumanda niyetine kullanıyorum... 

Uzun saatler masa başında çalışıyor veya oyun oynuyorsanız bir tane KABLOLU oyuncu mause'u alın rahat edin...pille şarjla falan uğraşmayın

Acaip derecede agresifim !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

ne güzel test etmiş yâ.

Fiyat/Performans ile fiyattan bağımsız En iyi performans arasında, farklı Amper'lerde şarj/deşarj test edildiğinde sıralama bâyâ değişiyor. 

Bir de bu testin aynısının, standart Kullanıma bağlı olarak 3-6-.. Ay gibi farklı zaman aralıklarından sonra yapılan test sonuçlarını görmekte, şahâne olurdu. 

Bu adamın bütün videoları böyle kaliteli hocam adam süper duzenekler kurup bilimsel test ediyor resmen 

om mani padme hum
Toplam Hit: 2439 Toplam Mesaj: 21
şarjlı pil