folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şarjlı Piller

Şarjlı Piller

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    elimde 4 adet şarjlı AA pil var pillerin ikisinin markası sony 2300 mAh diğer ikisi 3DY gibi birşey onalrda 1600 mAh bunalrı fotoğraf makinası için kullanılıyorum sorun şu olacak 1600 lük piller bitince makina kapanıyor pilleri şarja takıyorum muhtemelen 2300 lükler bitmemiş oluyor bu 2300 lükler için sorun olur mu

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

elbettte sorun olur çünkü şajı sıfırlamadan,bitirmeden tekrar dolduruyorsun dolayısıyla erkenden ömürü biter + makine 4 pille çalımıyordur umarım ve şarj aletin 2 pil şarj edemirmu ki etmesi lazım gördüğüm şarj aletleri ister 2 li ister 4 lü sarj edebiliyor

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    fifsonic bunu yazdı:
    -----------------------------

elbettte sorun olur çünkü şajı sıfırlamadan,bitirmeden tekrar dolduruyorsun dolayısıyla erkenden ömürü biter + makine 4 pille çalımıyordur umarım ve şarj aletin 2 pil şarj edemirmu ki etmesi lazım gördüğüm şarj aletleri ister 2 li ister 4 lü sarj edebiliyor

4 lü şarj edior dolayısıyla 2 li de yapabiliryor ben takılıyorum akşam sabah çıkarıyorum tamamı dolmuş olur herhalde diyorum makinanın kenid şarjını bitirme özelliği var kullanınca tüm piller boşalır mı

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Nikel ise ömrü kısa olur uzun ömür için Lityum tercih etmelisin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek

Hocam yaptığın komple yanlış. Farklı akım değerlerindeki pilleri aynı anda şarj etmemelisin ayrıca kullanırkende birlikte kullanmamalısın. Bence en güzeli aynı marka model 4 pil al onları kullan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    dargut bunu yazdı:

Hocam yaptığın komple yanlış. Farklı akım değerlerindeki pilleri aynı anda şarj etmemelisin ayrıca kullanırkende birlikte kullanmamalısın. Bence en güzeli aynı marka model 4 pil al onları kullan.

1-2 hafta içinde yapacağım zaten

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    fifsonic bunu yazdı:

4 lü şarj edior dolayısıyla 2 li de yapabiliryor ben takılıyorum akşam sabah çıkarıyorum tamamı dolmuş olur herhalde diyorum makinanın kenid şarjını bitirme özelliği var kullanınca tüm piller boşalır mı

makinenenin özelliği varsa boşaltır ama farklı amperdeki  pillerin sarj dolum süreleri  farklıdır tavsiyem ya amperleri eşitle yada 2 li sarj et ve sarj süren 20 saatten aşağı olmasın ama bu sarj aletine göre değişir diye biliyorum sarj aletinde falan yazmıyormuydu piller için sarj süresi

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

en iyileri hangisidir yahu ? Böyle boşta dururken şarj yemeyen cinsten olanlardan ?

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

CnqZ bunu yazdı:

en iyileri hangisidir yahu ? Böyle boşta dururken şarj yemeyen cinsten olanlardan ?

piller  makinede kaldığı sürece  boşalır çünkü  devamlı akım akıyor çook başıma geldi çok pilim çöpe gitti bu yüzden kullanmadığın zmanlarda çıkar bence

pillere gelince gp iyidir ama kendi makinesi ile

He paraya kıyarım dersende tabiki duracell alternatif olarakta Energizer ve Varta şirkette Varta ve Duracell kullanıyoruz

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:

CnqZ bunu yazdı:

piller  makinede kaldığı sürece  boşalır çünkü  devamlı akım akıyor çook başıma geldi çok pilim çöpe gitti bu yüzden kullanmadığın zmanlarda çıkar bence

sony nin vardı böle yeşilimsi pilleri boşta dururken bitirmiyor kendini diye sölemişti  bizim fotoğrafçı bide sony olunca içim ısındı kullandınız mı acaba ?

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

CnqZ bunu yazdı:

fifsonic bunu yazdı:

CnqZ bunu yazdı:

sony nin vardı böle yeşilimsi pilleri boşta dururken bitirmiyor kendini diye sölemişti  bizim fotoğrafçı bide sony olunca içim ısındı kullandınız mı acaba ?

boşta durduğu zaman bitirmez makineye takılı kaldığında bitirir pillere gelince varta ve duracell  kullanıyoruz şirkette

Toplam Hit: 1949 Toplam Mesaj: 18