folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şarkıcı & Futbolcuların Dünyaya Katkısı Ne

Şarkıcı & Futbolcuların Dünyaya Katkısı Ne

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selamlar,

gece haberleri okurken bi haber dikkatimi çekti, malum ebru gündeş'in kocası da gözaltına alındı, alınmadan önce hediye almış onlara baktım bi

Müzayedenin en değerli eseri Nazmi Ziya'nın 'Sanatçının Evi' konulu tablosunu 1 milyon 50 bin lirayaEbru Gündeş'in eşi, iş adamı ve koleksiyoner Reza Zarrab satın aldı. Aldığı hediyelerle sık sık gündeme gelen Reza Zarrab, daha önce Ebru Gündeş'e 40 milyona Kanlıca'da yalı, 3 milyon 750 bin liraya Sapphire'de ofis, 1 milyon Euro'ya Bodrum'dan yazlık alan Zarrab, geçen yıl da 960 bin Euro verip 'Kralların otomobili' olarak anılan, dünyaca ünlü İngiliz markası Rolls-Royce'un Phantom modelini Gündeş'e hediye etti. (POSTA)

keza futbolcular için de böyle, yani herkes spor yapsın o ayrı bi şey ama elin adamı top oynuyor diye neden bu kadar paralar veriliyor. o zaman ben çocuğumu neden okutayım, ya topçu ya popçu yapayım? ne gereği var okumanın vatan millet için bi şeyler yapmanın..

zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali bi konu aslında ama bence çok çok yanlış bir şey. belki ağır kaçacak ama bu tarz şeyleri mümkün mertebe kısıtlardım yetki bende olsaydı, daha yararlı şeylere toplumu yönlendirirdim.. 

keza dizi oyuncuları da öyle, yani adamlar oynuyor harcadığı emek belli, bir maden işçisinin emeği belli ama aradaki değere bak, yahu bilim mi üretiyorsun? icat mı yapıyorsun? iş mi kolaylaştırıyorsun? ne yapıyorsun? bu dünyadaki adalet nasıl bir adalet arkadaş ... benim kafa hala eskilerde kaldı, adına çağdaşlık dedikleri şeyden uzağım baya, çünkü algılayamıyorum bir gram katkısı olmayan insanların bu denli yükselmelerine..

biraz sitem gibi oldu gece gece ama haberi okuyunca dayanamadım.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Ben bunu hazdan kaynaklandığını düşünüyorum. Futbolla hiç alakam yok ama çoğu insana haz veriyor. Müzik yapmak keza yine öyle seni mutlu eder.

Evinde oturan bir ev kadını için bir memur baba için ergen kızlar nineler dedeler için bilim adamının uzayı araştırması pek bir şey hissettirmez.

İnsanlar olaya kazanmak fayda sağlamak olarak bakmıyor bu yüzden anlık ve basit mutluluğa daha çok para harcıyorlar.

Bknz iphone ? Totalde ne kadar işe yarar bir insan için. Ama çok satıyor çok para harcanıyor çünkü haz veriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=fjlNOxsTb20

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

keza futbolcular için de böyle, yani herkes spor yapsın o ayrı bi şey ama elin adamı top oynuyor diye neden bu kadar paralar veriliyor. o zaman ben çocuğumu neden okutayım, ya topçu ya popçu yapayım? ne gereği var okumanın vatan millet için bi şeyler yapmanın..

Popcu veya topculuk yetenegı yoksa bunu yapman imkansiz .. Milyonlar tarafından takip edilen birşey ilgi cekıyor milyonları ekran basına baglıyor.. senınde ozel bı yetenegın varsa sende cok para kazanırsın:) siradanlık bitti acıkcası artık.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

hoca sen şimdi sapla samanı karıştırma

gündeşin kocası iş adamı

sen ülkemizde kaçakçılık vb alengirli anti konti işlerden zengin olunduğunu bilmiyorsan

karapara aklama işlerinin nasıl olduğunu bilmiyorsan o başka...

kadın zamanında alaylı yetişmiş ve yeteneği var ekmeğini şarkıcılıktan kazanıyor

ve elit kesime hitap ediyor

doğal olarak ona göre yaşantısı var

herkes onun gibi şarkı söyleyemeyeceğine göre bu kadar bi gecede 300-500k kazanması normal...

biraz araştırırsan dünyada halen kısa yoldan birazda yeteneğin varsa çok para kazanmak şöhret sahibi olmak mümkün...

futbolculuk aynen yetenek sen kendini hiç sorguladın mı? yeteneğin var mı ki her gece 300-500 yapacan?

adeletle fln alakası yok ben sana söyleyim

bütün iş kafayı çalıştırmakta...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

kapitalizmin yapısı gereği uyuşturuculara ihtiyacı vardır, senin gibiler sistemi sorgulamasın diye

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

E. gndes icin soyluyorum dunya kadar malin olacagina findik kadar a.in olsun.))))

delimiyim ben?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

anlamadığım şey sen topçulara ve popculara mı kızıyorsun?

yoksa bunlara servet kazandıran bizim gibi andavallara mı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

hakan sukur : istifa ederek cemaat vs akp savasinin ilk isigini insanlara gosterdi.

bulent ersoy : turkiye'nin en buyuk is makinasi filosuna sahiptir bir cok devasa insaat firmasi kendisinin makinalari ile imalat yapmaktadir.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

Mesele katkı meselesi değil, seninde dediğin gibi '"bir sürü" memlekete faydası olan adam var bi bok kazanmıyor elin üç beş popçusu topcusu bilmemnesi paranın amına koyuyor".

O adamların yaptığı işi yapan adam sayısı az, dolayısıyla çok kazanıyolar, ayrıca riskli bi durum onlarınki. Her ben şarkı söylicem top oynuacam diyen kişi başarılı olamayacaktır. O bizim gördüklerimiz en extreme'leri.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Özel yetenek olur mesela CRonaldo, nebiliyim şarkıcılardan insane bi ses felan tamam ama kıçını başını sallayan, defansta bir topa bile vuramayuan adam milyarlar kazanıyor. bunun sebebide Basın abi Tv dünyayı televizyon yönetiyor. onlar kimi sevemn gerektiğini kimi sevmemen gerektiğine karar veriyor. reklamlarla ne alman gerektiğine karar veriyor. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 3063 Toplam Mesaj: 22