folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sarma Sigara Hakkında



Sarma Sigara Hakkında

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mart/2007
    Erkek

    S.a. müritler.Sigara içen biriyim sigara masrafını azaltmak için sarma içmeye başladım ilk tütünümü aldım ama bu sarma işlerinden anlamıyorum 1-2 sorum olacak

    1-)Tütünün iyisi nasıl anlaşılır fiyat aralığı ne olmalıdır.

    2-)Bu tütünlerde kanser riski fazlamıdır günde 2-3 tane zarar yaparmı

    3-)Captain Black tütünleri piyasada satılıyormu açık olarak.

    4-)Makineyle sarıyorum sigaranın daha güzel olması için bildiğiniz teknikler varmı.Bunları öğrenmek isitiyorum.Sağolun Varolon :D 


    ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2007
    Erkek

    hacı öncelikle benim dedem içiyodu sarma tütününü kendi alıyodu özel kendi tabakası vardı fitre yoktu ama çok sağlıklıydı ama tavsiye etmem bi kere denemiştim bok gibi bişeydi sana  tavsiyem yeni elekktronik sigara çıkmış onu kullan madem ekonomiyi düşünüyon 0 masraf olur sigarayı bırakırsın :-))

    sarma işi keyif işi ii tütün ii para ii tabaka ii para vsvs.

    sen elektronik sigara al


    İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2005
    Erkek

    elektronik sigarayı bedava veriyolar dimi?  :)

    hacım kokusundan renginden anlarsın tütünü

    yoksa tütün diye çayı köklerler.

    c.black ın tütünü torbasında paketinde satılıyo ama o daha pahalıya gelebilir

    en iyi teknik makina en kolayı yok yala yok bilmemne yap uğraşmıyon fazla 

    yerli tütün alırsan daha az zararı olur tütünün nasıl üretilip kurtlanmasın diye hangi kimyasallarla yıkandığı önemli 


    Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    takla_atan_imam
    takla_atan_imam's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ekim/2003
    Erkek
    sarma tutun filtresiz oldugu icin daha zararli bu bir fiyat farklarini bilmesemde iyi tutunun nasil oldugunu bilirim bi kere rengi koyu ve hafif nemli olucak kuru olmamasi lazim cok kuru hem cok aci olur hemde zevk vermez icerken.Hafif nemli tabiriyle bahsettigim tutun hem sarilmasi kolay olur sararken kuru gibi dagilmayacagi icin hem icimi uzun surer hemde tad olarak daha iyidir. Sarmaya gelince kucuk rizlayi sigara sarmak icin al eline ustune bi tutam ( iki parmaginla kopardigin )tutunu yerlestir ve rizlaya boylu boyunca ser sonra iki elinle rizlayi cevirerek tutune seklini ver :)

    Girmeden tefrika bir millete, dusman giremez.Toplu vurdukca yurekler, onu top sindiremez.Enbiya yurdu bu toprak suheda burcu bu yer, Bir yikik turbesinin ustune Mevlana titrer.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2006
    Erkek

    kanımca sarma tütün ve hazır sigara farklı şeyler, farklı tatları ve hazları var =)

    Sarma olayı kimine göre zevkli kimine göre ise işkence gibi gelebilir _/ ince bi noktadır tütünün iyi sarılıp sarılması içerken kendini çok belli eder, bu konuda kendini sürekli geliştirmen gerek :) _/sarma makinaları ile hazırlanan tütünlerden açıkçası ben bi sikim tat alamıyorum _/aynı tütünü sarmayı bilen biri sarıp verdiğinde budur işte neyüm diyorum :) Forever JTİ, sometimes sarma :F 


    Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2003
    Erkek

    Hoca köyde biz de tütün yetiştiriyoruz, tütünler sertlik derecesine göre sınıflandırılıyo, mesela "deli tütün" dedikleri bir şey var kilosu 38 ytl..

    biz tütünleri kilosu 22 ytl'e satıyoruz..Saf tütün olduğu için diğer sigaralardan daha az kanser etkisi olduğu söylenir..

    Tütün içeceksen elinde sarma, makineleri var onun ayrıca özel kağıtları da..

    Normal sigara kadar keyif alamazsın ama işini görür

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2007
    Erkek

    amele bak şimdi sana ekonomi dersi verem

    adam sarma sigara alsa günlük 5 dal içse tanesini 10 kuruşa imal etse 50 kuruş olur günlük 365*0,5=182,50 yapar bu adam başladım mı en az 5 yıl bırakamaz 182,5*5=912,5 lira yapar sonra sağlığı vsvs. zarar ama bu adam elektronik sigara alsa hem çok daha ucuz toplama vurdun mu hem sigarayı bıraktırıkyo bi daha başlamıyon daha bi sürü iyiliği

    elektronic sigara linkide verem dur

    http://www.smokysigara.com/index.html


    İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    adam size sigarayı nasıl bırakırım diemi sormuş ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2003
    Erkek

    bak simdi arkadasim yukarida sarma daha zararlidir, rizla kagittir diyeni skleme,  dahasi yok bunun..

    sarmada; paket sigaralarda olan katki maddeleri yok dolayisi ile saf tutun icmis olacaksin, arap kagit olan.. kagidi tukurugun ile yapistiracagin icin yine diger kagit  ve sigaralardaki kansorejen yapiskan maddeden arinmis olacaksin, filtreyi dert ediyorsan filtre ile sarsanda koymussun sarmasanda otekilere. filtre satilir.

    tutun fiyatlari degisir, tutun cesitlerini tadimlik azar azar dene,hosuna gidini ic.. belirleyici ozellik renk ve kokudur. koyu renk tutunler tercimdir. Captain black ufak paketlerinde satilir , disaridan gelme urun fakat bunu icipde sigara iciyorum deme kimseye, captain kahveden , cikolatadan fantezi.. duzenli icemezsin.

    sarma konusunda; arap kagit veya en ince yapiskansiz kagitlar ve elinle sar, zamanla makineden daha iyi sararsin, insanlar eli ile puro sariyor, sigara ne?.. el en iyisidir.

     


    C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Temmuz/2005
    Erkek

    bizim arkadas sigara bulamadıgı zaman  gazeteye cay sarıp iciyodu :D :D igrenc bişeymiş ama manyak iciyodu işte

    sende dene bakalım hosuna giderse icersin..

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    Hojucukun dediği gibi dışardan filtre alabilirsin ama fiyat artıyor. Öyle olunca neredeyse bir paket winston fiyatına geliyor. Ama biz açık satılan pazardaki diyarbakırdır mardindir öyle tütün almıyorduk. Virginia tobacco güzeldir 1 kg paketlerde satılır captain black tütünde satılır sütlüsü çok güzel olur.

    dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
Toplam Hit: 33091 Toplam Mesaj: 20