Sarma Sigaraya Başlamayı Düşünüyorum..
-
Elektronik sigara sarma makinesi almıştım bi ara iyi iş yapıyordu... :)
-
e2 bunu yazdı
Golden Virginia' yı Antalya' da satan neresi var? Her yeri aradım bulamadım. Konu açılmışken sorayım.
Kargoda tütün gönderimi sorun olmuyor ise istanbul'dan yardımcı olabilirim hocam .
-
Adıyaman Çelikhan Tütünü Hafif içim Fiyat : 50 TL.
Adıyaman Çelikhan Tütünü orta içim Fiyat : 50 TL.
Adıyaman Çelikhan Tütünü sert içim Fiyat : 50 TL.
Adıyaman Çelikhan Tütünü Captain Black Harmanli : 60 ( orta-Sert Hafif )
Adıyaman Pipo tütünü Fiyat : 60 TL.

-
peki pipoda tütün içme olayı nasıl oluyor bilgisi olan var mı acaba.
yani sigaradaki tadı veriyor mu
benim niyetim az tütün bir pipo alıp tütün kullanımını düşürmek. bu aralar fazla içiyorum rahatsız ediyor fikri olan var mı.
-
Golden Virginia candir
-
Golden Virginia (yeşil)
Arap çarşafıyla bana ağır geliyordu, Rizla kullanıyordum (farklı renkler var, sana hangisi uygunsa onu kullanırsın 'kızmızı kullanıyordum').
Slim filtre -
angelofhope bunu yazdı
Merhaba müritler.
Sarma makinesi, tütün, filtre, çarşaf olarak neler önerirsiniz, toplamda ne kadar tutar ?
Ortalama olarak bir paket tütünden kaç sigara çıkar ?Golden Virginia'yı çok öven var. Sizin önerileriniz nedir ?
Birde bunları nerden alabilirim ?
edit: istanbul anadolu yakası kadıköy kartal arası alınacak yer..
kadıköydeyim hocam balık çarşısının arasından gir soldan yukarı tekel var sol tarafta satıyo yardımcı olurum yada dörtyol ışıklarda benim bi tütünü var onda golden virginia falan oluyo ama onu elle kendin sarman lazım uzun iş ve ugrasması belli süre sonra sıkıyo normal bir tütün al 10 tl lik 200 lü hazır filtreli kagıt 7,5 tl falan makinesi 10 tl 10 tl lik tütün 10 gün gider rahat hocam.
-
Lemuria bunu yazdıe2 bunu yazdı
Golden Virginia' yı Antalya' da satan neresi var? Her yeri aradım bulamadım. Konu açılmışken sorayım.
Kargoda tütün gönderimi sorun olmuyor ise istanbul'dan yardımcı olabilirim hocam .
Şu anda maddi durumdan fazlasıyla sıkıntılıyım hocam. Önümüzdeki ay felan haber ederim sana sağolasın.