folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sata Sata Kalmadı Bişi Beni Ne Zaman Satcaksınız

Sata Sata Kalmadı Bişi Beni Ne Zaman Satcaksınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    99 yıllıgına nehirlerimizide israile satıyoruz:S

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek

kemal unakıtan gibi düşünmeyin sakın - ya satılırsa satılsın söküp götürecek halleri yok ya demeyin ben yabancı olsam köprünün durumu iyi değil bakım yapıcam der kapatırım Türkiyeyi felce uğratırım hiç kimse yapamassın edemezsin demesin kanunlar var ona göre hareket etmelisin demesin hiç bişey yapmasam iki kalıp tnt patlatırım o olur siz zannediyorsunuz ki yabancıların hepsi para kazanmak için geliyor

arkadaşın biride demiş o ihaleye Türklerde giriyor o göstermelik canım bu akp bu işlerde ustadır ihaleyi hangi yabancıya vermek istiyorsa o şirketle alakalı bi özellik bi şart istiyor diğer firmalar apışıp kalıyor yani herşey bi plan dahilinde ilerliyor

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Hoca ne ettin yahu, Sayende bu günüde Moral Sıfır Geçireceğim, Köprüleridemi satıyorlarmış.

Hakikatende ne ediyor bunlar yahu, olacak işmi bu. Yokmu bir delikanlı Anayasa taslağına şunu Ekliye Devlet Malı Ülke Toprakları bir Bütündür Gram Satılamaz Satılmasına Teşebbüs Vatan Hainliğidir diye Yokmu bir babayiğit Anayasaya yerleştirecek.

Çok Kötüyüm yahu ne olacak bu memleketin hali. Lanet olsun bu zihniyete Halkına Güvenmeyen, İş Gücüne Emeğin Gücüne Güvenmeyen insan Müsveddesi Yönetici diye tabir edilen insancıklara. :(((((

Utanma arlanma yokmu bu insancıklarda yahu, Doldum taştım yine be. :( Utanmadan Evdeki kap kaçağı Satan Kötürüm Aile babası gibi Davranıyor oysa Sapa Sağlam olması Utanmazlığı oluşturan Temel Kaide oluyor.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    KevinS bunu yazdı:
    -----------------------------

öncelikle şunu söyleyerek sözüme başlamak istiyorum ; AKP ' ci deqilim, sevmem. oyumu vereceğim 1 parti vardır ondan başkasınada kafama silah dayasalar genede başkasına vermem.! ama şu bir gerçekdir ki akp hükümeti türkiyeyi en iyi yönetenlerden 1 tanesidir, tamam adamlar kiraliyor ama sonuçda o ihaleye türklerde giriyor. ona kiralıyorlar.sonuçda satilmiyor kiralaniyor bu arkadaşlar bunu büyütecek ne var ? ülkeyi bundan başka iyi kim yönetti bana birisi örnek versin şu şu desin.bende tamam haklısınız eywallah diyeyim.deniz baykal mı iyi yönetecekdi ?  muhsin yazıcıoğlu mu ? devlet bahçeli mi ? vs. 

ha hiç mi hataları yok, Akp'ninde hataları var. ama akp'den iyi yönetecekde yokdur şuanda.

iyi söylüyorsun hoş söylüyorsun, dolu söylüyorsun.

beni nezaman satcaksınız ?demiş biri, bir fabrika otoyol veya bir köprü kadar gelir getireceksen  unakıtan senide satar.

özelleştirmeye EVET ama özelleştirmede ayrıya gayrıya rüşvete ve yolsuzluğa HAYIR .

varsa bir durum ortaya çıkarsınlar, onlara inanalım.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek

ihaleye Türklerin girmesi hiç bişe ifade etmiyo..Halkbank ihalesinde ADANA/TÜRKİYE 'li bi işadamı o ecnebilerin verdiği paranın çok daha fazlasını vermeyi düşünmesine rağmen ihaleye giremedi..

Akp ii yönetmiş!! işe bak ya..ne yönetmesi arkadaşım..satmak yönetmekmi..

maydonoz07 da demiş..unakıtan die tüccar bakanımız toprak satma konusunda "söküp götürecek halleri yok ya" diyo.ne demek lan bu??!!

yabancıya toprak satımı AB için AB ülkelerine uyum için yasalaştırıldı..bilmiyormu bu adamlar AB ülkelerinde mülk sahibi,herhangi bi taşınmaz sahibi olunmadığını..bu mu onlara uyum..Ben ankaralıyım..kalecikten aldıkları arsaya israil conileri bayraklarını dikme teşebbüsüünde bulundular..bu ne demek??!!

bu adamlar her şeyi belgeli yapıyolar..benm korktuğum tarafı bu..bi gün biri gelip s....gidin dicek işte bu..

bu aynı ermeni meselesine benziyor..tüm ülkelere onaylattılar bu soykırım yalanını..böle kalacağınımı sanıyorsunuz..o uydurma! malum haritada büyük ermenistan sınırları için atılmış en büyük adımdır bu..

Ya gelmiş akp diyosunuz..oğlu bursla okur gemi alır askerlikten kaçar..ben böle bi insan hali görmedim..geceleri uyuyamaz haldeyim paso düşünüyorum nolcak bu halimiz ama kaçarı yok bundan sonra..tek çıkış kurtuluş savaş bence..çünki her şey onlarda siyaset,ekonomi,maddi güç..vs...hatta tapu bile onlarda lan!!

milletimiz yapılan bu planın işeyişine engel teşkil edecek şekilde hareket etmeyi bırakın daha ne olup bittiğini anlayamayacak kadar meşgul hale getirilmiş durumda..ama eminolamıyorum olası savaş durumunda ne yapacak?bundan bile şüphe etmeye başladım..

Allah sonumuzu hayr eylesin. 

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

arkadaşlar şu linkteki slaytiyi izlemenizi isterim bi bakın bakalım SATILIK bi ülke nası oluyomuş..

http://rapidshare.com/files/106357646/akp.pps.html

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    CaPTiXX bunu yazdı:

ihaleye Türklerin girmesi hiç bişe ifade etmiyo..Halkbank ihalesinde ADANA/TÜRKİYE 'li bi işadamı o ecnebilerin verdiği paranın çok daha fazlasını vermeyi düşünmesine rağmen ihaleye giremedi..

maydonoz07 da demiş..unakıtan die tüccar bakanımız toprak satma konusunda "söküp götürecek halleri yok ya" diyo.ne demek lan bu??!!

yabancıya toprak satımı AB için AB ülkelerine uyum için yasalaştırıldı..bilmiyormu bu adamlar AB ülkelerinde mülk sahibi,herhangi bi taşınmaz sahibi olunmadığını..bu mu onlara uyum..Ben ankaralıyım..kalecikten aldıkları arsaya israil conileri bayraklarını dikme teşebbüsüünde bulundular..bu ne demek??!!

bu adamlar her şeyi belgeli yapıyolar..benm korktuğum tarafı bu..bi gün biri gelip s....gidin dicek işte bu..

bu aynı ermeni meselesine benziyor..tüm ülkelere onaylattılar bu soykırım yalanını..böle kalacağınımı sanıyorsunuz..o uydurma! malum haritada büyük ermenistan sınırları için atılmış en büyük adımdır bu..

Ya gelmiş akp diyosunuz..oğlu bursla okur gemi alır askerlikten kaçar..ben böle bi insan hali görmedim..geceleri uyuyamaz haldeyim paso düşünüyorum nolcak bu halimiz ama kaçarı yok bundan sonra..tek çıkış kurtuluş savaş bence..çünki her şey onlarda siyaset,ekonomi,maddi güç..vs...hatta tapu bile onlarda lan!!

milletimiz yapılan bu planın işeyişine engel teşkil edecek şekilde hareket etmeyi bırakın daha ne olup bittiğini anlayamayacak kadar meşgul hale getirilmiş durumda..ama eminolamıyorum olası savaş durumunda ne yapacak?bundan bile şüphe etmeye başladım..

süper yazı

aqp yönetici değil , pazarlamacıdır. ama ben anlamıyorum bi türk bi torba kömüre nasıl oyunu satıyo.belki medyamız yapılan yolsuzlukları gösterse oyları satılmıcak ama medya satılmış.anlamadığım bi noktavar yaa .yaptığı yolsuzlukları belgelerle birlikte gösteren programları izleyipte hala akp'yi destekleyen tanıdıklarım var.inanamıyorum yaa böyle bişey olmaz olamaz dedirtiyorlar.

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    GrN bunu yazdı:
    CaPTiXX bunu yazdı:

süper yazı

aqp yönetici değil , pazarlamacıdır. ama ben anlamıyorum bi türk bi torba kömüre nasıl oyunu satıyo.belki medyamız yapılan yolsuzlukları gösterse oyları satılmıcak ama medya satılmış.anlamadığım bi noktavar yaa .yaptığı yolsuzlukları belgelerle birlikte gösteren programları izleyipte hala akp'yi destekleyen tanıdıklarım var.inanamıyorum yaa böyle bişey olmaz olamaz dedirtiyorlar.

adamlar o sorunu aşmış..rte bana göre olmasa da millete göre karizmatik görünerek yaptığı konuşmalarda her şeyin yolunda gittiğini sölüyo..millet de inanıyo..çünkü milletin çoğunun siyaseti nerden takip ettiği belli..bilse anayasayı değişen maddeleri eminim barajı geçemezdi..ya şu adamın konuşmalarını izlemişsinizdir..estirio amk..bana göre süper bi eğitim almış:D karşısına kimse çıkıp konuşamaz..uyanın lan!! 

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bugün işyerinde matkapla çalışan elemanla konuşuyorduk ;

hocam dedim bu hava sürekli gidiyor komporesöre yazık değilmi dedim odaa zaten kompresör istemesende çalışacağı için bişey olmaz dedi

diğer bi abi de merak etme yakında havada ücretli olacak ve elin gavuru hava almamızı bile yasaklayacak vergiyi ödemessek.

yakında soluduğumuz hava için yeni teknolojik aletler çıkabilir insan aldığı havanın karşılığında ücret ödeyecek diyebiliriz. atmıyorum. bu yöne gidiyoruzakarsular bile satıldığı belli değil mi ?= kahrolsun emperyalizm

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

hitap gücü çok yüksek adamın gözüne baka baka gerçekleri saptırıyor hiç bişeyi değil ne başörtüsü ne şeriat takıldığım nokta satış üstüne üstlük iyi bi halt yiyo gibi görünüyo kimileride yok ekonomi fasa fiso gelen sıcak paranın alım gücüne etkisinden bihaber sanılıyo ki ekmek elden su gölden bu böyle gider el oğlu insan evladı demez
    bundan ibaretse siyaset ekonomi vs vs pezevenk gelsin hükümetin başına neye ne kadar değer biçeceğini bilir

Toplam Hit: 6190 Toplam Mesaj: 25